Tresno Sejati (rina amelia)

“Tresno Sejati Rina Amelia”

KELINGAN LARANING ATIKU,
SLIRAMU CIDRO ING JANJI..
NDEK SEMONO KOWE TEGO,
MEDHOT TRESNO MERGO AKU BOCAH SUDRO..

SEPRENE RA BISO NGLALEKKE,
TRESNO IKI KANGGO KOWE..
ROHING ROSO WIS KEPATRI,
JRONING ATI ISIH ONO TRESNO SUCI..

DUH GUSTI NYUWUN LILO,
PAWARTANE TRESNOKU..
SAIKI ONO NGENDI,
SLIRANE SING TAK TRESNANI..
SENADYAN TO GAWE GELO,
YEN REKOSO ATIKU RA BISO NRIMO..

DUH GUSTI NYUWUN LILO,
PAWARTANE TRESNOKU..
SAIKI ONO NGENDI,
SLIRANE SING TAK TRESNANI..
PEPUJANKU WIS TAK PURO,
PUJIKU MUNG MUGO URIP MULYO..

reff:
SEPRENE RA BISO NGLALEKKE,
TRESNO IKI KANGGO KOWE..
ROHING ROSO WIS KEPATRI,
JRONING ATI ISIH ONO TRESNO SUCI..

DUH GUSTI NYUWUN LILO,
PAWARTANE TRESNOKU..
SAIKI ONO NGENDI,
SLIRANE SING TAK TRESNANI..
SENADYAN TO GAWE GELO,
YEN REKOSO ATIKU RA BISO NRIMO..

DUH GUSTI NYUWUN LILO,
PAWARTANE TRESNOKU..
SAIKI ONO NGENDI,
SLIRANE SING TAK TRESNANI..
PEPUJANKU WIS TAK PURO,
PUJIKU MUNG MUGO URIP MULYO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *