Nyanding Roso

Versi: Yuli Astuti

Koyo kembang kembang simpenan, eman..
Bengi sing ono paran awak dewekan..
Riko kumpul anak rabine yoro..
Awak disanding roso keroso-roso..

reff:
Bengen riko sing gelem ngomong e kang..
Sak temene wis umah umah..
Ati kadhung welas nang riko yoro..
Milu takon salahe sopo,
Salah isun opo tah riko..

Welas riko masio diparuh e kang..
Awak isun nerimo sak paran paran..
Ojo sampek digawe bedo yoro..
Kang sun jaluk welase gawe-en podo..

reff:
Bengen riko sing gelem ngomong e kang..
Sak temene wis umah umah..
Ati kadhung welas nang riko yoro..
Milu takon salahe sopo,
Salah isun opo tah riko..

Koyo kembang kembang simpenan, eman..
Bengi sing ono paran awak dewekan..
Riko kumpul anak rabine yoro..
Awak disanding roso keroso-roso..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *