Juragan Jagung

Ragil-Suro-Bangkit_Vina-Cantika
Versi: Ragil Suro Bangkit ft. Vina Cantika

Lk:
Pethuk pisan karo kowe dik,
Koyo-koyo atiku kecanthol..
Nyawang bodymu paling bahenol,
Montok persis koyo’ iwak tongkol..

Pr:
Pethuk pisan karo kowe mas,
Ati iki malah dadi bingung..
Rambut gondrong lambemu monyong,
Yen kowe kuwi jebule ompong..

Lk:
Aku iki dik juragan jagung,
Pethuk kowe aku dadi gandrung..
Yen kowe gelem dadi bojoku,
Mas kawine jagung rong karung..

Pr:
Ora sudi mas dadi bojomu,
Aku iki wis ono sing nduwe..
Mas ragil suro ko kutho ngawi,
Luwih ganteng luwih bagus soko kangmas..

reff:
Lk:
Pethuk pisan karo kowe dik,
Koyo-koyo atiku kecanthol..
Nyawang bodymu paling bahenol,
Montok persis koyo’ iwak tongkol..

Pr:
Pethuk pisan karo kowe mas,
Ati iki malah dadi bingung..
Rambut gondrong lambemu monyong,
Yen kowe kuwi jebule ompong..

Lk:
Aku iki dik juragan jagung,
Pethuk kowe aku dadi gandrung..
Yen kowe gelem dadi bojoku,
Mas kawine jagung rong karung..

Pr:
Ora sudi mas dadi bojomu,
Aku iki wis ono sing nduwe..
Mas ragil suro ko kutho ngawi,
Luwih ganteng luwih bagus soko kangmas..

Lk:
Aku iki dik juragan jagung,
Pethuk kowe aku dadi gandrung..
Yen kowe gelem dadi bojoku,
Mas kawine jagung rong karung..

Pr:
Ora sudi mas dadi bojomu,
Aku iki wis ono sing nduwe..
Mas ragil suro ko kutho ngawi,
Luwih ganteng luwih bagus soko kangmas..

Luwih ganteng luwih bagus soko kangmas..
Yo mung mas ragil suro sing tak kangeni..
Yo mung mas ragil suro sing tak tresnani..
—————-
[ver: lyrics]
[id: apcqwhcv]
[ar: Ragil Suro ft. Vina Cantika]
[ti: Juragan Jagung]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:44]
[00:01.01]Juragan Jagung
[00:01.01]by: Ragil Suro ft. Vina Cantika
[00:29.01]
[00:31.74]>>>
[00:32.74]>>
[00:33.74]>
[00:34.74]Lk: Pethuk pisan karo kowe dik,
[00:38.00]Lk: Koyo-koyo atiku kecanthol..
[00:41.24]Lk: Nyawang bodymu paling bahenol,
[00:44.25]Lk: Montok persis koyo’ iwak tongkol..
[00:50.10]Pr: Pethuk pisan karo kowe mas,
[00:53.13]Pr: Ati iki malah dadi bingung..
[00:56.49]Pr: Rambut gondrong lambemu monyong,
[00:59.62]Pr: Yen kowe kuwi jebule ompong..
[01:05.16]Lk: Aku iki dik juragan jagung,
[01:08.46]Lk: Pethuk kowe aku dadi gandrung..
[01:12.21]Lk: Yen kowe gelem dadi bojoku,
[01:15.34]Lk: Mas kawine jagung rong karung..
[01:20.65]Pr: Ora sudi mas dadi bojomu,
[01:23.90]Pr: Aku iki wis ono sing nduwe..
[01:27.59]Pr: Mas ragil suro ko kutho ngawi,
[01:30.78]Pr: Luwih ganteng luwih bagus
[01:32.27]Pr: soko kangmas..
[01:34.78]
[01:55.91]>>>
[01:56.91]>>
[01:57.91]>
[01:58.91]Lk: Pethuk pisan karo kowe dik,
[02:01.84]Lk: Koyo-koyo atiku kecanthol..
[02:05.19]Lk: Nyawang bodymu paling bahenol,
[02:08.25]Lk: Montok persis koyo’ iwak tongkol..
[02:13.39]Pr: Pethuk pisan karo kowe mas,
[02:17.25]Ati iki malah dadi bingung..
[02:20.58]Pr: Rambut gondrong lambemu monyong,
[02:23.57]Pr: Yen kowe kuwi jebule ompong..
[02:28.89]Lk: Aku iki dik juragan jagung,
[02:32.32]Lk: Pethuk kowe aku dadi gandrung..
[02:35.95]Lk: Yen kowe gelem dadi bojoku,
[02:39.38]Lk: Mas kawine jagung rong karung..
[02:44.69]Pr: Ora sudi mas dadi bojomu,
[02:47.82]Pr: Aku iki wis ono sing nduwe..
[02:51.45]Pr: Mas ragil suro ko kutho ngawi,
[02:54.57]Pr: Luwih ganteng luwih bagus
[02:56.03]Pr: soko kangmas..
[02:59.89]Lk: Aku iki dik juragan jagung,
[03:03.07]Lk: Pethuk kowe aku dadi gandrung..
[03:06.57]Lk: Yen kowe gelem dadi bojoku,
[03:10.13]Lk: Mas kawine jagung rong karung..
[03:15.39]Pr: Ora sudi mas dadi bojomu,
[03:18.57]Pr: Aku iki wis ono sing nduwe..
[03:22.38]Pr: Mas ragil suro ko kutho ngawi,
[03:25.57]Pr: Luwih ganteng luwih bagus
[03:27.20]Pr: soko kangmas..
[03:29.44]Pr: Luwih ganteng luwih bagus
[03:31.21]Pr: soko kangmas..
[03:32.76]Pr: Yo mung mas ragil suro
[03:34.30]Pr: sing tak kangeni..
[03:35.89]Pr: Yo mung mas ragil suro
[03:37.61]Pr: sing tak tresnani..
[03:40.52]
———–
Preview:

Advertisements

Tresno Sejati (rina amelia)

Rina-Amelia_2
Versi: Rina Amelia

KELINGAN LARANING ATIKU,
SLIRAMU CIDRO ING JANJI..
NDEK SEMONO KOWE TEGO,
MEDHOT TRESNO MERGO AKU BOCAH SUDRO..

SEPRENE RA BISO NGLALEKKE,
TRESNO IKI KANGGO KOWE..
ROHING ROSO WIS KEPATRI,
JRONING ATI ISIH ONO TRESNO SUCI..

DUH GUSTI NYUWUN LILO,
PAWARTANE TRESNOKU..
SAIKI ONO NGENDI,
SLIRANE SING TAK TRESNANI..
SENADYAN TO GAWE GELO,
YEN REKOSO ATIKU RA BISO NRIMO..

DUH GUSTI NYUWUN LILO,
PAWARTANE TRESNOKU..
SAIKI ONO NGENDI,
SLIRANE SING TAK TRESNANI..
PEPUJANKU WIS TAK PURO,
PUJIKU MUNG MUGO URIP MULYO..

reff:
SEPRENE RA BISO NGLALEKKE,
TRESNO IKI KANGGO KOWE..
ROHING ROSO WIS KEPATRI,
JRONING ATI ISIH ONO TRESNO SUCI..

DUH GUSTI NYUWUN LILO,
PAWARTANE TRESNOKU..
SAIKI ONO NGENDI,
SLIRANE SING TAK TRESNANI..
SENADYAN TO GAWE GELO,
YEN REKOSO ATIKU RA BISO NRIMO..

DUH GUSTI NYUWUN LILO,
PAWARTANE TRESNOKU..
SAIKI ONO NGENDI,
SLIRANE SING TAK TRESNANI..
PEPUJANKU WIS TAK PURO,
PUJIKU MUNG MUGO URIP MULYO..
—————-
[ver: lyrics]
[id: nkowwacv]
[ar: Rina Amelia]
[ti: Tresno Sejati]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:56]
[00:01.03]Tresno Sejati – Rina Amelia
[00:32.03]
[00:34.13]>>>
[00:35.13]>>
[00:36.13]>
[00:37.13]KELINGAN LARANING ATIKU,
[00:44.63]SLIRAMU CIDRO ING JANJI..
[00:52.44]NDEK SEMONO KOWE TEGO,
[01:00.31]MEDHOT TRESNO
[01:03.06]MERGO AKU BOCAH SUDRO..
[01:10.51]SEPRENE RA BISO NGLALEKKE,
[01:18.38]TRESNO IKI KANGGO KOWE..
[01:25.51]ROHING ROSO WIS KEPATRI,
[01:33.44]JRONING ATI
[01:36.51]ISIH ONO TRESNO SUCI..
[01:43.14]DUH GUSTI NYUWUN LILO,
[01:50.45]PAWARTANE TRESNOKU..
[01:57.64]SAIKI ONO NGENDI,
[02:05.14]SLIRANE SING TAK TRESNANI..
[02:12.65]SENADYAN TO GAWE GELO,
[02:20.52]YEN REKOSO
[02:24.64]ATIKU RA BISO NRIMO..
[02:31.14]DUH GUSTI NYUWUN LILO,
[02:38.20]PAWARTANE TRESNOKU..
[02:45.33]SAIKI ONO NGENDI,
[02:52.95]SLIRANE SING TAK TRESNANI..
[03:00.38]PEPUJANKU WIS TAK PURO,
[03:09.39]PUJIKU MUNG
[03:12.15]MUGO URIP MULYO..
[03:17.06]
[03:41.05]>>>
[03:42.05]>>
[03:43.05]>
[03:44.05]SEPRENE RA BISO NGLALEKKE,
[03:51.25]TRESNO IKI KANGGO KOWE..
[03:58.31]ROHING ROSO WIS KEPATRI,
[04:06.62]JRONING ATI
[04:09.12]ISIH ONO TRESNO SUCI..
[04:16.31]DUH GUSTI NYUWUN LILO,
[04:23.49]PAWARTANE TRESNOKU..
[04:30.86]SAIKI ONO NGENDI,
[04:38.24]SLIRANE SING TAK TRESNANI..
[04:45.68]SENADYAN TO GAWE GELO,
[04:50.68]YEN REKOSO
[04:55.86]ATIKU RA BISO NRIMO..
[05:03.38]DUH GUSTI NYUWUN LILO,
[05:10.32]PAWARTANE TRESNOKU..
[05:17.00]SAIKI ONO NGENDI,
[05:24.63]SLIRANE SING TAK TRESNANI..
[05:33.01]PEPUJANKU WIS TAK PURO,
[05:41.44]PUJIKU MUNG
[05:45.07]MUGO URIP MULYO..
[05:50.19]
————
Preview:

Manise Asmoro

Nella-Kharisma_5
Versi: Nella Kharisma

Neng alam ndunyo sumebyar wernane tresno,
Ora kuoso goyah kukuh setyaku..
Kangen ngliputi wayah rimo lan wengi,
Cedhak andum katresnan lamon adoh tansah kelingan..

Neng ati iki mung sliramu tak tresnani,
Nguwasani roso ra sewates jroning dodo..
Tansah memuji nyuwun palilahe gusti,
Tresnamu tresnaku biso nyawiji selawase..

reff:
Naliko sliramu ngekep aku neng dodo,
Bingung seneng sedih lebur dadi roso tresno..
Merdeko lan mabur nembus wates swargone dunyo,
Manjing jroning taman nyecep manis madune kembang asmoro..

reff:
Neng ati iki mung sliramu tak tresnani,
Nguwasani roso ra sewates jroning dodo..
Tansah memuji nyuwun palilahe gusti,
Tresnamu tresnaku biso nyawiji selawase..

reff:
Naliko sliramu ngekep aku neng dodo,
Bingung seneng sedih lebur dadi roso tresno..
Merdeko lan mabur nembus wates swargone dunyo,
Manjing jroning taman nyecep manis madune kembang asmoro..

Naliko sliramu ngekep aku neng dodo,
Bingung seneng sedih lebur dadi roso tresno..
Merdeko lan mabur nembus wates swargone dunyo,
Manjing jroning taman nyecep manis madune kembang asmoro..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zqnlwscv]
[ar: nella kharisma]
[ti: manise asmoro]
[al: dangdut jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 5:10]
[00:01.05]Manise Asmoro – Nella Kharisma
[00:28.05]
[00:30.05]>>>
[00:31.05]>>
[00:32.05]>
[00:33.05]Neng alam ndunyo
[00:36.05]sumebyar wernane tresno,
[00:40.01]Ora kuoso
[00:43.01]goyah kukuh setyaku..
[00:47.83]Kangen ngliputi
[00:50.83]wayah rimo lan wengi,
[00:55.01]Cedhak andum katresnan
[00:58.07]lamon adoh tansah kelingan..
[01:05.44]
[01:09.72]Neng ati iki
[01:12.75]mung sliramu tak tresnani,
[01:17.17]Nguwasani roso
[01:20.05]ra sewates jroning dodo..
[01:24.43]Tansah memuji
[01:27.67]nyuwun palilahe gusti,
[01:31.55]Tresnamu tresnaku
[01:35.06]biso nyawiji selawase..
[01:42.12]
[01:58.16]>>>
[01:59.16]>>
[02:00.16]>
[02:01.16]Naliko sliramu
[02:05.26]ngekep aku neng dodo,
[02:08.61]Bingung seneng sedih
[02:11.86]lebur dadi roso tresno..
[02:16.17]Merdeko lan mabur
[02:19.23]nembus wates swargone dunyo,
[02:23.36]Manjing jroning taman
[02:26.74]nyecep manis madune
[02:29.99]kembang asmoro..
[02:34.31]
[03:04.87]>>>
[03:05.87]>>
[03:06.87]>
[03:07.87]Neng ati iki
[03:10.43]mung sliramu tak tresnani,
[03:14.99]Nguwasani roso
[03:18.12]ra sewates jroning dodo..
[03:22.49]Tansah memuji
[03:25.55]nyuwun palilahe gusti,
[03:29.61]Tresnamu tresnaku
[03:33.19]biso nyawiji selawase..
[03:40.12]
[03:56.89]>>>
[03:57.89]>>
[03:58.89]>
[03:59.89]Naliko sliramu
[04:02.02]ngekep aku neng dodo,
[04:06.58]Bingung seneng sedih
[04:09.70]lebur dadi roso tresno..
[04:13.76]Merdeko lan mabur
[04:16.58]nembus wates swargone dunyo,
[04:21.20]Manjing jroning taman
[04:24.39]nyecep manis madune
[04:27.33]kembang asmoro..
[04:32.07]
[04:33.40]Naliko sliramu
[04:35.45]ngekep aku neng dodo,
[04:39.89]Bingung seneng sedih
[04:42.90]lebur dadi roso tresno..
[04:47.02]Merdeko lan mabur
[04:50.39]nembus wates swargone dunyo,
[04:54.52]Manjing jroning taman
[04:57.77]nyecep manis madune
[05:00.95]kembang asmoro..
[05:05.20]
———-
Preview:

Ra Mangan Sekolahan

Trio-87
Versi: Trio 87

Ono sing digantung ono sing dipancung,
Ono sing disekso diseteliko..
Disio-sio karo kanjeng ndoro,
Ndoro kurang ajar ndorone klejingan..

Kadang diapusi kadang ra digaji,
Ono sing diperkosa malah mlebu penjara..
Dianggep kewan karo ndoro majikan,
Majikane edan ra mangan sekolahan..

Rumangsamu penak krungu kabar ngene ki,
Turu ora jenak eling sing neng luar negeri..
Mugo-mugo bojoku entuk majikan apik,
Patut tak syukuri mulih tak belehne pitik..

Rumangsamu penak krungu kabar ngene ki,
Mangan ora enak eling sing neng luar negeri..
Mugo-mugo bojoku entuk majikan apik,
Patut tak syukuri mulih tak lungguhne dingklik..

reff:
Ono sing digantung ono sing dipancung,
Ono sing disekso diseteliko..
Disio-sio karo kanjeng ndoro,
Ndoro kurang ajar ndorone klejingan..

Kadang diapusi kadang ra digaji,
Ono sing diperkosa malah mlebu penjara..
Dianggep kewan karo ndoro majikan,
Majikane edan ra mangan sekolahan..

Rumangsamu penak krungu kabar ngene ki,
Turu ora jenak eling sing neng luar negeri..
Mugo-mugo bojoku entuk majikan apik,
Patut tak syukuri mulih tak belehne pitik..

Rumangsamu penak krungu kabar ngene ki,
Mangan ora enak eling sing neng luar negeri..
Mugo-mugo bojoku entuk majikan apik,
Patut tak syukuri mulih tak lungguhne dingklik..

reff:
Ono sing digantung ono sing dipancung,
Ono sing disekso diseteliko..
Disio-sio karo kanjeng ndoro,
Ndoro kurang ajar ndorone klejingan..

Kadang diapusi kadang ra digaji,
Ono sing diperkosa malah mlebu penjara..
Dianggep kewan karo ndoro majikan,
Majikane edan ra mangan sekolahan..

Rumangsamu penak krungu kabar ngene ki,
Turu ora jenak eling sing neng luar negeri..
Mugo-mugo bojoku entuk majikan apik,
Patut tak syukuri mulih tak belehne pitik..

Rumangsamu penak krungu kabar ngene ki,
Mangan ora enak eling sing neng luar negeri..
Mugo-mugo bojoku entuk majikan apik,
Patut tak syukuri mulih tak lungguhne dingklik..

Rumangsamu penak krungu kabar ngene ki,
Turu ora jenak eling sing neng luar negeri..
Mugo-mugo bojoku entuk majikan apik,
Patut tak syukuri mulih tak belehne pitik..

Rumangsamu penak krungu kabar ngene ki,
Mangan ora enak eling sing neng luar negeri..
Mugo-mugo bojoku entuk majikan apik,
Patut tak syukuri mulih tak lungguhne dingklik..
——————-
[versi: lyrics]
[id: plovzwcv]
[ar: Trio 87]
[ti: Ra Mangan Sekolahan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:09]
[00:01.00]Ra Mangan Sekolahan
[00:01.00]by: Trio 87
[00:15.00]
[00:17.00]>>>
[00:18.00]>>
[00:19.00]>
[00:20.00]Ono sing digantung
[00:21.45]ono sing dipancung,
[00:24.50]Ono sing disekso diseteliko..
[00:28.28]Disio-sio karo kanjeng ndoro,
[00:31.53]Ndoro kurang ajar
[00:33.14]ndorone klejingan..
[00:36.15]
[00:37.53]Kadang diapusi
[00:38.89]kadang ra digaji,
[00:40.78]Ono sing diperkosa
[00:42.58]malah mlebu penjara..
[00:44.53]Dianggep kewan
[00:46.33]karo ndoro majikan,
[00:48.16]Majikane edan
[00:50.09]ra mangan sekolahan..
[00:52.16]
[00:54.09]Rumangsamu penak
[00:55.83]krungu kabar ngene ki,
[00:57.47]Turu ora jenak
[00:59.07]eling sing neng luar negeri..
[01:01.15]Mugo-mugo bojoku
[01:03.20]entuk majikan apik,
[01:04.77]Patut tak syukuri
[01:06.14]mulih tak belehne pitik..
[01:08.46]Rumangsamu penak
[01:09.95]krungu kabar ngene ki,
[01:12.15]Mangan ora enak
[01:13.27]eling sing neng luar negeri..
[01:15.91]Mugo-mugo bojoku
[01:17.63]entuk majikan apik,
[01:19.42]Patut tak syukuri
[01:21.20]mulih tak lungguhne dingklik..
[01:24.86]
[01:51.85]>>>
[01:52.85]>>
[01:53.85]>
[01:54.85]Ono sing digantung
[01:55.47]ono sing dipancung,
[01:58.16]Ono sing disekso diseteliko..
[02:02.10]Disio-sio karo kanjeng ndoro,
[02:05.54]Ndoro kurang ajar
[02:06.78]ndorone klejingan..
[02:10.10]
[02:11.53]Kadang diapusi
[02:12.40]kadang ra digaji,
[02:14.73]Ono sing diperkosa
[02:15.72]malah mlebu penjara..
[02:18.60]Dianggep kewan
[02:20.28]karo ndoro majikan,
[02:22.10]Majikane edan
[02:23.97]ra mangan sekolahan..
[02:26.17]
[02:28.17]Rumangsamu penak
[02:29.28]krungu kabar ngene ki,
[02:31.54]Turu ora jenak
[02:32.92]eling sing neng luar negeri..
[02:35.35]Mugo-mugo bojoku
[02:36.86]entuk majikan apik,
[02:38.98]Patut tak syukuri
[02:40.23]mulih tak belehne pitik..
[02:42.73]Rumangsamu penak
[02:44.23]krungu kabar ngene ki,
[02:46.30]Mangan ora enak
[02:47.73]eling sing neng luar negeri..
[02:50.04]Mugo-mugo bojoku
[02:51.67]entuk majikan apik,
[02:53.73]Patut tak syukuri
[02:54.79]mulih tak lungguhne dingklik..
[02:58.43]
[03:26.10]>>>
[03:27.10]>>
[03:28.10]>
[03:29.10]Ono sing digantung
[03:30.31]ono sing dipancung,
[03:32.28]Ono sing disekso diseteliko..
[03:36.23]Disio-sio karo kanjeng ndoro,
[03:39.22]Ndoro kurang ajar
[03:40.99]ndorone klejingan..
[03:43.16]
[03:45.35]Kadang diapusi
[03:46.50]kadang ra digaji,
[03:49.04]Ono sing diperkosa
[03:50.56]malah mlebu penjara..
[03:52.78]Dianggep kewan
[03:54.49]karo ndoro majikan,
[03:56.35]Majikane edan
[03:58.26]ra mangan sekolahan..
[04:00.28]
[04:02.23]Rumangsamu penak
[04:03.47]krungu kabar ngene ki,
[04:05.41]Turu ora jenak
[04:07.16]eling sing neng luar negeri..
[04:09.29]Mugo-mugo bojoku
[04:11.16]entuk majikan apik,
[04:12.85]Patut tak syukuri
[04:14.66]mulih tak belehne pitik..
[04:16.79]Rumangsamu penak
[04:18.48]krungu kabar ngene ki,
[04:20.16]Mangan ora enak
[04:21.79]eling sing neng luar negeri..
[04:24.10]Mugo-mugo bojoku
[04:25.85]entuk majikan apik,
[04:27.72]Patut tak syukuri
[04:29.48]mulih tak lungguhne dingklik..
[04:32.91]Rumangsamu penak
[04:35.19]krungu kabar ngene ki,
[04:36.60]Turu ora jenak
[04:38.50]eling sing neng luar negeri..
[04:40.79]Mugo-mugo bojoku
[04:42.49]entuk majikan apik,
[04:44.54]Patut tak syukuri
[04:45.87]mulih tak belehne pitik..
[04:48.29]Rumangsamu penak
[04:49.87]krungu kabar ngene ki,
[04:51.92]Mangan ora enak
[04:53.69]eling sing neng luar negeri..
[04:55.67]Mugo-mugo bojoku
[04:57.43]entuk majikan apik,
[04:58.98]Patut tak syukuri
[05:00.93]mulih tak lungguhne dingklik..
[05:04.36]
———–
Preview:

Kangenku Esuk Kuwi

Engkong-Ari_2
Versi: Engkong Ari

Nalikane
Aku liwat panggonanmu
Esuk-esuk isih sepi
Isih durung akeh
Sing podho mlaku

Srengengene
Ugo durung metu
Nanging kroso ayem atiku
Mergo esemmu
Katon neng mripatku

reff:
Rasane koyo
Sliramu mlaku neng sandhingku
Kekanthenan asto
Andadek’ake esuk kuwi

Sak kabehe
Katon endah sinawang moto
Senadyan amung angliwati
Iso nambani kangening ati
—————-
[ti: Kangenku Esuk Kuwi]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:35]
[id: uhhszzcv]
[00:01.00]Kangenku Esuk Kuwi
[00:01.00]by: Engkong Ari
[00:11.00]
[00:13.00]>>>
[00:14.00]>>
[00:15.00]>
[00:16.00]Nalikane
[00:25.21]aku liwat panggonanmu
[00:37.46]Esuk-esuk isih sepi
[00:51.25]Isih durung akeh
[00:58.20]Sing podho mlaku..
[01:06.26]
[01:08.26]Srengengene
[01:13.69]ugo durung metu
[01:27.54]Nanging kroso ayem atiku
[01:36.76]Mergo esemmu
[01:40.12]katon neng mripatku
[01:50.72]
[01:55.59]Rasane koyo
[02:05.43]Sliramu mlaku
[02:10.41]neng sandhingku
[02:16.32]Kekanthenan asto
[02:28.92]andadek’ake esuk kuwi
[02:38.56]Sak kabehe katon endah
[02:48.31]sinawang moto
[02:57.39]Senadyan amung angliwati
[03:07.94]Iso nambani kangening ati
[03:21.52]
————
Preview:

Sing Ketemu Riko

Denik-Armila_1
Versi: Denik Armila

Setaun suwine riko sing ono arane,
Setaun lawase riko sing ono kabare..
Nong endi parane isun nggoleti,
Sing ketemu ambi panggonane..

Sun ubengi dunyo lan sun arungi segoro,
Apuwo magih sing ketemu ambi riko..
Mung batin iki sun roso kesikso,
Apuwo riko mentolo..

Arep nangis isun sing biso,
Mung mbeseseg nong njerone dodo..
Mergo mung katon nong riko,
Sun sing biso ngeliyo..

reff:
Sun ubengi dunyo lan sun arungi segoro,
Apuwo magih sing ketemu ambi riko..
Mung batin iki sun roso kesikso,
Apuwo riko mentolo..

Arep nangis isun sing biso,
Mung mbeseseg nong njerone dodo..
Mergo mung katon nong riko,
Sun sing biso ngeliyo..

Masio ilang nyowo lan ilange rogo,
Sun anteni tekone riko..
Sing ketemu nong alam dunyo,
Hang sun jaluk ketemu nong swargo..

Arep nangis isun sing biso,
Mung mbeseseg nong njerone dodo..
Mergo mung katon nong riko,
Sun sing biso ngeliyo..

Masio ilang nyowo lan ilange rogo,
Sun anteni tekone riko..
Sing ketemu nong alam dunyo,
Hang sun jaluk ketemu nong swargo..
Ho ho ho..
—————-
[id: vpakzbcv]
[ar: Denik Armila]
[ti: Sing Ketemu Riko]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:22]
[00:01.04]Sing Ketemu Riko – Denik Armila
[00:30.09]
[00:32.09]>>>
[00:33.09]>>
[00:34.09]>
[00:35.09]Setaun suwine
[00:38.42]riko sing ono arane,
[00:42.33]Setaun lawase
[00:45.47]riko sing ono kabare..
[00:49.71]Nong endi parane
[00:53.56]isun nggoleti,
[00:56.96]Sing ketemu
[00:59.62]ambi panggonane..
[01:04.83]
[01:07.57]Sun ubengi dunyo
[01:11.19]lan sun arungi segoro,
[01:15.58]Apuwo magih
[01:18.63]sing ketemu ambi riko..
[01:23.03]Mung batin iki
[01:25.94]sun roso kesikso,
[01:29.97]Apuwo riko mentolo..
[01:38.96]
[01:41.08]Arep nangis isun sing biso,
[01:47.77]Mung mbeseseg
[01:50.50]nong njerone dodo..
[01:55.65]Mergo mung katon nong riko,
[02:02.29]Sun sing biso ngeliyo..
[02:11.27]
[02:26.21]>>>
[02:27.21]>>
[02:28.21]>
[02:29.21]Sun ubengi dunyo
[02:32.41]lan sun arungi segoro,
[02:36.78]Apuwo magih
[02:39.91]sing ketemu ambi riko..
[02:44.28]Mung batin iki
[02:47.31]sun roso kesikso,
[02:51.37]Apuwo riko mentolo..
[02:59.51]
[03:02.19]Arep nangis isun sing biso,
[03:08.44]Mung mbeseseg
[03:11.20]nong njerone dodo..
[03:16.63]Mergo mung katon nong riko,
[03:23.94]Sun sing biso ngeliyo..
[03:32.07]
[03:34.31]Masio ilang nyowo
[03:37.34]lan ilange rogo,
[03:42.22]Sun anteni tekone riko..
[03:49.53]Sing ketemu nong alam dunyo,
[03:57.09]Hang sun jaluk
[03:59.58]ketemu nong swargo..
[04:06.14]
[04:08.76]Arep nangis isun sing biso,
[04:15.33]Mung mbeseseg
[04:18.02]nong njerone dodo..
[04:22.90]Mergo mung katon nong riko,
[04:30.15]Sun sing biso ngeliyo..
[04:39.46]
[04:40.64]Masio ilang nyowo
[04:43.90]lan ilange rogo,
[04:48.46]Sun anteni tekone riko..
[04:56.02]Sing ketemu nong alam dunyo,
[05:03.33]Hang sun jaluk
[05:05.96]ketemu nong swargo..
[05:12.96]Ho ho ho..
[05:18.33]
————
Preview:

Sewu Dungo

Wandra_3
Versi: Wandra

Kepengen isun biso nglalekaken riko,
Sun lakoni yo wis akeh coro..
Sewu dungo sewu montro wis sun woco,
Myakne biso nglalekaken riko..

Uwis sun nyacak golet demenan liyo,
Nawi baen isun nemu tombo..
Tetep baen sun katon-katon nyang riko,
Malah batin isun kesikso..

reff:
Sing kuat isun keroso-roso,
Ati mergo rasane keliwat loro..
Sing kuat isun kari keliwat loro,
Rasane nyesek ono ring dodo..

Magih welas isun riko tinggalno,
Roso welas isun kari seru nyang riko..

Kepengen isun biso nglalekaken riko,
Sun lakoni yo wis akeh coro..
Sewu dungo sewu montro wis sun woco,
Myakne biso nglalekaken riko..

Uwis sun nyacak golet demenan liyo,
Nawi baen isun nemu tombo..
Tetep baen sun katon-katon nyang riko,
Malah batin isun kesikso..

reff:
Sing kuat isun keroso-roso,
Ati mergo rasane keliwat loro..
Sing kuat isun kari keliwat loro,
Rasane nyesek ono ring dodo..

Sing kuat isun keroso-roso,
Ati mergo rasane keliwat loro..
Sing kuat isun kari keliwat loro,
Rasane nyesek ono ring dodo..

Magih welas isun riko tinggalno,
Roso welas isun kari seru nyang riko..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pcoczocv]
[ar: Wandra]
[ti: Sewu Dungo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:25]
[00:01.06]Sewu Dungo – Wandra
[00:25.06]
[00:27.76]>>>
[00:28.76]>>
[00:29.76]>
[00:30.76]Kepengen isun biso nglalekaken riko,
[00:39.60]Sun lakoni yo wis akeh coro..
[00:46.84]Sewu dungo sewu montro wis sun woco,
[00:54.02]Myakne biso nglalekaken riko..
[00:59.91]
[01:04.21]Uwis sun nyacak golet demenan liyo,
[01:11.47]Nawi baen isun nemu tombo..
[01:19.78]Tetep baen sun katon-katon nyang riko,
[01:26.27]Malah batin isun kesikso..
[01:32.53]
[01:45.22]>>>
[01:46.22]>>
[01:47.22]>
[01:48.22]Sing kuat isun keroso-roso,
[01:54.97]Ati mergo rasane keliwat loro..
[02:02.17]Sing kuat isun kari keliwat loro,
[02:09.85]Rasane nyesek ono ring dodo..
[02:16.10]Magih welas isun riko tinggalno,
[02:23.84]Roso welas isun kari seru nyang riko..
[02:31.89]
[02:35.06]Kepengen isun biso nglalekaken riko,
[02:42.08]Sun lakoni yo wis akeh coro..
[02:50.48]Sewu dungo sewu montro wis sun woco,
[02:57.06]Myakne biso nglalekaken riko..
[03:03.85]
[03:08.35]Uwis sun nyacak golet demenan liyo,
[03:14.86]Nawi baen isun nemu tombo..
[03:22.79]Tetep baen sun katon-katon nyang riko,
[03:29.67]Malah batin isun kesikso..
[03:37.17]
[04:03.36]>>>
[04:04.36]>>
[04:05.36]>
[04:06.36]Sing kuat isun keroso-roso,
[04:13.23]Ati mergo rasane keliwat loro..
[04:20.62]Sing kuat isun kari keliwat loro,
[04:27.67]Rasane nyesek ono ring dodo..
[04:34.99]Sing kuat isun keroso-roso,
[04:41.99]Ati mergo rasane keliwat loro..
[04:49.61]Sing kuat isun kari keliwat loro,
[04:57.19]Rasane nyesek ono ring dodo..
[05:03.74]Magih welas isun riko tinggalno,
[05:10.56]Roso welas isun kari seru nyang riko..
[05:17.87]
————
Preview: