Berani Dibandingkan

“Berani Dibandingkan” Versi Ragil Suro Bangkit

Opo karepmu kowe bocah ayu,
Tak gandrungi kowe malah mlayu..
Ojo mbok sawang elek rupaku,
Ning sawangen jeruning atiku..

Tresno.. aku nduwe,
Setyo.. aku nduwe..
Aku iki wong lanang,
Berani dibandingkan..

Njalukmu opo mesti tak tukokno,
Omah doro opo mobil bane limo..
Kanggo kowe jiwo rogo tak wenehno,
Asal kowe ra nggawe atiku loro..

Omah.. tingkat telu,
Mobil.. bane pitu..
Aku iki wong lanang,
Berani dibandingkan..

reff:
Jaman saiki jaman kreditan,
Yen ra kredit ora biso nduwe barang..
Jaman saiki jaman kreditan,
Telat mbayar sirah mumet ra karuan..

Cinta yang boleh diutang,
Namanya cinta murahan..
Ada uang abang sayang,
Dasar kowe matre tenan..

Njalukmu opo mesti tak tukokno,
Omah doro opo mobil bane limo..
Kanggo kowe jiwo rogo tak wenehno,
Asal kowe ra nggawe atiku loro..

Omah.. tingkat telu,
Mobil.. bane pitu..
Aku iki wong lanang,
Berani dibandingkan..

reff:
Jaman saiki jaman kreditan,
Yen ra kredit ora biso nduwe barang..
Jaman saiki jaman kreditan,
Telat mbayar sirah mumet ra karuan..

Cinta yang boleh diutang,
Namanya cinta murahan..
Ada uang abang sayang,
Dasar kowe matre tenan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *