Cinta Botol

Versi: Vina Cantika

Aku ra sudi yen caramu koyo kuwi ah ah,
Yen malem minggu kowe apel neng omahku..
Motomu abang mlaku sempoyongan,
Ngomongmu ngaco persis manuk beo..

Wis tak kandani nanging kowe ora ngerti ah ah,
Ra malah mari jebul kowe malah ndadi..
Jarene tresno kok ngono caramu,
Jarene sayang kok kamu begitu..

reff:
Sing tak karepke mas ojo mendem wae,
Elingo mbesuk karo masa depane..
Dadio satrio koyo gatut koco,
Dadi wong lanang sing nduwe watak jantan..

Arep ngomong cinta botol yang bicara,
Arep ngomong sayang ngomong ra karuan..
Cintamu cinta botol awas gawat bisa benjol,
Tresnamu karo botol marakke atiku dongkol..

Aku ra sudi yen caramu koyo kuwi ah ah,
Yen malem minggu kowe apel neng omahku..
Motomu abang mlaku sempoyongan,
Ngomongmu ngaco persis manuk beo..

Wis tak kandani nanging kowe ora ngerti ah ah,
Ra malah mari jebul kowe malah ndadi..
Jarene tresno kok ngono caramu,
Jarene sayang kok kamu begitu..

reff:
Sing tak karepke mas ojo mendem wae,
Elingo mbesuk karo masa depane..
Dadio satrio koyo gatut koco,
Dadi wong lanang sing nduwe watak jantan..

Arep ngomong cinta botol yang bicara,
Arep ngomong sayang ngomong ra karuan..
Cintamu cinta botol awas gawat bisa benjol,
Tresnamu karo botol marakke atiku dongkol..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *