Aja Diwayu

Versi: Yuli Santika Jaya

Lara pikiran akibat sampean,
Blenak rasane wong wayuan..
Seminggu sepisan digilir sampean,
Ati panas pisan..

Sing dadi laki seneng dewek bae,
Langka pisan tanggung jawabe..
Nafkah lahir batin nangapa dibeda,
Abot ning nyi tua..

reff:
Percuma laki wong sugih,
Rabine bli cukup siji..

Diwayu sun lara ati,
Sampean sering nggebugi..
Yen kakang masih butuh,
Tulung aja diwayu,
Sering cekcok gede cemburu..

Sing dadi laki seneng dewek bae,
Langka pisan tanggung jawabe..
Nafkah lahir batin nangapa dibeda,
Abot ning nyi tua..

reff:
Percuma laki wong sugih,
Rabine bli cukup siji..

Diwayu sun lara ati,
Sampean sering nggebugi..
Yen kakang masih butuh,
Tulung aja diwayu,
Sering cekcok gede cemburu..

Lara pikiran akibat sampean,
Blenak rasane wong wayuan..
Seminggu sepisan digilir sampean,
Ati panas pisan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *