Gade Sawah

Versi: Alvin

Ayune sira,
Nok memang sempurna..
Mirip cerita perawan india..

Kedanan sira sampe gade sawah,
Saking demene,
Korban harta lan benda..

reff:
Delik pisan matane,
Bangir temen cungure,
Manis ning gemuyune..

Rela bli duwe sawah,
Kanggo nyewaki sira,
Asal bareng segenah..

Kedanan sira sampe gade sawah,
Saking demene,
Korban harta lan benda..

reff:
Delik pisan matane,
Bangir temen cungure,
Manis ning gemuyune..

Rela bli duwe sawah,
Kanggo nyewaki sira,
Asal bareng segenah..

Ayune sira,
Nok memang sempurna..
Mirip cerita perawan india..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *