Ati Kangen


Sanguturu
Versi: Nanik Wulandari

Padhange ulan,
Kelap kelip sorote lintang..
Ati senenge temenan,
Nulih langit katon rumang..

Sun sawang yo sun sawang,
Sun kudang arume kembang..
Semebrung ning dalan dalan,
Wangine hing gelem ilang..

Kang yaduh kakang,
Lawase hing ono nyambang..
Ati kangen temenan,
Koyo koyo hing serantan..

Kepingine disayang,
Dirangkul dieman eman..
Taping kapan biso keturutan,
Kadhung riko lali lalian..

reff:
Mugo mugo riko,
Gancango geliso teko..
Mumpung ulan lan lintange,
Magih madhangi langite..

Kadhung riko nono,
Akhire mendung ndang moro..
Nutupi langit hang padhang,
Ulan lan lintange musno..

Kang yaduh kakang,
Lawase hing ono nyambang..
Ati kangen temenan,
Koyo koyo hing serantan..

Kepingine disayang,
Dirangkul dieman eman..
Taping kapan biso keturutan,
Kadhung riko lali lalian..

reff:
Mugo mugo riko,
Gancango geliso teko..
Mumpung ulan lan lintange,
Magih madhangi langite..

Kadhung riko nono,
Akhire mendung ndang moro..
Nutupi langit hang padhang,
Ulan lan lintange musno..

Kang yaduh kakang,
Lawase hing ono nyambang..
Ati kangen temenan,
Koyo koyo hing serantan..

Kepingine disayang,
Dirangkul dieman eman..
Taping kapan biso keturutan,
Kadhung riko lali lalian..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Nanik Wulandari]
[ti: Ati Kangen]
[al: Kendang Kempul]
[by: yanilipatro]
[length: 04:13]
[id: iwkibccv]
[00:01.00]Ati Kangen – Nanik Wulandari
[00:18.69]
[00:20.69]>>>
[00:21.69]>>
[00:22.69]>
[00:23.69]Padhange ulan,
[00:27.05]Kelap kelip sorote lintang..
[00:31.11]Ati senenge temenan,
[00:34.36]Nulih langit katon rumang..
[00:39.00]Sun sawang yo sun sawang,
[00:41.79]Sun kudang arume kembang..
[00:45.61]Semebrung ning dalan dalan,
[00:49.09]Wangine hing gelem ilang..
[00:52.86]
[00:56.56]Kang yaduh kakang,
[00:59.90]Lawase hing ono nyambang..
[01:02.85]Ati kangen temenan,
[01:07.49]Koyo koyo hing serantan..
[01:11.60]Kepingine disayang,
[01:14.57]Dirangkul dieman eman..
[01:18.12]Taping kapan biso keturutan,
[01:21.68]Kadhung riko lali lalian..
[01:25.88]
[01:40.08]>>>
[01:41.08]>>
[01:42.08]>
[01:43.08]Mugo mugo riko
[01:46.38]Gancango geliso teko..
[01:50.39]Mumpung ulan lan lintange,
[01:53.40]Magih madhangi langite..
[01:57.12]Kadhung riko nono,
[02:01.57]Akhire mendung ndang moro..
[02:04.33]Nutupi langit hang padhang,
[02:08.76]Ulan lan lintange musno..
[02:11.48]
[02:15.69]Kang yaduh kakang,
[02:17.93]Lawase hing ono nyambang..
[02:22.04]Ati kangen temenan,
[02:25.10]Koyo koyo sing serantan..
[02:29.66]Kepingine disayang,
[02:32.29]Dirangkul dieman eman..
[02:36.03]Taping kapan biso keturutan,
[02:39.97]Kadhung riko lali lalian..
[02:44.48]
[02:57.08]>>>
[02:58.08]>>
[02:59.08]>
[03:00.08]Mugo mugo riko
[03:04.45]Gancango geliso teko..
[03:08.33]Mumpung ulan lan lintange,
[03:11.63]Magih madhangi langite..
[03:15.88]Kadhung riko nono ,
[03:19.20]Akhire mendung ndang moro..
[03:22.82]Nutupi langit hang padhang,
[03:26.52]Ulan lan lintange musno..
[03:30.07]
[03:33.68]Kang yaduh kakang,
[03:35.76]Lawase hing ono nyambang..
[03:40.08]Ati kangen temenan,
[03:43.08]Koyo koyo sing serantan..
[03:47.40]Kepingine disayang,
[03:50.46]Dirangkul dieman eman..
[03:54.33]Taping kapan biso keturutan,
[03:57.89]Kadhung riko lali lalian..
[04:02.78]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s