Angkot Kuning

Versi: Ragil Suro Bangkit

Neng prapatan kene anggonku ngeterke,
Kowe pamit mulih jare kangen wong tuwamu..
Numpak angkot kuning jurusan dungprau,
Abot neng atiku pisahan karo sliramu..

Pamit mung sewengi kok ra bali bali,
Sayang lungamu neng endi..
Tak susul neng ndeso sliramu ra ono,
Sayang lungo karo sopo..

reff:
Prapatan wates wetan pasar,
Pamit dilik datan kowe salah dalan..
Prapatan wates wetan pasar,
Angkot kuning opo kowe wis ra eling..

(Angkot neng dungprau,)
(Aku lungo ninggal sliramu,)
(Sepurane mas iku salahku..)

reff:
Neng prapatan kene anggonku ngeterke,
Kowe pamit mulih jare kangen wong tuwamu..
Numpak angkot kuning jurusan dungprau,
Abot neng atiku pisahan karo sliramu..

Pamit mung sewengi kok ra bali bali,
Sayang lungamu neng endi..
Tak susul neng ndeso sliramu ra ono,
Sayang lungo karo sopo..

reff:
Prapatan wates wetan pasar,
Pamit dilik datan kowe salah dalan..
Prapatan wates wetan pasar,
Angkot kuning opo kowe wis ra eling..

(Angkot neng dungprau,)
(Aku lungo ninggal sliramu,)
(Sepurane mas iku salahku..)
(Wis ra kuat mas nyanding sliramu..)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *