Ati Kangen

Versi: Nanik Wulandari

Padhange ulan,
Kelap kelip sorote lintang..
Ati senenge temenan,
Nulih langit katon rumang..

Sun sawang yo sun sawang,
Sun kudang arume kembang..
Semebrung ning dalan dalan,
Wangine hing gelem ilang..

Kang yaduh kakang,
Lawase hing ono nyambang..
Ati kangen temenan,
Koyo koyo hing serantan..

Kepingine disayang,
Dirangkul dieman eman..
Taping kapan biso keturutan,
Kadhung riko lali lalian..

reff:
Mugo mugo riko,
Gancango geliso teko..
Mumpung ulan lan lintange,
Magih madhangi langite..

Kadhung riko nono,
Akhire mendung ndang moro..
Nutupi langit hang padhang,
Ulan lan lintange musno..

Kang yaduh kakang,
Lawase hing ono nyambang..
Ati kangen temenan,
Koyo koyo hing serantan..

Kepingine disayang,
Dirangkul dieman eman..
Taping kapan biso keturutan,
Kadhung riko lali lalian..

reff:
Mugo mugo riko,
Gancango geliso teko..
Mumpung ulan lan lintange,
Magih madhangi langite..

Kadhung riko nono,
Akhire mendung ndang moro..
Nutupi langit hang padhang,
Ulan lan lintange musno..

Kang yaduh kakang,
Lawase hing ono nyambang..
Ati kangen temenan,
Koyo koyo hing serantan..

Kepingine disayang,
Dirangkul dieman eman..
Taping kapan biso keturutan,
Kadhung riko lali lalian..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *