Ninggal Janji (linduaji)


S.-Linduaji_1
Versi: S.Linduaji

Nganti kapan aku ngenteni,
Limang taun ora bali..
Rambut iki putih wernane,
Opo kowe seneng aku..
Janjimu jaman semono,
Ora bakal ninggal aku..

Sayangku opo kowe lali aku,
Lali sumpah lan janjimu marang aku..
Tresnaku tego rosoning atimu,
Kowe minggat ora bali karo aku..

Nanging ati iki tak trimakake,
Kabeh mau pancen wis dadi garise..
Amung pandongaku kowe enggal eling,
Cepet bali cepet mulih neng pangkonku..

reff:
Nganti kapan aku ngenteni,
Limang taun ora bali..
Rambut iki putih wernane,
Opo kowe seneng aku..
Janjimu jaman semono,
Ora bakal ninggal aku..

Sayangku opo kowe lali aku,
Lali sumpah lan janjimu marang aku..
Tresnaku tego rosoning atimu,
Kowe minggat ora bali karo aku..

Nanging ati iki tak trimakake,
Kabeh mau pancen wis dadi garise..
Amung pandongaku kowe enggal eling,
Cepet bali cepet mulih neng pangkonku..
Opo lali kowe ninggal janji neng aku..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: S.Linduaji]
[ti: Ninggal Janji]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:12]
[id: kuuuwocv]
[00:01.02]Ninggal Janji – S.Linduaji
[00:45.01]
[00:47.01]>>>
[00:48.01]>>
[00:49.01]>
[00:50.01]Nganti kapan aku ngenteni,
[00:56.37]Limang taun ora bali..
[01:02.52]Rambut iki putih wernane,
[01:08.12]Opo kowe seneng aku..
[01:13.78]
[01:15.27]Janjimu jaman semono,
[01:21.93]Ora bakal ninggal aku..
[01:27.34]
[01:30.20]Sayangku opo kowe lali aku,
[01:37.86]Lali sumpah lan janjimu
[01:41.09]marang aku..
[01:44.82]Tresnaku tego rosoning atimu,
[01:52.10]Kowe minggat ora bali karo aku..
[01:58.57]
[01:59.82]Nanging ati iki tak trimakake,
[02:06.66]Kabeh mau pancen wis dadi garise..
[02:14.94]Amung pandongaku
[02:19.74]kowe enggal eling,
[02:23.53]Cepet bali cepet mulih
[02:26.72]neng pangkonku..
[02:30.49]
[03:04.45]>>>
[03:05.45]>>
[03:06.45]>
[03:07.45]Nganti kapan aku ngenteni,
[03:13.53]Limang taun ora bali..
[03:20.19]Rambut iki putih wernane,
[03:25.85]Opo kowe seneng aku..
[03:30.70]
[03:32.89]Janjimu jaman semono,
[03:39.86]Ora bakal ninggal aku..
[03:45.26]
[03:47.45]Sayangku opo kowe lali aku,
[03:55.85]Lali sumpah lan janjimu
[03:59.09]marang aku..
[04:02.82]Tresnaku tego rosoning atimu,
[04:09.91]Kowe minggat ora bali karo aku..
[04:16.33]
[04:17.57]Nanging ati iki tak trimakake,
[04:24.78]Kabeh mau pancen wis dadi garise..
[04:32.74]Amung pandongaku
[04:38.72]kowe enggal eling,
[04:41.76]Cepet bali cepet mulih
[04:45.44]neng pangkonku..
[04:49.41]Opo lali kowe
[04:52.51]ninggal janji neng aku..
[04:58.12]
———-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s