Klambi Kuning

“Klambi Kuning” Versi M.Sodik ft. Asih Agustin

Lk:
Saben liwat alun alun kutho ngawi,
Eling kowe cah ayu sing tak tresnani..
Biyen naliko kenalan pethuk pisan neng paseban,
Jantung kutho pendopo dadi kenangan..

Kutho ngawi aku ra bakal lali,
Sampai kapanpun kau kunanti..

Pr:
Eling eling kangmas aku tansah eling,
Pethuk kowe kangmas nganggo klambi kuning..
Kenal kangmas neng paseban atiku ora karuan,
Neng paseban lungguh jejer nyawang taman..

Air mancur muncrat bening banyune,
Tresno neng atiku kanggo kowe..

reff:
Lk:
Klambi kuning sing tak gawe,
Tak simpen nganti seprene..
Ora luntur terak mongso,
Atiku wis kadhung tresno..

Pr:
Paseban sing dadi saksi,
Setyoku nganti saiki..
Eling aku tansah eling,
Kangmas nganggo klambi kuning..

reff:
Lk:
Saben liwat alun alun kutho ngawi,
Eling kowe cah ayu sing tak tresnani..
Biyen naliko kenalan pethuk pisan neng paseban,
Jantung kutho pendopo dadi kenangan..

Kutho ngawi aku ra bakal lali,
Sampai kapanpun kau kunanti..

Pr:
Eling eling kangmas aku tansah eling,
Pethuk kowe kangmas nganggo klambi kuning..
Kenal kangmas neng paseban atiku ora karuan,
Neng paseban lungguh jejer nyawang taman..

Air mancur muncrat bening banyune,
Tresno neng atiku kanggo kowe..

reff:
Lk:
Klambi kuning sing tak gawe,
Tak simpen nganti seprene..
Ora luntur terak mongso,
Atiku wis kadhung tresno..

Pr:
Paseban sing dadi saksi,
Setyoku nganti saiki..
Eling aku tansah eling,
Kangmas nganggo klambi kuning..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *