Juragan Jagung

Versi: Ragil Suro Bangkit ft. Vina Cantika

Lk:
Pethuk pisan karo kowe dik,
Koyo-koyo atiku kecanthol..
Nyawang bodymu paling bahenol,
Montok persis koyo’ iwak tongkol..

Pr:
Pethuk pisan karo kowe mas,
Ati iki malah dadi bingung..
Rambut gondrong lambemu monyong,
Yen kowe kuwi jebule ompong..

Lk:
Aku iki dik juragan jagung,
Pethuk kowe aku dadi gandrung..
Yen kowe gelem dadi bojoku,
Mas kawine jagung rong karung..

Pr:
Ora sudi mas dadi bojomu,
Aku iki wis ono sing nduwe..
Mas ragil suro ko kutho ngawi,
Luwih ganteng luwih bagus soko kangmas..

reff:
Lk:
Pethuk pisan karo kowe dik,
Koyo-koyo atiku kecanthol..
Nyawang bodymu paling bahenol,
Montok persis koyo’ iwak tongkol..

Pr:
Pethuk pisan karo kowe mas,
Ati iki malah dadi bingung..
Rambut gondrong lambemu monyong,
Yen kowe kuwi jebule ompong..

Lk:
Aku iki dik juragan jagung,
Pethuk kowe aku dadi gandrung..
Yen kowe gelem dadi bojoku,
Mas kawine jagung rong karung..

Pr:
Ora sudi mas dadi bojomu,
Aku iki wis ono sing nduwe..
Mas ragil suro ko kutho ngawi,
Luwih ganteng luwih bagus soko kangmas..

Lk:
Aku iki dik juragan jagung,
Pethuk kowe aku dadi gandrung..
Yen kowe gelem dadi bojoku,
Mas kawine jagung rong karung..

Pr:
Ora sudi mas dadi bojomu,
Aku iki wis ono sing nduwe..
Mas ragil suro ko kutho ngawi,
Luwih ganteng luwih bagus soko kangmas..

Luwih ganteng luwih bagus soko kangmas..
Yo mung mas ragil suro sing tak kangeni..
Yo mung mas ragil suro sing tak tresnani..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *