Kangenku Esuk Kuwi


Engkong-Ari_2
Versi: Engkong Ari

Nalikane
Aku liwat panggonanmu
Esuk-esuk isih sepi
Isih durung akeh
Sing podho mlaku

Srengengene
Ugo durung metu
Nanging kroso ayem atiku
Mergo esemmu
Katon neng mripatku

reff:
Rasane koyo
Sliramu mlaku neng sandhingku
Kekanthenan asto
Andadek’ake esuk kuwi

Sak kabehe
Katon endah sinawang moto
Senadyan amung angliwati
Iso nambani kangening ati
—————-
[ti: Kangenku Esuk Kuwi]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:35]
[id: uhhszzcv]
[00:01.00]Kangenku Esuk Kuwi
[00:01.00]by: Engkong Ari
[00:11.00]
[00:13.00]>>>
[00:14.00]>>
[00:15.00]>
[00:16.00]Nalikane
[00:25.21]aku liwat panggonanmu
[00:37.46]Esuk-esuk isih sepi
[00:51.25]Isih durung akeh
[00:58.20]Sing podho mlaku..
[01:06.26]
[01:08.26]Srengengene
[01:13.69]ugo durung metu
[01:27.54]Nanging kroso ayem atiku
[01:36.76]Mergo esemmu
[01:40.12]katon neng mripatku
[01:50.72]
[01:55.59]Rasane koyo
[02:05.43]Sliramu mlaku
[02:10.41]neng sandhingku
[02:16.32]Kekanthenan asto
[02:28.92]andadek’ake esuk kuwi
[02:38.56]Sak kabehe katon endah
[02:48.31]sinawang moto
[02:57.39]Senadyan amung angliwati
[03:07.94]Iso nambani kangening ati
[03:21.52]
————
Preview:

Advertisements

2 thoughts on “Kangenku Esuk Kuwi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s