Dilelara

Versi: Rini Cholisza

Nasib kaberan temen,
Duwe laki bli gelem anteng..
Awan kelawan bengi,
Kakang slalu ngelelara ati..

Yen wis bli suka trima,
Kula aja digawe lara..
Memang kula kuh ngerasa,
Dikawin kakang bli duwe dunya..

reff:
Apa sih sampean wis duwe wong liyan,
Yen deleng rabi kaya musuh bebuyutan..

Kula sih pasrah apa jare kakang,
Bokat wis kudune takdire pisahan..
Percuma duwe laki,
Lamon sering disakiti..

Yen wis bli suka trima,
Kula aja digawe lara..
Memang kula kuh ngerasa,
Dikawin kakang bli duwe dunya..

reff:
Apa sih sampean wis duwe wong liyan,
Yen deleng rabi kaya musuh bebuyutan..

Kula sih pasrah apa jare kakang,
Bokat wis kudune takdire pisahan..
Percuma duwe laki,
Lamon sering disakiti..

Nasib kaberan temen,
Duwe laki bli gelem anteng..
Awan kelawan bengi,
Kakang slalu ngelelara ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *