Kangenku Esuk Kuwi

Versi: Engkong Ari

Nalikane
Aku liwat panggonanmu
Esuk-esuk isih sepi
Isih durung akeh
Sing podho mlaku

Srengengene
Ugo durung metu
Nanging kroso ayem atiku
Mergo esemmu
Katon neng mripatku

reff:
Rasane koyo
Sliramu mlaku neng sandhingku
Kekanthenan asto
Andadek’ake esuk kuwi

Sak kabehe
Katon endah sinawang moto
Senadyan amung angliwati
Iso nambani kangening ati

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *