Tali Asih

Versi: Atun

Tali asih iku,
Mugo tansah sumandhing sliramu..
Yen sepi dadio suwi,
Ngudari roso kangening ati..

Naliko semono,
Rembulane sumunar malelo..
Sliramu nate ngendiko,
Tansah setyo ora bakal cidro..

Kolang kaling mbok yo eling,
Wohing aren lelaku tansah eling..
Kangmas ali-ali,
Tak suwun kangmas ojo lali..

Rinten klawan dalu,
Amung tansah kelingan sliramu..
Sedino koyo’ sewindu,
Rasane yen adoh mring sliramu..

reff:
Tali asih iku,
Mugo tansah sumandhing sliramu..
Yen sepi dadio suwi,
Ngudari roso kangening ati..

Naliko semono,
Rembulane sumunar malelo..
Sliramu nate ngendiko,
Tansah setyo ora bakal cidro..

Kolang kaling mbok yo eling,
Wohing aren lelaku tansah eling..
Kangmas ali-ali,
Tak suwun kangmas ojo lali..

Rinten klawan dalu,
Amung tansah kelingan sliramu..
Sedino koyo’ sewindu,
Rasane yen adoh mring sliramu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *