Ninggal Janji (linduaji)

Versi: S.Linduaji

Nganti kapan aku ngenteni,
Limang taun ora bali..
Rambut iki putih wernane,
Opo kowe seneng aku..
Janjimu jaman semono,
Ora bakal ninggal aku..

Sayangku opo kowe lali aku,
Lali sumpah lan janjimu marang aku..
Tresnaku tego rosoning atimu,
Kowe minggat ora bali karo aku..

Nanging ati iki tak trimakake,
Kabeh mau pancen wis dadi garise..
Amung pandongaku kowe enggal eling,
Cepet bali cepet mulih neng pangkonku..

reff:
Nganti kapan aku ngenteni,
Limang taun ora bali..
Rambut iki putih wernane,
Opo kowe seneng aku..
Janjimu jaman semono,
Ora bakal ninggal aku..

Sayangku opo kowe lali aku,
Lali sumpah lan janjimu marang aku..
Tresnaku tego rosoning atimu,
Kowe minggat ora bali karo aku..

Nanging ati iki tak trimakake,
Kabeh mau pancen wis dadi garise..
Amung pandongaku kowe enggal eling,
Cepet bali cepet mulih neng pangkonku..
Opo lali kowe ninggal janji neng aku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *