Nempel Ning Dada

Nining-Sanjaya
Versi: Nining Sanjaya

Kelingan waktu semana,
Nostalgia sing pertama..
Kelingan lagi demenan,
Wong loro dodok barengan..

Kadang-kadang sun kelingan,
Madu janji wong loroan..
Angel ngilangakene,
Slalu kebayang bae..

reff:
Ari dipikiri,
Nggawe sedih ning ati..
Kekasih pengen ganti,
Angel sing dipilih..

Arep putus asa,
Kula wedi ning dosa..
Kelingan cinta pertama,
Kaya kebayang mata..

Ra bakal ilang,
Seumur ning dunya..
Cinta pertama
Sing nempel ning dada..

Kadang-kadang sun kelingan,
Madu janji wong loroan..
Angel ngilangakene,
Slalu kebayang bae..

reff:
Ari dipikiri,
Nggawe sedih ning ati..
Kekasih pengen ganti,
Angel sing dipilih..

Arep putus asa,
Kula wedi ning dosa..
Kelingan cinta pertama,
Kaya kebayang mata..

Ra bakal ilang,
Seumur ning dunya..
Cinta pertama
Sing nempel ning dada..

Kelingan waktu semana,
Nostalgia sing pertama..
Kelingan lagi demenan,
Wong loro dodok barengan..

Kadang-kadang sun kelingan,
Madu janji wong loroan..
Angel ngilangakene,
Slalu kebayang bae..
————–
[ver: lyrics]
[id: uwaqskch]
[ar: Nining Sanjaya]
[ti: Nempel Ning Dada]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:57]
[00:01.07]Nempel Ning Dada
[00:01.07]by: Nining Sanjaya
[00:32.07]
[00:34.77]>>>
[00:35.77]>>
[00:36.77]>
[00:37.77]Kelingan waktu semana,
[00:41.44]Nostalgia sing pertama..
[00:45.32]Kelingan lagi demenan,
[00:49.04]Wong loro dodok barengan..
[00:53.77]
[01:03.05]Kadang-kadang sun kelingan,
[01:06.39]Madu janji wong loroan..
[01:11.06]Angel ngilangakene,
[01:15.05]Slalu kebayang bae..
[01:19.08]
[02:02.18]>>>
[02:03.18]>>
[02:04.18]>
[02:05.18]Ari dipikiri,
[02:07.86]Nggawe sedih ning ati..
[02:11.91]Kekasih pengen ganti,
[02:14.96]Angel sing dipilih..
[02:19.44]
[02:35.30]Arep putus asa,
[02:38.03]Kula wedi ning dosa..
[02:41.58]Kelingan cinta pertama,
[02:44.88]Kaya kebayang mata..
[02:49.17]Ra bakal ilang,
[02:52.26]Seumur ning dunya..
[02:55.75]Cinta pertama
[02:58.92]Sing nempel ning dada..
[03:03.47]
[03:05.40]Kadang-kadang sun kelingan,
[03:09.13]Madu janji wong loroan..
[03:12.62]Angel ngilangakene,
[03:17.28]Slalu kebayang bae..
[03:21.81]
[04:04.91]>>>
[04:05.91]>>
[04:06.91]>
[04:07.91]Ari dipikiri,
[04:09.91]Nggawe sedih ning ati..
[04:15.07]Kekasih pengen ganti,
[04:18.09]Angel sing dipilih..
[04:22.88]
[04:38.19]Arep putus asa,
[04:41.19]Kula wedi ning dosa..
[04:44.66]Kelingan cinta pertama,
[04:47.90]Kaya kebayang mata..
[04:52.43]Ra bakal ilang,
[04:54.48]Seumur ning dunya..
[04:57.92]Cinta pertama
[05:00.89]Sing nempel ning dada..
[05:05.81]
[05:07.74]Kelingan waktu semana,
[05:11.41]Nostalgia sing pertama..
[05:16.08]Kelingan lagi demenan,
[05:19.75]Wong loro dodok barengan..
[05:23.91]
[05:33.49]Kadang-kadang sun kelingan,
[05:36.48]Madu janji wong loroan..
[05:41.20]Angel ngilangakene,
[05:45.07]Slalu kebayang bae..
[05:49.48]
———–
Preview:

Advertisements

Jamu Tresno

Yadi-Sukmo_3
Versi: Yadi Sukmo

JAMU TRESNO AMPUH PANCEN NYOTO,
GAWE OTOT KAWAT KOYO GATOTKOCO..
YEN KETAGIHAN JAMU RUNG MESTI AWAK LORO,
NANGING WIS KEPINCUT BAKUL JAMU TRESNO..

KOYO AKU KORBAN JAMU TRESNO,
DUDU KORBAN LORO NING KORBAN ASMORO..
DUH MBAKYU BAKUL JAMU MBOK GELIS TULUNGONO,
ATIKU KECUBLES MERGO JAMU TRESNO..

ADU DUDUDUDUDUDUH LORO ATIKU,
YEN NYAWANG KOWE DIBEDO LANGGANANMU..
ATHI’ EMEK MEK MEK MEK,
LAN DIJAWIL WIL WIL,
SOYO PANAS ATIKU WATON CEMBURU..

ADU DUDUDUDUDUDUH KAPAN TO AKU,
KETURUTAN OPO SING DADI KAREPKU..
GENTEN AKU SING NJAWIL,
LAN TAK JIWIT WIT WIT,
MENDAH KOYO NGOPO BUNGAHING ATIKU..

reff:
KOYO AKU KORBAN JAMU TRESNO,
DUDU KORBAN LORO NING KORBAN ASMORO..
DUH MBAKYU BAKUL JAMU MBOK GELIS TULUNGONO,
ATIKU KECUBLES MERGO JAMU TRESNO..

ADU DUDUDUDUDUDUH LORO ATIKU,
YEN NYAWANG KOWE DIBEDO LANGGANANMU..
ATHI’ EMEK MEK MEK MEK,
LAN DIJAWIL WIL WIL,
SOYO PANAS ATIKU WATON CEMBURU..

ADU DUDUDUDUDUDUH KAPAN TO AKU,
KETURUTAN OPO SING DADI KAREPKU..
GENTEN AKU SING NJAWIL,
LAN TAK JIWIT WIT WIT,
MENDAH KOYO NGOPO BUNGAHING ATIKU..
——————
[ver: lyrics]
[id: bolwsvch]
[ar: Yadi Sukmo]
[ti: Jamu Tresno]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:01]
[00:01.01]Jamu Tresno – Yadi Sukmo
[00:09.01]
[00:11.01]>>>
[00:12.01]>>
[00:13.01]>
[00:14.01]JAMU TRESNO
[00:16.57]AMPUH PANCEN NYOTO,
[00:20.30]GAWE OTOT KAWAT
[00:22.91]KOYO GATOTKOCO..
[00:28.13]YEN KETAGIHAN JAMU
[00:31.24]RUNG MESTI AWAK LORO,
[00:34.54]NANGING WIS KEPINCUT
[00:37.84]BAKUL JAMU TRESNO..
[00:42.76]
[00:44.01]KOYO AKU
[00:46.63]KORBAN JAMU TRESNO,
[00:50.10]DUDU KORBAN LORO
[00:52.60]NING KORBAN ASMORO..
[00:58.00]DUH MBAKYU BAKUL JAMU
[01:00.93]MBOK GELIS TULUNGONO,
[01:04.35]ATIKU KECUBLES
[01:07.64]MERGO JAMU TRESNO..
[01:12.44]ADU DUDUDUDUDUDUH
[01:15.92]LORO ATIKU,
[01:18.97]YEN NYAWANG KOWE
[01:21.02]DIBEDO LANGGANANMU..
[01:25.74]ATHI’ EMEK MEK MEK MEK,
[01:28.79]LAN DIJAWIL WIL WIL,
[01:32.28]SOYO PANAS
[01:34.02]ATIKU WATON CEMBURU..
[01:39.24]ADU DUDUDUDUDUDUH
[01:42.34]KAPAN TO AKU,
[01:45.64]KETURUTAN OPO
[01:47.88]SING DADI KAREPKU..
[01:52.11]GENTEN AKU SING NJAWIL,
[01:55.08]LAN TAK JIWIT WIT WIT,
[01:58.83]MENDAH KOYO NGOPO
[02:01.44]BUNGAHING ATIKU..
[02:05.37]
[02:16.65]>>>
[02:17.65]>>
[02:18.65]>
[02:19.65]KOYO AKU
[02:22.15]KORBAN JAMU TRESNO,
[02:25.81]DUDU KORBAN LORO
[02:28.37]NING KORBAN ASMORO..
[02:33.78]DUH MBAKYU BAKUL JAMU
[02:36.57]MBOK GELIS TULUNGONO,
[02:40.19]ATIKU KECUBLES
[02:43.17]MERGO JAMU TRESNO..
[02:48.52]ADU DUDUDUDUDUDUH
[02:51.07]LORO ATIKU,
[02:54.50]YEN NYAWANG KOWE
[02:56.92]DIBEDO LANGGANANMU..
[03:01.46]ATHI’ EMEK MEK MEK MEK,
[03:04.58]LAN DIJAWIL WIL WIL,
[03:07.86]SOYO PANAS
[03:09.92]ATIKU WATON CEMBURU..
[03:14.89]ADU DUDUDUDUDUDUH
[03:17.89]KAPAN TO AKU,
[03:21.13]KETURUTAN OPO
[03:23.68]SING DADI KAREPKU..
[03:27.77]GENTEN AKU SING NJAWIL,
[03:30.70]LAN TAK JIWIT WIT WIT,
[03:34.30]MENDAH KOYO NGOPO
[03:36.92]BUNGAHING ATIKU..
[03:41.15]–sangturudotcom–
———–
Preview:

Tri Suyanti

Wandra_6
Versi: Wandra

Masio sopo baen kang arep ngalangi,
Isun sing arep wedi..
Masio paran baen kang ngadang-ngadangi,
Isun sing perduli..

Hoo.. tri suyanti,
Yo mung riko wong kang sun welasi..
Hoo.. tri suyanti,
Riko sun kangeni..

Nono liyane maning kang isun senengi,
Mung riko wong kang sun impi-impi..
Ugo sing ono maning kang biso nggarai,
Bungah ati iki..

Hoo.. tri suyanti,
Yo mung riko wong kang sun demeni..
Hoo.. tri suyanti,
Duh pujane ati..

reff:
Ati iki sing lego sing enak mangan ugo,
Dhung durung nyawang riko..
Bendino kantru-kantru bengi sing biso turu,
Kadhung durung ketemu..

Ati iki sing lego sing enak mangan ugo,
Dhung durung nyawang riko..
Bendino kantru-kantru bengi sing biso turu,
Kadhung durung ketemu..

Heiye..riko sun welasi..
Heiye..riko sun kangeni..

Nono liyane maning kang isun senengi,
Mung riko wong kang sun impi-impi..
Ugo sing ono maning kang biso nggarai,
Bungah ati iki..

Hoo.. tri suyanti,
Yo mung riko wong kang sun demeni..
Hoo.. tri suyanti,
Duh pujane ati..

reff:
Ati iki sing lego sing enak mangan ugo,
Dhung durung nyawang riko..
Bendino kantru-kantru bengi sing biso turu,
Kadhung durung ketemu..

Ati iki sing lego sing enak mangan ugo,
Dhung durung nyawang riko..
Bendino kantru-kantru bengi sing biso turu,
Kadhung durung ketemu..

Heiye..riko sun welasi..
Heiye..riko sun kangeni..
Heiye..riko sun welasi..
Heiye..riko sun kangeni..
—————-
[ver: lyrics]
[id: nwlvsvch]
[ar: Wandra]
[ti: Tri Suyanti]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:59]
[00:01.04]Tri Suyanti – Wandra
[00:23.04]
[00:25.04]>>>
[00:26.04]>>
[00:27.04]>
[00:28.04]Masio sopo baen
[00:30.17]kang arep ngalangi,
[00:32.10]Isun sing arep wedi..
[00:36.64]Masio paran baen
[00:39.07]kang ngadang-ngadangi,
[00:41.37]Isun sing perduli..
[00:45.03]
[00:46.41]Hoo.. tri suyanti,
[00:49.14]Yo mung riko
[00:51.26]wong kang sun welasi..
[00:54.93]Hoo.. tri suyanti,
[00:57.79]Riko sun kangeni..
[01:03.14]
[01:09.87]Nono liyane maning
[01:11.33]kang isun senengi,
[01:13.88]Mung riko wong
[01:14.95]kang sun impi-impi..
[01:19.25]Ugo sing ono maning
[01:21.05]kang biso nggarai,
[01:22.85]Bungah ati iki..
[01:27.21]
[01:28.20]Hoo.. tri suyanti,
[01:30.63]Yo mung riko
[01:32.93]wong kang sun demeni..
[01:36.72]Hoo.. tri suyanti,
[01:39.77]Duh pujane ati..
[01:44.38]
[01:57.11]>>>
[01:58.11]>>
[01:59.11]>
[02:00.11]Ati iki sing lego
[02:02.11]sing enak mangan ugo,
[02:04.41]Dhung durung nyawang riko..
[02:08.58]Bendino kantru-kantru
[02:11.19]bengi sing biso turu,
[02:13.12]Kadhung durung ketemu..
[02:17.41]
[02:20.53]Ati iki sing lego
[02:22.13]sing enak mangan ugo,
[02:24.19]Dhung durung nyawang riko..
[02:28.92]Bendino kantru-kantru
[02:31.28]bengi sing biso turu,
[02:33.14]Kadhung durung ketemu..
[02:37.31]Heiye..riko sun welasi..
[02:44.71]Heiye..riko sun kangeni..
[02:52.31]
[02:55.17]Nono liyane maning
[02:56.41]kang isun senengi,
[02:58.27]Mung riko wong
[02:59.40]kang sun impi-impi..
[03:03.94]Ugo sing ono maning
[03:05.87]kang biso nggarai,
[03:07.55]Bungah ati iki..
[03:11.47]
[03:12.59]Hoo.. tri suyanti,
[03:15.21]Yo mung riko
[03:17.38]wong kang sun demeni..
[03:21.30]Hoo.. tri suyanti,
[03:24.16]Duh pujane ati..
[03:29.47]
[03:42.05]>>>
[03:43.05]>>
[03:44.05]>
[03:45.05]Ati iki sing lego
[03:47.52]sing enak mangan ugo,
[03:49.27]Dhung durung nyawang riko..
[03:54.06]Bendino kantru-kantru
[03:56.17]bengi sing biso turu,
[03:58.17]Kadhung durung ketemu..
[04:01.89]
[04:04.11]Ati iki sing lego
[04:06.89]sing enak mangan ugo,
[04:08.82]Dhung durung nyawang riko..
[04:13.60]Bendino kantru-kantru
[04:15.78]bengi sing biso turu,
[04:17.71]Kadhung durung ketemu..
[04:21.87]Heiye..riko sun welasi..
[04:28.72]Heiye..riko sun kangeni..
[04:36.20]Heiye..riko sun welasi..
[04:43.35]Heiye..riko sun kangeni..
[04:51.18]
———–
Preview:

Sing Sanggup

Mahesa_Vita
Versi: Mahesa ft. Vita Academy

Lk:
Sing sanggup isun nyonggo,
Batin hang nelongso..
Mergo welas riko,
Nong wong liyo..

Gampang dhung ngumbar janji,
Nyatane mung ngapusi,
Riko nggawe isun kesikso..

reff:
Pr:
Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko..
Sing sanggup isun sing sanggup,
Adoh ambi riko..

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko..
Sing sanggup isun sing sanggup,
Welas yo mung riko..

reff:
Lk:
Sing sanggup isun nyonggo,
Batin hang nelongso..
Mergo welas riko,
Nong wong liyo..

Gampang dhung ngumbar janji,
Nyatane mung ngapusi,
Riko nggawe isun kesikso..

reff:
Pr:
Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko..
Sing sanggup isun sing sanggup,
Adoh ambi riko..

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko..
Sing sanggup isun sing sanggup,
Welas yo mung riko..

ft:
Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko..
Sing sanggup isun sing sanggup,
Adoh ambi riko..

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko..
Sing sanggup isun sing sanggup,
Welas yo mung riko..
—————-
[ver: lyrics]
[id: cnwcsach]
[ar: Mahesa ft. Vita Academy]
[ti: Sing Sanggup]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:34]
[00:01.02]Sing Sanggup – Mahesa ft. Vita Academy
[00:21.02]
[00:23.61]>>>
[00:24.61]>>
[00:25.61]>
[00:26.61]Lk: Sing sanggup isun nyonggo,
[00:31.15]Lk: Batin hang nelongso..
[00:36.12]Lk: Mergo welas riko,
[00:39.79]Lk: Nong wong liyo..
[00:43.59]Lk: Gampang dhung ngumbar janji,
[00:49.88]Lk: Nyatane mung ngapusi,
[00:55.48]Lk: Riko nggawe isun kesikso..
[01:03.36]
[01:41.40]>>>
[01:42.40]>>
[01:43.40]>
[01:45.40]Pr: Sing sanggup
[01:46.30]Pr: isun yo sing sanggup,
[01:49.97]Pr: Ring dunyo
[01:51.47]Pr: urip tanpo nyawang riko..
[01:55.14]Pr: Sing sanggup
[01:56.44]Pr: isun sing sanggup,
[01:59.37]Pr: Adoh ambi riko..
[02:04.54]Pr: Sing sanggup
[02:05.84]Pr: isun yo sing sanggup,
[02:09.32]Pr: Ring dunyo
[02:10.94]Pr: urip tanpo nyawang riko..
[02:14.05]Pr: Sing sanggup
[02:15.41]Pr: isun sing sanggup,
[02:18.65]Pr: Welas yo mung riko..
[02:24.81]
[02:32.86]>>>
[02:33.86]>>
[02:34.86]>
[02:35.86]Lk: Sing sanggup isun nyonggo,
[02:40.86]Lk: Batin hang nelongso..
[02:45.18]Lk: Mergo welas riko,
[02:49.22]Lk: Nong wong liyo..
[02:53.83]Lk: Gampang dhung ngumbar janji,
[02:59.67]Lk: Nyatane mung ngapusi..
[03:04.65]Lk: Riko nggawe isun kesikso..
[03:13.36]
[03:51.61]>>>
[03:52.61]>>
[03:53.61]>
[03:54.61]Pr: Sing sanggup
[03:55.78]Pr: isun yo sing sanggup,
[03:59.33]Pr: Ring dunyo
[04:00.95]Pr: urip tanpo nyawang riko..
[04:04.24]Pr: Sing sanggup
[04:05.49]Pr: isun sing sanggup,
[04:08.54]Pr: Adoh ambi riko..
[04:13.57]Pr: Sing sanggup
[04:14.88]Pr: isun yo sing sanggup,
[04:18.48]Pr: Ring dunyo
[04:20.25]Pr: urip tanpo nyawang riko..
[04:23.40]Pr: Sing sanggup
[04:25.10]Pr: isun sing sanggup,
[04:28.76]Pr: Welas yo mung riko..
[04:34.72]
[04:36.35]Ft: Sing sanggup
[04:37.53]Ft: isun yo sing sanggup,
[04:40.25]Ft: Ring dunyo
[04:41.69]Ft: urip tanpo nyawang riko..
[04:45.00]Ft: Sing sanggup
[04:46.48]Ft: isun sing sanggup,
[04:49.79]Ft: Adoh ambi riko..
[04:55.07]Ft: Sing sanggup
[04:56.06]Ft: isun yo sing sanggup,
[04:59.42]Ft: Ring dunyo
[05:00.73]Ft: urip tanpo nyawang riko..
[05:04.41]Ft: Sing sanggup
[05:05.64]Ft: isun sing sanggup,
[05:09.20]Ft: Welas yo mung riko..
[05:14.55]
————
Preview:

Kebrojolan

Dhani-Gumintang_Melinda
Versi: Melinda ft Dhani Gumintang

Lk:
Urip wis soro ojo patek sembrono,
Lagek tas mbrojol anak sing nomer limo..
Cerindhil abang rung genep selapan dino,
Wis njaluk maneh jarene engge tombo..

Pr:
Ngendep kangen mas mergo gedene tresno,
Ora popo senadyan manak ping songo..
Pokok’e kowe ra bakal neko neko,
Timbang mengko tak antem tugelan boto..

Lk:
Mati ngadek aku lek sampek kowe manak songo,
Atase kuli kowe ojo sembrono..
Iso-iso nyolong berase tonggo,
Dipentungi aku modar kowe rondo..

Pr:
Jarene simbok mas anak biso nekakne dunyo,
Sopo ngerti sing keri biso nyenengno..
Lk:
Ojo ngenyang endang nguntal pil kb kono,
Timbang tak jait bumpet ora ngrasakno..

reff:
Lk:
Urip wis soro ojo patek sembrono,
Lagek tas mbrojol anak sing nomer limo..
Cerindhil abang rung genep selapan dino,
Wis njaluk maneh jarene engge tombo..

Pr:
Ngendep kangen mas mergo gedene tresno,
Ora popo senadyan manak ping songo..
Pokok’e kowe ra bakal neko neko,
Timbang mengko tak antem tugelan boto..

Lk:
Mati ngadek aku lek sampek kowe manak songo,
Atase kuli kowe ojo sembrono..
Iso-iso nyolong berase tonggo,
Dipentungi aku modar kowe rondo..

Pr:
Jarene simbok mas anak biso nekakne dunyo,
Sopo ngerti sing keri biso nyenengno..
Lk:
Ojo ngenyang endang nguntal pil kb kono,
Timbang tak jait bumpet ora ngrasakno..
—————-
[ver: lyrics]
[id: qobcssch]
[ar: Dhani G ft. Melinda]
[ti: Kebrojolan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:33]
[00:01.01]Kebrojolan
[00:01.01]by: Melinda ft Dhani Gumintang
[00:30.01]
[00:32.01]>>>
[00:33.01]>>
[00:34.01]>
[00:35.01]Lk: Urip wis soro
[00:36.08]Lk: ojo patek sembrono,
[00:38.03]Lk: Lagek tas mbrojol
[00:40.08]Lk: anak sing nomer limo..
[00:43.02]Lk: Cerindhil abang
[00:44.02]Lk: rung genep selapan dino,
[00:47.01]Lk: Wis njaluk maneh
[00:48.06]Lk: jarene engge tombo..
[00:51.08]
[00:52.06]Pr: Ngendep kangen mas
[00:55.06]Pr: mergo gedene tresno,
[00:57.04]Pr: Ora popo senadyan
[00:58.01]Pr: manak ping songo..
[01:01.09]Pr: Pokok’e kowe
[01:02.07]Pr: ra bakal neko neko,
[01:05.02]Pr: Timbang mengko
[01:06.03]Pr: tak antem tugelan boto..
[01:09.00]
[01:11.06]Lk: Mati ngadek aku lek sampek
[01:13.02]Lk: kowe manak songo,
[01:15.03]Lk: Atase kuli
[01:16.01]Lk: kowe ojo sembrono..
[01:19.09]Lk: Iso-iso nyolong
[01:20.07]Lk: berase tonggo,
[01:22.09]Lk: Dipentungi aku modar
[01:24.01]Lk: kowe rondo..
[01:26.01]Pr: Jarene simbok mas
[01:28.07]Pr: anak biso nekakne dunyo,
[01:31.07]Pr: Sopo ngerti
[01:32.05]Pr: sing keri biso nyenengno..
[01:35.09]Lk: Ojo ngenyang endang
[01:36.06]Lk: nguntal pil kb kono,
[01:39.04]Lk: Timbang tak jait
[01:40.02]Lk: bumpet ora ngrasakno..
[01:43.02]
[02:15.00]>>>
[02:16.00]>>
[02:17.00]>
[02:18.50]Lk: Urip wis soro
[02:20.04]Lk: ojo patek sembrono,
[02:22.06]Lk: Lagek tas mbrojol
[02:24.03]Lk: anak sing nomer limo..
[02:27.04]Lk: Cerindhil abang
[02:28.03]Lk: rung genep selapan dino,
[02:31.09]Lk: Wis njaluk maneh
[02:32.05]Lk: jarene engge tombo..
[02:35.04]
[02:37.05]Pr: Ngendep kangen mas
[02:38.09]Pr: mergo gedene tresno,
[02:41.02]Pr: Ora popo senadyan
[02:42.09]Pr: manak ping songo..
[02:44.08]Pr: Pokok’e kowe
[02:46.04]Pr: ra bakal neko neko,
[02:49.04]Pr: Timbang mengko
[02:50.08]Pr: tak antem tugelan boto..
[02:53.03]
[02:55.09]Lk: Mati ngadek aku lek sampek
[02:57.02]Lk: kowe manak songo,
[02:59.07]Lk: Atase kuli
[03:00.00]Lk: kowe ojo sembrono..
[03:02.06]Lk: Iso-iso nyolong
[03:04.07]Lk: berase tonggo,
[03:06.00]Lk: Dipentungi aku modar
[03:08.05]Lk: kowe rondo..
[03:11.09]Pr: Jarene simbok mas
[03:12.06]Pr: anak biso nekakne dunyo,
[03:15.08]Pr: Sopo ngerti
[03:16.07]Pr: sing keri biso nyenengno..
[03:19.07]Lk: Ojo ngenyang endang
[03:20.05]Lk: nguntal pil kb kono,
[03:23.01]Lk: Timbang tak jait
[03:24.00]Lk: bumpet ora ngrasakno..
[03:27.03]
———–
Preview:

Ilange Kembang

Wandra_4
Versi: Wandra

Hoouu..hoouu..
Kembang hang sun rumati,
Sing biso isun duweni,
Mergo mekare dipetik wong liyo..

Gusti hang moho suci,
Kuwateno ati iki,
Ngadepi cobaan urip iki..

Lintang noring nduwuran,
Rungokeno jerit ati iki..
Sun mesti kelangan kembang,
Hang wis suwi sun tandur ring ati..

Sun jaluk lintang,
kancanono sun iki,
Myakne sing kari sepi ati iki..

reff:
Hoouu
Kembang hang sun rumati,
Sing biso isun duweni,
Mergo mekare dipetik wong liyo..

Gusti hang moho suci,
Kuwateno ati iki,
Ngadepi cobaan urip iki..

reff:
Lintang noring nduwuran,
Rungokeno jerit ati iki..
Sun mesti kelangan kembang,
Hang wis suwi sun tandur ring ati..

Sun jaluk lintang,
kancanono sun iki,
Myakne sing kari sepi ati iki..

reff:
Hoouu
Kembang hang sun rumati,
Sing biso isun duweni,
Mergo mekare dipetik wong liyo..

Gusti hang moho suci,
Kuwateno ati iki,
Ngadepi cobaan urip iki..

Kembang hang sun rumati,
Sing biso isun duweni,
Mergo mekare dipetik wong liyo..

Gusti hang moho suci,
Kuwateno ati iki,
Ngadepi cobaan urip iki..
—————–
[ver: lyrics]
[id: qhnbssch]
[ar: Wandra]
[ti: Ilange Kembang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:57]
[00:01.01]Ilange Kembang – Wandra
[00:32.01]
[00:34.81]>>>
[00:35.81]>>
[00:36.81]>
[00:37.81]Hoouu..hoouu..
[00:48.88]Kembang hang sun rumati,
[00:52.63]Sing biso isun duweni,
[00:56.44]Mergo mekare dipetik wong liyo..
[01:04.38]Gusti hang moho suci,
[01:07.45]Kuwateno ati iki,
[01:11.26]Ngadepi cobaan urip iki..
[01:17.82]
[01:22.06]Lintang noring nduwuran,
[01:30.00]Rungokeno jerit ati iki..
[01:37.01]Sun mesti kelangan kembang,
[01:44.55]Hang wis suwi
[01:46.29]sun tandur ring ati..
[01:52.34]Sun jaluk lintang,
[01:54.84]kancanono sun iki,
[01:59.48]Myakne sing kari sepi ati iki..
[02:05.85]
[02:31.48]>>>
[02:32.48]>>
[02:33.48]>
[02:34.48]Hoouu
[02:36.80]Kembang hang sun rumati,
[02:39.92]Sing biso isun duweni,
[02:43.55]Mergo mekare dipetik wong liyo..
[02:50.79]Gusti hang moho suci,
[02:54.05]Kuwateno ati iki,
[02:58.36]Ngadepi cobaan urip iki..
[03:04.81]
[03:32.05]>>>
[03:33.05]>>
[03:34.05]>
[03:35.05]Lintang noring nduwuran,
[03:42.61]Rungokeno jerit ati iki..
[03:49.80]Sun mesti kelangan kembang,
[03:57.55]Hang wis suwi
[03:59.25]sun tandur ring ati..
[04:05.00]Sun jaluk lintang,
[04:07.50]kancanono sun iki,
[04:12.00]Myakne sing kari sepi ati iki..
[04:19.06]
[04:44.89]>>>
[04:45.89]>>
[04:46.89]>
[04:47.89]Hoouu
[04:49.07]Kembang hang sun rumati,
[04:53.14]Sing biso isun duweni,
[04:56.39]Mergo mekare dipetik wong liyo..
[05:04.14]Gusti hang moho suci,
[05:07.39]Kuwateno ati iki,
[05:11.45]Ngadepi cobaan urip iki..
[05:18.78]Kembang hang sun rumati,
[05:22.65]Sing biso isun duweni,
[05:26.40]Mergo mekare dipetik wong liyo..
[05:33.64]Gusti hang moho suci,
[05:37.20]Kuwateno ati iki,
[05:41.02]Ngadepi cobaan urip iki..
[05:48.01]
————
Preview:

Suka Suka

Kacang-Group
Versi: Kacang Group

Suka suka-aning dino iki,
Lanang wedok bebarengan..
Poro konco ayo’ diguyubi,
Ditanggapke dansa-dansa..

E..kae kowe dewe sedih,
Ora nduwe gegandhengan..
Emanlah kowe bengi iki,
Yo arek’e koyo wong kelangan..

Ojo toh percoyo cah wedok,
Jaman jamaning saiki..
Mengkolah ojo mbok enteni,
Mbesuk kapan kowe biso lali..

reff:
Suka suka-aning dino iki,
Lanang wedok bebarengan..
Poro konco ayo’ diguyubi,
Ditanggapke dansa-dansa..

E..kae kowe dewe sedih,
Ora nduwe gegandhengan..
Emanlah kowe bengi iki,
Yo arek’e koyo wong kelangan..

Ojo toh percoyo cah wedok,
Jaman jamaning saiki..
Mengkolah ojo mbok enteni,
Mbesuk kapan kowe terus lali..

E..kae kowe dewe sedih,
Ora nduwe gegandhengan..
Emanlah kowe bengi iki,
Yo arek’e koyo wong kelangan..
—————
[ver: lyrics]
[id: zkpcqwch]
[ar: Kacang Group]
[ti: Suka Suka]
[by: Yanilipatro]
[00:01.01]Suka Suka – Kacang Group
[00:25.01]
[00:27.01]>>>
[00:28.01]>>
[00:29.01]>
[00:30.01]Suka suka-aning dino iki,
[00:36.65]Lanang wedok bebarengan..
[00:43.03]Poro konco ayo’ diguyubi,
[00:50.07]Ditanggapke dansa-dansa..
[00:55.99]E..kae kowe dewe sedih,
[01:02.65]Ora nduwe gegandhengan..
[01:08.62]Emanlah kowe bengi iki,
[01:15.68]Yo arek’e koyo wong kelangan..
[01:22.34]Ojo toh percoyo cah wedok,
[01:28.82]Jaman jamaning saiki..
[01:35.79]Mengkolah ojo mbok enteni,
[01:42.24]Mbesuk kapan kowe biso lali..
[01:48.12]
[02:14.06]>>>
[02:15.06]>>
[02:16.06]>
[02:17.06]Suka suka-aning dino iki,
[02:23.56]Lanang wedok bebarengan..
[02:30.70]Poro konco ayo’ diguyubi,
[02:37.05]Ditanggapke dansa-dansa..
[02:42.52]E..kae kowe dewe sedih,
[02:48.93]Ora nduwe gegandhengan..
[02:56.08]Emanlah kowe bengi iki,
[03:01.99]Yo arek’e koyo wong kelangan..
[03:08.90]Ojo toh percoyo cah wedok,
[03:15.11]Jaman jamaning saiki..
[03:22.15]Mengkolah ojo mbok enteni,
[03:28.19]Mbesuk kapan kowe terus lali..
[03:34.21]E..kae kowe dewe sedih,
[03:41.47]Ora nduwe gegandhengan..
[03:48.69]
————
Preview: