Kembang Langit

Versi: Candra Banyu

Wis katekan nyundul langit,
Kemerdhep kari melik melik..
Padang rumang nong nduwuran,
Gawe bungahe wong nyawang..

Dadi lintang wis pastiniro,
Indah disawang dipujo-pujo..
Eling eling iku pandume pengeran,
Ojo siro ulap nong kahanan..

reff:
Dumeh dadi lintang,
Jo rumongso paling padang..
Dumeh wis nyundul langit,
Jo rumongso paling pucit..

Mergo nong nduwure langit,
Yo magih ono langit..
Mergo nong nduwure langit,
Yo magih ono langit..

reff:
Wis katekan nyundul langit,
Kemerdhep kari melik melik..
Padang rumang nong nduwuran,
Gawe bungahe wong nyawang..

Dadi lintang wis pastiniro,
Indah disawang dipujo-pujo..
Eling eling iku pandume pengeran,
Ojo siro ulap nong kahanan..

reff:
Dumeh dadi lintang,
Jo rumongso paling padang..
Dumeh wis nyundul langit,
Jo rumongso paling pucit..

Mergo nong nduwure langit,
Yo magih ono langit..
Mergo nong nduwure langit,
Yo magih ono langit..

Dumeh dadi lintang,
Jo rumongso paling padang..
Dumeh wis nyundul langit,
Jo rumongso paling pucit..

Mergo nong nduwure langit,
Yo magih ono langit..
Mergo nong nduwure langit,
Yo magih ono langit..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *