Duwe Simpenan Liyo

Versi: Suliyana

Bengen riko weruh isun noleh paran,
Saikine riko katon paran..
Mentolo isun disio-sio,
Sabendino batin dipiloro..

Sun titeni ring akhir-akhir iki,
Tingkah riko berubah nganeh-nganehi..
Koyo ono hang ditutup-tutupi,
Riko kiro isun sing ngerti..

Bisik-bisik omongane tonggo,
Jare riko duwe simpenan liyo..
Ngakuo iki bener opo tah bener,
Apuwo riko saiki keblinger..

Bengen riko weruh isun noleh paran,
Saikine riko katon paran..
Mentolo isun disio-sio,
Sabendino batin dipiloro..

Bengen riko weruh isun noleh paran,
Saikine riko katon paran..
Mentolo isun disio-sio,
Sabendino batin dipiloro..

reff:
Sun titeni ring akhir-akhir iki,
Tingkah riko berubah nganeh-nganehi..
Koyo ono hang ditutup-tutupi,
Riko kiro isun sing ngerti..

Bisik-bisik omongane tonggo,
Jare riko duwe simpenan liyo..
Ngakuo iki bener opo tah bener,
Apuwo riko saiki keblinger..

Bengen riko weruh isun noleh paran,
Saikine riko katon paran..
Mentolo isun disio-sio,
Sabendino batin dipiloro..

Bengen riko weruh isun noleh paran,
Saikine riko katon paran..
Mentolo isun disio-sio,
Sabendino batin dipiloro..

reff:
Bengen riko weruh isun noleh paran,
Saikine riko katon paran..
Mentolo isun disio-sio,
Sabendino batin dipiloro..

Bengen riko weruh isun noleh paran,
Saikine riko katon paran..
Mentolo isun disio-sio,
Sabendino batin dipiloro..

Kadhung wis sing demen,
Ojo riko sidem..
Kadhung wis sing welas,
Isun yo wis ikhlas..

Kandas..
Welas riko wis kandas..
Kandas..
Welas riko wis kandas..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *