Medot Taline Roso

Versi: Wandra ft. Suliyana

Lk:
Biso bisane wong tuwek riko,
Medotno tali roso sun lan riko..
Mung mergo isun menungso biasa,
Opo sun welas nong riko iku salah..

Paribasane biso sun jaluk,
Ojo ndeleng sun mung mergo bondo dunyo..
Tapi welas iki magih santer ring ati,
Mugo baen wong tuwek riko ngerestui..

reff:
Pr:
Riko ojo kuatir
Kadhung riko jodho nisun,
Mugo baen hang kuoso ngerestui..
Tetepno welas ring ati
Sun sing bakal nyulayani,
Hang sun arep sun lan riko dadi siji..

Lk:
Saben demenan apuwo isun diloro ati,
Opo mergo isun iki kurang gati..
Sing kuat maning sun ngerasakaken duh gusti,
Apuwo wong tuweke riko sing ngerestui..

Pr:
Isun percoyo welas riko nong njero ati,
Sun kepengen riko lan isun dadi siji..
Sabaro sulung jogonen tulus welase ring ati,
Mugo baen isun lan riko dadi siji..

reff:
Lk:
Saben demenan apuwo isun diloro ati,
Opo mergo isun iki kurang gati..
Sing kuat maning sun ngerasakaken duh gusti,
Apuwo wong tuweke riko sing ngerestui..

Pr:
Isun percoyo welas riko nong njero ati,
Sun kepengen riko lan isun dadi siji..
Sabaro sulung jogonen tulus welase ring ati,
Mugo baen isun lan riko dadi siji..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *