Tangise Atiku (dedy pitak)

Versi: Dedy Pitak

GEMRUJUG SWARANE BANYU,
GAWE TRENYUH RASANE ATIKU..
KELINGAN JAMANE SEMANA,
NALIKANE AKU URIP REKASA..

KADHANG AREP NGUMBAR HAWA,
NINGEN EMUT MARING SING KUASA..
NGRUMANGSANI DADI WONG ORA NDUWE,
AJA NGANTI URIP SEKEPENAKE..

reff:
LUH.. DUDU ELUH,
KRASA GETIH SING NETES NANG PIPIKU..
KRASA ABOT NGRASAKNA NASIB URIPKU,
KAYA KLEANG SING KABUR KANGINAN..

NRIMA.. AKU NRIMA,
KAYA KIYE RASANE NYANDANG SENGSARA..
AKU PANCEN BOCAH SING ESIH LUGU,
KUDU NGALAH NANG NGAREP KANCA-KANCAKU..

RAMA BIYUNG WIS ORA NANA,
MULA AKU KUDU NGOBAHNA RAGA..
NGAJAR NEPSU LAN NDANDANI URIPKU,
GUSTI MENIKO TANGISE ATI KULO..

reff:
KADHANG AREP NGUMBAR HAWA,
NINGEN EMUT MARING SING KUASA..
NGRUMANGSANI DADI WONG ORA NDUWE,
AJA NGANTI URIP SEKEPENAKE..

reff:
LUH.. DUDU ELUH,
KRASA GETIH SING NETES NANG PIPIKU..
KRASA ABOT NGRASAKNA NASIB URIPKU,
KAYA KLEANG SING KABUR KANGINAN..

NRIMA.. AKU NRIMA,
KAYA KIYE RASANE NYANDANG SENGSARA..
AKU PANCEN BOCAH SING ESIH LUGU,
KUDU NGALAH NANG NGAREP KANCA-KANCAKU..

RAMA BIYUNG WIS ORA NANA,
MULA AKU KUDU NGOBAHNA RAGA..
NGAJAR NEPSU LAN NDANDANI URIPKU,
GUSTI MENIKO TANGISE ATI KULO..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *