Perawan Tuwek

Versi: Ratna Antika ft. Sodiq

Pr:
CECEK GEDE ARANE TEKEK,
PIRING CILIK ARANE LEPEK..
TAMBAH SUWE UMUR TAMBAH TUWEK,
KABEH WIS RABI AKU SIK GOLEK..

Lk:
MANGAN SATE ENAK RASANE,
AMERIKA NEGORO GEDE..
TIMBANG MACAK GAK ONO SING NDUWE,
OJO NGERSULO TAK RABI DEWE..

Pr: OMONG OPO CAK!
Lk: TAK RABI DEWE..
Pr: KURANG BANTER CAK!
Lk: TAK RABI DEWE..

Pr:
KRINGETMU WIS MAMBU LEMAH,
ELEK TUWEK SIK KAKEAN POLAH..
MENDEM RABI AWAKMU,
DILUK MATEK RONDO AWAKKU..

Lk:
JO NGENYEK KARO AKU,
MASIO WIS TUWEK MANTAN PETINJU..
SUWE ENTEK NEK GELEM AWAKMU,
PERAWAN TUWEK AKU I LOVE YOU..

reff:
Pr:
CECEK GEDE ARANE TEKEK,
PIRING CILIK ARANE LEPEK..
TAMBAH SUWE UMUR TAMBAH TUWEK,
KABEH WIS RABI AKU SIK GOLEK..

Lk:
MANGAN SATE ENAK RASANE,
AMERIKA NEGORO GEDE..
TIMBANG MACAK GAK ONO SING NDUWE,
OJO NGERSULO TAK RABI DEWE..

Pr: OMONG OPO CAK!
Lk: TAK RABI DEWE..
Pr: KURANG BANTER CAK!
Lk: TAK RABI DEWE..

Pr:
KRINGETMU WIS MAMBU LEMAH,
ELEK TUWEK SIK KAKEAN POLAH..
MENDEM RABI AWAKMU,
DILUK MATEK RONDO AWAKKU..

Lk:
JO NGENYEK KARO AKU,
MASIO WIS TUWEK MANTAN PETINJU..
SUWE ENTEK NEK GELEM AWAKMU,
PERAWAN TUWEK AKU I LOVE YOU..

Ft:
TIMBANGANE MAMBU DEWE DEWE,
OJO KESUWEN AYO RABI WAE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *