Kembang Probolinggo


Versi: Beta Riana

Mendung peteng arep udan,
Pupus klopo podho jejogetan..
Sumilak’e kukus bromo,
Ambarengi tumurune tresno..

Aku mung tansah ngenteni,
Tumetese tresno kang sejati..
Wedi yen kelangan kowe,
Ayo enggal polokromo wae..

Kembang arum probolinggo,
Rino wengi mung katon ing moto..
Kembang arum probolinggo,
Tak sirami banyune asmoro..

Sayur kentang sambel bawang,
Lalap gobis opo ra kelingan..
Buka’en lawange tresno,
Duh wong bagus kembang probolinggo..

reff:
Mendung peteng arep udan,
Pupus klopo podho jejogetan..
Sumilak’e kukus bromo,
Ambarengi tumurune tresno..

Aku mung tansah ngenteni,
Tumetese tresno kang sejati..
Wedi yen kelangan kowe,
Ayo enggal polokromo wae..

Kembang arum probolinggo,
Rino wengi mung katon ing moto..
Kembang arum probolinggo,
Tak sirami banyune asmoro..

Sayur kentang sambel bawang,
Lalap gobis opo ra kelingan..
Buka’en lawange tresno,
Duh wong bagus kembang probolinggo..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *