Angkot Kuning


Ragil-Suro-Bangkit
Versi: Ragil Suro Bangkit

Neng prapatan kene anggonku ngeterke,
Kowe pamit mulih jare kangen wong tuwamu..
Numpak angkot kuning jurusan dungprau,
Abot neng atiku pisahan karo sliramu..

Pamit mung sewengi kok ra bali bali,
Sayang lungamu neng endi..
Tak susul neng ndeso sliramu ra ono,
Sayang lungo karo sopo..

reff:
Prapatan wates wetan pasar,
Pamit dilik datan kowe salah dalan..
Prapatan wates wetan pasar,
Angkot kuning opo kowe wis ra eling..

(Angkot neng dungprau,)
(Aku lungo ninggal sliramu,)
(Sepurane mas iku salahku..)

reff:
Neng prapatan kene anggonku ngeterke,
Kowe pamit mulih jare kangen wong tuwamu..
Numpak angkot kuning jurusan dungprau,
Abot neng atiku pisahan karo sliramu..

Pamit mung sewengi kok ra bali bali,
Sayang lungamu neng endi..
Tak susul neng ndeso sliramu ra ono,
Sayang lungo karo sopo..

reff:
Prapatan wates wetan pasar,
Pamit dilik datan kowe salah dalan..
Prapatan wates wetan pasar,
Angkot kuning opo kowe wis ra eling..

(Angkot neng dungprau,)
(Aku lungo ninggal sliramu,)
(Sepurane mas iku salahku..)
(Wis ra kuat mas nyanding sliramu..)
—————-
[ver: lyrics]
[id: isuwbncv]
[ar: Ragil Suro Bangkit]
[ti: Angkot Kuning]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:18]
[00:01.02]Angkot Kuning
[00:01.02]by: Ragil Suro Bangkit
[00:33.02]
[00:36.12]>>>
[00:37.12]>>
[00:38.12]>
[00:39.12]Neng prapatan kene
[00:42.62]anggonku ngeterke,
[00:46.68]Kowe pamit mulih
[00:49.68]jare kangen wong tuwamu..
[00:55.19]
[00:57.38]Numpak angkot kuning
[01:01.30]jurusan dungprau,
[01:05.30]Abot neng atiku
[01:08.61]pisahan karo sliramu..
[01:13.82]Pamit mung sewengi
[01:16.52]kok ra bali bali,
[01:18.64]Sayang lungamu neng endi..
[01:22.71]Tak susul neng ndeso
[01:24.27]sliramu ra ono,
[01:26.07]Sayang lungo karo sopo..
[01:29.77]
[01:37.62]>>>
[01:38.62]>>
[01:39.62]>
[01:40.62]Prapatan wates wetan pasar,
[01:46.75]Pamit dilik datan kowe salah dalan..
[01:55.06]
[02:04.53]Prapatan wates wetan pasar,
[02:10.58]Angkot kuning opo kowe wis ra eling..
[02:19.40](Angkot neng dungprau,)
[02:23.16](Aku lungo ninggal sliramu,)
[02:27.47](Sepurane mas iku salahku..)
[02:34.47]
[03:05.97]>>>
[03:06.97]>>
[03:07.97]>
[03:08.97]Neng prapatan kene
[03:12.41]anggonku ngeterke,
[03:16.34]Kowe pamit mulih
[03:19.71]jare kangen wong tuwamu..
[03:25.10]
[03:27.22]Numpak angkot kuning
[03:30.60]jurusan dungprau,
[03:35.29]Abot neng atiku
[03:38.48]pisahan karo sliramu..
[03:43.22]Pamit mung sewengi
[03:46.50]kok ra bali bali,
[03:48.50]Sayang lungamu neng endi..
[03:52.57]Tak susul neng ndeso
[03:54.13]sliramu ra ono,
[03:56.07]Sayang lungo karo sopo..
[04:00.25]
[04:07.07]>>>
[04:08.07]>>
[04:09.07]>
[04:10.07]Prapatan wates wetan pasar,
[04:16.95]Pamit dilik datan kowe salah dalan..
[04:25.39]
[04:34.63]Prapatan wates wetan pasar,
[04:41.45]Angkot kuning opo kowe wis ra eling..
[04:49.32](Angkot neng dungprau,)
[04:53.38](Aku lungo ninggal sliramu,)
[04:57.13](Sepurane mas iku salahku..)
[05:04.50](Wis ra kuat mas.., )
[05:10.21](nyanding sliramu..)
[05:13.72]
———–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s