Mendunge Bengi

Versi: Gandiva

Dudu tatune ati hang sanggup isun nguati,
Roso loro keliwat perih..
Mentolone riko koyo sing duwe roso rumongso,
Gawe awak keronto-ronto..

Ibarate lintang hang nong nduwuran,
Ketutup mendunge bengi..
Koyo ati iki hang wis sing padang,
Mergane riko larani..

Ibarate kembang hang buru mekar,
Alum mergo sing disiram..
Koyo roso iki hang sun duweni,
Mandeg nong tengahe dalan..

reff:
Dudu tatune ati hang sanggup isun nguati,
Roso loro keliwat perih..
Mentolone riko koyo sing duwe roso rumongso,
Gawe awak keronto-ronto..

Ibarate lintang hang nong nduwuran,
Ketutup mendunge bengi..
Koyo ati iki hang wis sing padang,
Mergane riko larani..

Ibarate kembang hang buru mekar,
Alum mergo sing disiram..
Koyo roso iki hang sun duweni,
Mandeg nong tengahe dalan..

reff:
Ibarate lintang hang nong nduwuran,
Ketutup mendunge bengi..
Koyo ati iki hang wis sing padang,
Mergane riko larani..

Ibarate kembang hang buru mekar,
Alum mergo sing disiram..
Koyo roso iki hang sun duweni,
Mandeg nong tengahe dalan..
Mentolone riko koyo sing duwe roso rumongso..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *