Getun Kebacut

“Getun Kebacut” Versi S. Linduaji

Biyen kowe pernah nolak tresnaku,
Saikine ngomong tresno aku..
Sepurane aku wis nduwe pacar ayu,
Sing tresno gemati karo aku..

Ojo loro atimu ojo gelo atimu,
Sepurane awakku ra setuju..

reff:
Biyen atiku tansah keloro-loro,
Nanging awakmu malah cidro..
Biyen atiku tansah keloro-loro,
Nanging awakmu pilih wong liyo..

Tak trimakke.. tak trimakke..
Senajan loro.. ati iki..
Tak trimakke.. tak trimakke..
Senajan gelo.. batin iki..

reff:
Biyen kowe pernah nolak tresnaku,
Saikine ngomong tresno aku..
Sepurane aku wis nduwe pacar ayu,
Sing tresno gemati karo aku..

Ojo loro atimu ojo gelo atimu,
Sepurane awakku ra setuju..

reff:
Biyen atiku tansah keloro-loro,
Nanging awakmu malah cidro..
Biyen atiku tansah keloro-loro,
Nanging awakmu pilih wong liyo..

Tak trimakke.. tak trimakke..
Senajan loro.. ati iki..
Tak trimakke.. tak trimakke..
Senajan gelo.. batin iki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *