Kangen Magetan

Versi: Didi Kempot ft. Rini Epeledhut

Pr:
Adheme magetan kutho sing nyimpen kenangan,
Ngelingake kowe wong sing wis ora sayang..
Seprene tak anti lungo ora bali-bali,
Nyatane kowe pancen cidro janji..

Lk:
Cemoro garing mangklung neng banyu,
Telogo sarangan ngelingke aku..
Sopo sing cidro kowe opo aku,
Nyatane seprene wis ora tau ketemu..
O o o..

reff:
Pr:
Wis meh patan taun suwene tekan seprene,
Sewu smsmu tak simpen ono neng hp..
Sing nambani kangen yen aku kelingan kowe,
Tak woco esuk awan lan sore..

Lk:
Kowe neng kono aku neng kene,
Senadyan adoh angel dilalekake..
Yen pancen tresno kok koyo ngene,
Nyatane kowe uwis ono sing nduwe..

Pr:
Kowe neng kono aku neng kene,
Senadyan adoh angel dilalekake..
Yen pancen tresno kok koyo ngene,
Nyatane kowe uwis ono sing nduwe..
O o o.. o o o o..

Sewu smsmu isih tak simpen ono neng hp..
Tak woco esuk awan lan sore..
Sewu smsmu isih tak simpen ono neng hp..
Tak woco esuk awan lan sore..
A a a a..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *