Alun Alun Ngawi Dadi Saksi

Versi: Kanthi

Aku ora bakal lali,
Kenangan naliko neng kutho ngawi..
Neng alun alun ringin kembar iki,
Janjine lungamu mung sewengi..

Tanggal telu ulan pitu,
Kelingan aku ngeterke lungamu..
Mbrebes banyu moto netes neng pipimu,
Abot rasane kowe ninggal aku..

reff:
Sedino rasane koyo setaun,
Aku setyo ngenteni neng alun alun..
Seminggu rasane koyo sewindu,
Neng alun alun ngawi kowe tak tunggu..

Ndang balio ndang balio,
Aku kangen opo kowe ora kroso..
Ndang balio ndang balio,
Neng ringin kembar kene aku ngenteni..

reff:
Tanggal telu ulan pitu,
Kelingan aku ngeterke lungamu..
Mbrebes banyu moto netes neng pipimu,
Abot rasane kowe ninggal aku..

reff:
Sedino rasane koyo setaun,
Aku setyo ngenteni neng alun alun..
Seminggu rasane koyo sewindu,
Neng alun alun ngawi kowe tak tunggu..

Ndang balio ndang balio,
Aku kangen opo kowe ora kroso..
Ndang balio ndang balio,
Neng ringin kembar kene aku ngenteni..
Neng ringin kembar kene aku ngenteni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *