Piye Karepe

Versi: Vina Cantika

Bingung aku bingung,
Bingung mikir kowe..
Sak penakmu dewe,
Piye piye karepe..

Koyo manuk wae,
Wis lali kandange..
Sobo mrono mrene,
Bingung nggolek’i kowe..

Madiun ngawi nganti magetan,
Ko’ caruban bablas ponorogo..
Tak golek’i kangmas ora ono,
Bener bener kangmas gawe ati gelo..

Limang stasiun limang terminal,
Tak ubengi nadyan aku bingung..
Tawun ngawi magetan sarangan,
Tresno iki ojo mbok gawe dolanan..

(ojo ngono dik ojo ngono),
(kasetyanku ora bakal lungo..)
(ojo ngono dik ojo ngono),
(entenono neng prapatan kartonyono..)

reff:
Bingung aku bingung,
Bingung mikir kowe..
Sak penakmu dewe,
Piye piye karepe..

Koyo manuk wae,
Wis lali kandange..
Sobo mrono mrene,
Bingung nggolek’i kowe..

Madiun ngawi nganti magetan,
Ko’ caruban bablas ponorogo..
Tak golek’i kangmas ora ono,
Bener bener kangmas gawe ati gelo..

Limang stasiun limang terminal,
Tak ubengi nadyan aku bingung..
Tawun ngawi magetan sarangan,
Tresno iki ojo mbok gawe dolanan..

(ojo ngono dik ojo ngono),
(kasetyanku ora bakal lungo..)
(ojo ngono dik ojo ngono),
(entenono neng prapatan kartonyono..)
(entenono neng prapatan kartonyono..)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *