Buruh Sawah

Versi: Supri Suling ft. Rini Epeledhut

Pr: “mas..mase,
Pr: “iki lo tak gawakke sarapan,
Lk: “hoe, iyo iyo rene rene,
Lk: “wetengku ki lo wis luwih,
Lk: “kit maeng ngampet luwih
Lk: “nunggu ra ndang teko-teko lo,
Lk: “gek ndang cepet to,
Pr: “iyo iyo kosik kosik,

Lk:
Buruh sawah arep mangan kudu obah,
Yen ra polah bingung sing neng omah..
Dibelani kudanan kepanasan,
Pingin mangan ngenteni garapan lemah..

Pr:
Wayah udan ono kulian tandur,
Peteng budhal semangate dhuwur..
Kanggo sing wegah senenge mung nganggur,
Ra nduwe duit nyekel sirah kukur-kukur..

reff:
Lk: “dik dik,
Pr: ” ho oh mas,
Lk: “senajan dadi buruh sawah,
Lk: “sing penting sing neng omah
Lk: “iso olah-olah yo,
Pr: “iyo mas, tur omah-omah
Pr: “ora bubrah yo mas,
Pr: “aku wis nrimo lo mas,
Lk: “oke dik..

Lk:
Kepingin urip sandang pangan kecukupan,
Senajan neng batin rekasane ra karuan..

Kepingin urip sing dipingin keturutan,
Senajan neng batin rekasane ra karuan..

Pr:
Buruh sawah ojo nganti wegah,
Ojo nganti ora olah-olah..

reff:
Lk:
Kepingin urip sandang pangan kecukupan,
Senajan neng batin rekasane ra karuan..

Kepingin urip sing dipingin keturutan,
Senajan neng batin rekasane ra karuan..

Pr:
Buruh sawah ojo nganti wegah,
Ojo nganti ora olah-olah..
Buruh sawah ojo nganti wegah,
Ojo nganti bubrah omah-omah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *