Wis Kadung Tatu

Versi: Demy

Ilang ilang welas isun,
Kanggo kanggo kanggo riko..
Masio kangen masio loro ati,
Masio kangen masio loro ati,
Atinisun iki..

Ojo ojo parek maning,
Mergo mergo ati iki sing biso maning..
Wis kadung tatu wis kadung jeru, loro..
Wis kadung tatu wis kadung jeru, loro..
Hang nono tombo..

Bengen riko hang ngawiti,
Bengen riko hang sing ngerti,
Apuwo digawe gedigi..

Cukupo wis cukup riko wis kepincut,
Mario mari kadung mung digawe lali..

Piro wis piro piro wis piro,
Hang riko hang riko tinggalno..
Ho…

reff:
Ojo ojo parek maning,
Mergo mergo ati iki sing biso maning..
Wis kadung tatu wis kadung jeru, loro..
Wis kadung tatu wis kadung jeru, loro..
Hang nono tombo..

Bengen riko hang ngawiti,
Bengen riko hang sing ngerti,
Apuwo digawe gedigi..

Cukupo wis cukup riko wis kepincut,
Mario mari kadung mung digawe lali..

Piro wis piro piro wis piro,
Hang riko hang riko tinggalno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *