Nyakiti Ati

Versi: Vivy Oktoviyani

Rasa lemes sekujur badan,
Rungu sampean wis due demenan..
Hancur hati rasane mati,
Yen kelingan ning janjine kakang..

Janji bengen diingkari,
Cinta suci malah dihianati..
Banyu mata sun mbrebes mili,
Kakang tega duh nyakiti ati..
Janji bengen diingkari..

reff:
Nangapa sing bengen kaca kubengan,
Yen akhire bakal putus ning dalan..

Nangapa sing bengen kaca demenan,
Yen kakang cuma kanggo dolanan..
Percuma wis langka harapan,
Sekien wis ndeke wong liyan..

Janji bengen diingkari,
Cinta suci malah dihianati..
Banyu mata sun mbrebes mili,
Kakang tega duh nyakiti ati..
Janji bengen diingkari..

reff:
Nangapa sing bengen kaca kubengan,
Yen akhire bakal putus ning dalan..

Nangapa sing bengen kaca demenan,
Yen kakang cuma kanggo dolanan..
Percuma wis langka harapan,
Sekien wis ndeke wong liyan..

Janji bengen diingkari,
Cinta suci malah dihianati..
Banyu mata sun mbrebes mili,
Kakang tega duh nyakiti ati..
Janji bengen diingkari..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *