Tresno Sundul Langit

Versi: Yadi Sukmo

Kuwi yo nduk yo,
opo-o kuwi yo wuk yo,
Sing mbok gembol
ono ing njerone klambi..

Kuwi yo jeng yo,
opo-o kuwi wong denok,
Mbok dhelekke iku lo
sing mbok tutupi..

Wehke aku wong ayu,
wehke aku wong manis,
(njaluk ijol opo wae tak turuti..)

Ajining raga soko busono,
Ajining dirimu soko ing lathi..
Mbok dirubung laler aku tetep tresno,
(angger gawe betah melek rino wengi..)

Sing tak jaluk atimu sing mbok tutupi,
Sing tak jaluk tresnamu leganing ati..
Duwur gunung semeru, duwur gunung merapi
(ora bakal ngungkuli tresnaku iki..)

reff:
Iki lo nduk lo,
opo-o iki lo wuk lo,
Sing tak cekel
konci mobil sedan mercy..

Iki lo jeng lo,
opo-o iki wong denok,
Konci iki
bakal dadi duwekmu..

Tak wenehke wong ayu,
kanggo kowe wong manis,
(konci wae mobile tetep duwekku..)

Tan soyo kumebyar endahing warno,
Tan soyo kesengsem atining priyo..
Pancen takdir wanito sekaring dunyo,
(ora kurang wanito gawe ciloko..)

Ojo nganti kowe nesu tak guyoni,
Mundhak gawe sumelang rasaning ati..
Mung tresnaku wong denok denok debleng wong ayu,
(duwur nganti tekan langit nomer pitu..)

Kuwi yo nduk yo,
opo-o kuwi yo wuk yo,
Sing mbok gembol
ono ing njerone klambi..

Kuwi yo jeng yo,
opo-o kuwi wong denok,
Mbok dhelekke iku lo
sing mbok tutupi..

Wehke aku wong ayu,
wehke aku wong manis,
(njaluk ijol opo wae tak turuti..)
Njaluk ijol opo wae tak turuti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *