Dicakar Kucing

Versi: Suka Wijaya

Pengene wong lanang sore sore gage miyang,
Sebab ning umah rasane wis ora betah..
Apa maning yen deleng wong wadon mencu,
Tangan sikil gemeter pengene mlayu..

Teka ning dalan pikiran ora karuan,
Nongkrong ning prapatan karo nyawang kendaraan..
Endas pusing ngrogo kantong duit bating,
Lagi nglamun dicakar anakan kucing..

reff:
Gara gara.., wing tukaran
Karo mboke bocah, sering cakaran..
Rumah tangga nok, sing awet rajet
Aja ngadiraken wong wadon sing due cowet..

Dasar lanang, sing sial dangkal
Due rabi mung siji, tapi gawe dugal..
Kudu priben, luruh wong wadon
Lagi nglamun, dirubung anakan tawon..

Pengene wong lanang sore sore gage miyang,
Sebab ning umah rasane wis ora betah..
Apa maning yen deleng wong wadon mencu,
Tangan sikil gemeter pengene mlayu..

Teka ning dalan pikiran ora karuan,
Nongkrong ning prapatan karo nyawang kendaraan..
Endas pusing ngrogo kantong duit bating,
Lagi nglamun dicakar anakan kucing..

reff:
Gara gara.., wing tukaran
Karo mboke bocah, sering cakaran..
Rumah tangga nok, sing awet rajet
Aja ngadiraken wong wadon sing due cowet..

Dasar lanang, sing sial dangkal
Due rabi mung siji, tapi gawe dugal..
Kudu priben, luruh wong wadon
Lagi nglamun, dirubung anakan tawon..

Pengene wong lanang sore sore gage miyang,
Sebab ning umah rasane wis ora betah..
Apa maning yen deleng wong wadon mencu,
Tangan sikil gemeter pengene mlayu..

Teka ning dalan pikiran ora karuan,
Nongkrong ning prapatan karo nyawang kendaraan..
Endas pusing ngrogo kantong duit bating,
Lagi nglamun dicakar anakan kucing..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *