Ra Mangan Sekolahan

Versi: Trio 87

Ono sing digantung ono sing dipancung,
Ono sing disekso diseteliko..
Disoi-sio karo kanjeng ndoro,
Ndoro kurang ajar ndorone klejingan..

Kadang diapusi kadang ra digaji,
Ono sing diperkosa malah mlebu penjara..
Dianggep kewan karo ndoro majikan,
Majikane edan ra mangan sekolahan..

Rumangsamu penak krungu kabar ngene ki,
Turu ora jenak eling sing neng luar negeri..
Mugo-mugo bojoku entuk majikan apik,
Patut tak syukuri mulih tak belehne pitik..

Rumangsamu penak krungu kabar ngene ki,
Mangan ora enak eling sing neng luar negeri..
Mugo-mugo bojoku entuk majikan apik,
Patut tak syukuri mulih tak lungguhne dingklik..

reff:
Ono sing digantung ono sing dipancung,
Ono sing disekso diseteliko..
Disoi-sio karo kanjeng ndoro,
Ndoro kurang ajar ndorone klejingan..

Kadang diapusi kadang ra digaji,
Ono sing diperkosa malah mlebu penjara..
Dianggep kewan karo ndoro majikan,
Majikane edan ra mangan sekolahan..

Rumangsamu penak krungu kabar ngene ki,
Turu ora jenak eling sing neng luar negeri..
Mugo-mugo bojoku entuk majikan apik,
Patut tak syukuri mulih tak belehne pitik..

Rumangsamu penak krungu kabar ngene ki,
Mangan ora enak eling sing neng luar negeri..
Mugo-mugo bojoku entuk majikan apik,
Patut tak syukuri mulih tak lungguhne dingklik..

reff:
Ono sing digantung ono sing dipancung,
Ono sing disekso diseteliko..
Disoi-sio karo kanjeng ndoro,
Ndoro kurang ajar ndorone klejingan..

Kadang diapusi kadang ra digaji,
Ono sing diperkosa malah mlebu penjara..
Dianggep kewan karo ndoro majikan,
Majikane edan ra mangan sekolahan..

Rumangsamu penak krungu kabar ngene ki,
Turu ora jenak eling sing neng luar negeri..
Mugo-mugo bojoku entuk majikan apik,
Patut tak syukuri mulih tak belehne pitik..

Rumangsamu penak krungu kabar ngene ki,
Mangan ora enak eling sing neng luar negeri..
Mugo-mugo bojoku entuk majikan apik,
Patut tak syukuri mulih tak lungguhne dingklik..

Rumangsamu penak krungu kabar ngene ki,
Turu ora jenak eling sing neng luar negeri..
Mugo-mugo bojoku entuk majikan apik,
Patut tak syukuri mulih tak belehne pitik..

Rumangsamu penak krungu kabar ngene ki,
Mangan ora enak eling sing neng luar negeri..
Mugo-mugo bojoku entuk majikan apik,
Patut tak syukuri mulih tak lungguhne dingklik..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *