Ikhlase Ati (denik armila)

Versi: Denik Armila

Sing keroso wis telung taun,
Isun dewekan..
Sing ono maning hang ngancani,
Pedhote bundelane ati..

Sing ngarep-ngarep tekane riko,
Hang wis ono hang nyanding..
Kari keroso kari nelongso,
Rontoke kembange ati..

Opo tah riko magih eling,
Bengen riko njaluk sepuro..
Saikine riko wis ngeliyo,
Sun lilakno sun ikhlasno..

Kembange atinisun,
Saikine wis ilang..
Sing bakal balik maning,
Kembange ati hang ilang..

reff:
Sing keroso wis telung taun,
Isun dewekan..
Sing ono maning hang ngancani,
Pedhote bundelane ati..

reff:
Opo tah riko magih eling,
Bengen riko njaluk sepuro..
Saikine riko wis ngeliyo,
Sun lilakno sun ikhlasno..

Kembange atinisun,
Saikine wis ilang..
Sing bakal balik maning,
Kembange ati hang ilang..

Kembange atinisun,
Saikine wis ilang..
Sing bakal balik maning,
Kembange ati hang ilang..
Kembange ati hang ilang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *