Ketiban Ndaru

Versi: Yadi Sukmo

Wong sing tak incer mbakyune,
(karepe)..
Kok ndilalah sing moro adik’e..
(wis bejane awak)..

Pancen body luwih seksi,
Ayune leng-ulengan,
Gawe pikiran melayang..
(pancen wis bejamu cak ketiban ndaru)..

Timbang mrucut tak goce’i,
(sing rapet)..
Malem minggu aku nggawe janji,
(nonton layar tancap)..

Bayaran dipotong utang,
Pas-pasan dinggo njajan,
Wong loro lungo gandengan..
(ojo gelem mlaku mbak numpak’o becak)..

Adem ayem cak roso atiku,
Bocah ayu nempel kelet neng sandingku..
Film rame cak ora tak pikir,
Sing penting rayuan gombal kudu hasil..
Yen hasil bakal mlintir,
Anggere jo salah parkir..
(kir, kir, kir)..

Bubar film parak esuk,
(wis ngatuk)..
Kok sajak’e krungu jago kluruk,
(ojo salah gumon)..
Jebule weteng kroncongan,
Kelalen durung njajan,
Margo wis kadhung kasmaran..

reff:
Timbang mrucut tak goce’i,
(sing rapet)..
Malem minggu aku nggawe janji,
(nonton layar tancap)..

Bayaran dipotong utang,
Pas-pasan dinggo njajan,
Wong loro lungo gandengan..
(ojo gelem mlaku mbak numpak’o becak)..

Adem ayem cak roso atiku,
Bocah ayu nempel kelet neng sandingku..
Film rame cak ora tak pikir,
Sing penting rayuan gombal kudu hasil..
Yen hasil bakal mlintir,
Anggere jo salah parkir..
(kir, kir, kir)..

Bubar film parak esuk,
(wis ngatuk)..
Kok sajak’e krungu jago kluruk,
(ojo salah gumon)..
Jebule weteng kroncongan,
Kelalen durung njajan,
Margo wis kadhung kasmaran..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *