Edan Katresnan

Versi: Ragil Suro Bangkit ft. Asih Agustin

Lk:
Tuku kripik neng sadang,
Ra pethu’ kowe koyo kelangan..
Deso mangunharjo lewate kandangan,
Kangen atiku wis ra karuan,
Aku kedanan..

Pr:
Pasar legi neng ngawi,
Kangmas aku mung njaluk bukti..
Karangasri prandon blabas tekan tawun,
Ojo mung nggawe atiku bingung,
Koyo wong linglung..

Lk:
Ngawi kuthane bukti nyatane dik,
Tekan seprene cintaku kanggo kowe..
Pr:
Neng srigati mas lewat babadan,
Aku wedi tresnoku mbok nggo dolanan..

reff:
Lk:
Duwur gunung lawu,
Isih duwur katresnanku..
Kali tempuk kene,
Banyune dadi seksine..
Nganti tuwo aku tresno kowe,
Sak lawase..

reff:
Lk:
Tuku kripik neng sadang,
Ra pethu’ kowe koyo kelangan..
Deso mangunharjo lewate kandangan,
Kangen atiku wis ra karuan,
Aku kedanan..

Pr:
Pasar legi neng ngawi,
Kangmas aku mung njaluk bukti..
Karangasri prandon blabas tekan tawun,
Ojo mung nggawe atiku bingung,
Koyo wong linglung..

Lk:
Ngawi kuthane bukti nyatane dik,
Tekan seprene cintaku kanggo kowe..
Pr:
Neng srigati mas lewat babadan,
Aku wedi tresnoku mbok nggo dolanan..

reff:
Lk:
Duwur gunung lawu,
Isih duwur katresnanku..
Kali tempuk kene,
Banyune dadi seksine..
Nganti tuwo aku tresno kowe,
Sak lawase..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *