Kembang Probolinggo


Beta_1
Versi: Beta Riana

Mendung peteng arep udan,
Pupus klopo podho jejogetan..
Sumilak’e kukus bromo,
Ambarengi tumurune tresno..

Aku mung tansah ngenteni,
Tumetese tresno kang sejati..
Wedi yen kelangan kowe,
Ayo enggal polokromo wae..

Kembang arum probolinggo,
Rino wengi mung katon ing moto..
Kembang arum probolinggo,
Tak sirami banyune asmoro..

Sayur kentang sambel bawang,
Lalap gobis opo ra kelingan..
Buka’en lawange tresno,
Duh wong bagus kembang probolinggo..

reff:
Mendung peteng arep udan,
Pupus klopo podho jejogetan..
Sumilak’e kukus bromo,
Ambarengi tumurune tresno..

Aku mung tansah ngenteni,
Tumetese tresno kang sejati..
Wedi yen kelangan kowe,
Ayo enggal polokromo wae..

Kembang arum probolinggo,
Rino wengi mung katon ing moto..
Kembang arum probolinggo,
Tak sirami banyune asmoro..

Sayur kentang sambel bawang,
Lalap gobis opo ra kelingan..
Buka’en lawange tresno,
Duh wong bagus kembang probolinggo..
——————-
[ver: lyrics]
[id: pzplbwcv]
[ar: Beta Riana]
[ti: Kembang Probolinggo]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:06]
[00:01.06]Kembang Probolinggo – Beta Riana
[00:34.06]
[00:37.06]>>>
[00:38.06]>>
[00:39.06]>
[00:40.06]Mendung peteng arep udan,
[00:45.34]Pupus klopo podho jejogetan..
[00:53.09]Sumilak’e kukus bromo,
[00:58.05]Ambarengi tumurune tresno..
[01:06.24]Aku mung tansah ngenteni,
[01:11.23]Tumetese tresno kang sejati..
[01:19.23]Wedi yen kelangan kowe,
[01:24.42]Ayo enggal polokromo wae..
[01:30.48]
[01:32.61]Kembang arum probolinggo,
[01:37.24]Rino wengi mung katon ing moto..
[01:45.23]Kembang arum probolinggo,
[01:49.80]Tak sirami banyune asmoro..
[01:57.73]Sayur kentang sambel bawang,
[02:03.18]Lalap gobis opo ra kelingan..
[02:10.68]Buka’en lawange tresno,
[02:16.36]Duh wong bagus
[02:18.44]kembang probolinggo..
[02:22.48]
[03:12.73]>>>
[03:13.73]>>
[03:14.73]>
[03:15.73]Mendung peteng arep udan,
[03:20.36]Pupus klopo podho jejogetan..
[03:26.92]Sumilak’e kukus bromo,
[03:32.86]Ambarengi tumurune tresno..
[03:40.92]Aku mung tansah ngenteni,
[03:45.86]Tumetese tresno kang sejati..
[03:53.42]Wedi yen kelangan kowe,
[03:58.29]Ayo enggal polokromo wae..
[04:04.36]
[04:06.43]Kembang arum probolinggo,
[04:10.62]Rino wengi mung katon ing moto..
[04:18.93]Kembang arum probolinggo,
[04:23.56]Tak sirami banyune asmoro..
[04:31.12]Sayur kentang sambel bawang,
[04:36.49]Lalap gobis opo ra kelingan..
[04:43.99]Buka’en lawange tresno,
[04:49.61]Duh wong bagus
[04:52.18]kembang probolinggo..
[05:01.68]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s