Wates Kutho

Lirik Lagu Sanguturu ke-3300 Wates Kutho
Versi: Didi Kempot

NENG DALAN KUTHO IKI KU RA BISO LALI,
NALIKO NGETERKE LUNGAMU ING WAYAH WENGI..
LINTANG LAN REMBULAN PODHO MELU ANGANCANI,
TENANE RA LILO RASANE BATINKU IKI..

SETAUN NGANTI SEWINDU,
NENG KENE AKU NUNGGU..
NYATANE LUNGAMU RA KOYO JANJIMU,
TANPO KABAR KOWE NINGGALKE AKU..

YEN LIWAT DALAN IKI NRATAP RASANE ATI,
PENGEN NANGIS RASANE BATINKU IKI..
YEN ELING DALAN IKI AKU RA BISO LALI,
MUGO-MUGO KOWE ENGGAL BALI..

(PERCOYOO KARO AKU ENTENONO TEKAKU),
(ORA BAKAL TAK BLENJANI JANJIKU..)
(PERCOYOO KARO AKU ENTENONO TEKAKU),
(ORA ONO WONG LIYO YO MUNG SLIRAMU..)

reff:
SETAUN NGANTI SEWINDU,
NENG KENE AKU NUNGGU..
NYATANE LUNGAMU RA KOYO JANJIMU,
TANPO KABAR KOWE NINGGALKE AKU..

YEN LIWAT DALAN IKI NRATAP RASANE ATI,
PENGEN NANGIS RASANE BATINKU IKI..
YEN ELING DALAN IKI AKU RA BISO LALI,
MUGO-MUGO KOWE ENGGAL BALI..

YEN LIWAT DALAN IKI NRATAP RASANE ATI,
PENGEN NANGIS RASANE BATINKU IKI..
YEN ELING DALAN IKI AKU RA BISO LALI,
MUGO-MUGO KOWE ENGGAL BALI..
MUGO-MUGO KOWE ENGGAL BALI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *