Getae Cinta

“Getae Cinta” Versi Dadang Anesa

Apa ora salah kakang marek ning kula,
Nalika bengen kula digawe lara..
Jare sampean wis kawin maning,
Kedanan wadon klalen rabi sing dingin..

Sekien teka nangis banyu mata,
Nembe kerasa kenang getae cinta..
Sapa sing nandur pasti ngunduhe,
Sekien hancur kula kari nontone..

reff:
Apa wis klalen sampean waktu bengen,
Ning anak rabi sering pisan nyakiti..

Nembe kerasa sampean kenang karma,
Sekien bukti kula dewek nyakseni..
Kang kula wis ora percaya,
Senajan njaluk pangapura..

Sekien teka nangis banyu mata,
Nembe kerasa kenang getae cinta..
Sapa sing nandur pasti ngunduhe,
Sekien hancur kula kari nontone..

reff:
Apa wis klalen sampean waktu bengen,
Ning anak rabi sering pisan nyakiti..

Nembe kerasa sampean kenang karma,
Sekien bukti kula dewek nyakseni..
Kang kula wis ora percaya,
Senajan njaluk pangapura..

Apa ora salah kakang marek ning kula,
Nalika bengen kula digawe lara..
Jare sampean wis kawin maning,
Kedanan wadon klalen rabi sing dingin..

Sekien teka nangis banyu mata,
Nembe kerasa kenang getae cinta..
Sapa sing nandur pasti ngunduhe,
Sekien hancur kula kari nontone..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *