Edan Katresnan

Ragil-Suro-Bangkit_Asih-Agustin
Versi: Ragil Suro Bangkit ft. Asih Agustin

Lk:
Tuku kripik neng sadang,
Ra pethu’ kowe koyo kelangan..
Deso mangunharjo lewate kandangan,
Kangen atiku wis ra karuan,
Aku kedanan..

Pr:
Pasar legi neng ngawi,
Kangmas aku mung njaluk bukti..
Karangasri prandon blabas tekan tawun,
Ojo mung nggawe atiku bingung,
Koyo wong linglung..

Lk:
Ngawi kuthane bukti nyatane dik,
Tekan seprene cintaku kanggo kowe..
Pr:
Neng srigati mas lewat babadan,
Aku wedi tresnoku mbok nggo dolanan..

reff:
Lk:
Duwur gunung lawu,
Isih duwur katresnanku..
Kali tempuk kene,
Banyune dadi seksine..
Nganti tuwo aku tresno kowe,
Sak lawase..

reff:
Lk:
Tuku kripik neng sadang,
Ra pethu’ kowe koyo kelangan..
Deso mangunharjo lewate kandangan,
Kangen atiku wis ra karuan,
Aku kedanan..

Pr:
Pasar legi neng ngawi,
Kangmas aku mung njaluk bukti..
Karangasri prandon blabas tekan tawun,
Ojo mung nggawe atiku bingung,
Koyo wong linglung..

Lk:
Ngawi kuthane bukti nyatane dik,
Tekan seprene cintaku kanggo kowe..
Pr:
Neng srigati mas lewat babadan,
Aku wedi tresnoku mbok nggo dolanan..

reff:
Lk:
Duwur gunung lawu,
Isih duwur katresnanku..
Kali tempuk kene,
Banyune dadi seksine..
Nganti tuwo aku tresno kowe,
Sak lawase..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wwwwbocv]
[ar: Ragil Suro Bangkit ft. Asih Agustin]
[ti: Edan Katresnan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:51]
[00:01.00]Edan Katresnan
[00:35.02]by: Ragil Suro Bangkit ft. Asih Agustin
[00:38.02]
[00:40.02]>>>
[00:41.02]>>
[00:42.02]>
[00:43.02]Lk: Tuku kripik neng sadang,
[00:45.42]Lk: Ra pethu’ kowe koyo kelangan..
[00:49.05]Lk: Deso mangunharjo lewate kandangan,
[00:52.67]Lk: Kangen atiku wis ra karuan,
[00:55.55]Lk: Aku kedanan..
[00:58.55]
[01:06.67]Pr: Pasar legi neng ngawi,
[01:09.55]Pr: Kangmas aku mung njaluk bukti..
[01:13.74]Pr: Karangasri prandon blabas tekan tawun,
[01:17.67]Pr: Ojo mung nggawe atiku bingung,
[01:21.18]Pr: Koyo wong linglung..
[01:23.86]Lk: Ngawi kuthane bukti nyatane dik,
[01:28.05]Lk: Tekan seprene cintaku kanggo kowe..
[01:31.18]Pr: Neng srigati mas lewat babadan,
[01:34.23]Pr: Aku wedi tresnoku mbok nggo dolanan..
[01:38.12]
[02:06.12]>>>
[02:07.12]>>
[02:08.12]>
[02:09.12]Lk: Duwur gunung lawu,
[02:11.74]Lk: Isih duwur katresnanku..
[02:15.55]Lk: Kali tempuk kene,
[02:18.68]Lk: Banyune dadi seksine..
[02:23.18]Lk: Nganti tuwo aku tresno kowe,
[02:26.39]Lk: Sak lawase..
[02:29.55]
[02:49.18]>>>
[02:50.18]>>
[02:51.18]>
[02:52.18]Lk: Tuku kripik neng sadang,
[02:54.75]Lk: Ra pethu’ kowe koyo kelangan..
[02:58.56]Lk: Deso mangunharjo lewate kandangan,
[03:02.31]Lk: Kangen atiku wis ra karuan,
[03:05.94]Lk: Aku kedanan..
[03:08.76]
[03:16.19]Pr: Pasar legi neng ngawi,
[03:18.43]Pr: Kangmas aku mung njaluk bukti..
[03:22.94]Pr: Karangasri prandon blabas tekan tawun,
[03:27.13]Pr: Ojo mung nggawe atiku bingung,
[03:30.37]Pr: Koyo wong linglung..
[03:34.01]Lk: Ngawi kuthane bukti nyatane dik,
[03:37.81]Lk: Tekan seprene cintaku kanggo kowe..
[03:41.56]Pr: Neng srigati mas lewat babadan,
[03:44.81]Pr: Aku wedi tresnoku mbok nggo dolanan..
[03:48.75]
[04:15.37]>>>
[04:16.37]>>
[04:17.37]>
[04:18.37]Lk: Duwur gunung lawu,
[04:21.64]Lk: Isih duwur katresnanku..
[04:25.44]Lk: Kali tempuk kene,
[04:28.25]Lk: Banyune dadi seksine..
[04:32.49]Lk: Nganti tuwo aku tresno kowe,
[04:36.39]Lk: Sak lawase..
[04:39.20]
————
Preview:

Advertisements

Piye Karepe

Vina-Cantika
Versi: Vina Cantika

Bingung aku bingung,
Bingung mikir kowe..
Sak penakmu dewe,
Piye piye karepe..

Koyo manuk wae,
Wis lali kandange..
Sobo mrono mrene,
Bingung nggolek’i kowe..

Madiun ngawi nganti magetan,
Ko’ caruban bablas ponorogo..
Tak golek’i kangmas ora ono,
Bener bener kangmas gawe ati gelo..

Limang stasiun limang terminal,
Tak ubengi nadyan aku bingung..
Tawun ngawi magetan sarangan,
Tresno iki ojo mbok gawe dolanan..

(ojo ngono dik ojo ngono),
(kasetyanku ora bakal lungo..)
(ojo ngono dik ojo ngono),
(entenono neng prapatan kartonyono..)

reff:
Bingung aku bingung,
Bingung mikir kowe..
Sak penakmu dewe,
Piye piye karepe..

Koyo manuk wae,
Wis lali kandange..
Sobo mrono mrene,
Bingung nggolek’i kowe..

Madiun ngawi nganti magetan,
Ko’ caruban bablas ponorogo..
Tak golek’i kangmas ora ono,
Bener bener kangmas gawe ati gelo..

Limang stasiun limang terminal,
Tak ubengi nadyan aku bingung..
Tawun ngawi magetan sarangan,
Tresno iki ojo mbok gawe dolanan..

(ojo ngono dik ojo ngono),
(kasetyanku ora bakal lungo..)
(ojo ngono dik ojo ngono),
(entenono neng prapatan kartonyono..)
(entenono neng prapatan kartonyono..)
—————-
[ver: lyrics]
[id: nbnzblcv]
[ar: Vina Cantika]
[ti: Piye Karepe]
[al: Rock Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:56]
[00:01.01]Piye Karepe – Vina Cantika
[00:20.01]
[00:22.01]>>>
[00:23.01]>>
[00:24.01]>
[00:25.01]Bingung aku bingung,
[00:27.28]Bingung mikir kowe..
[00:30.65]Sak penakmu dewe,
[00:33.76]Piye piye karepe..
[00:37.64]
[00:39.52]Koyo manuk wae,
[00:41.95]Wis lali kandange..
[00:45.51]Sobo mrono mrene,
[00:48.64]Bingung nggolek’i kowe..
[00:53.33]Madiun ngawi nganti magetan,
[00:56.95]Ko’ caruban bablas ponorogo..
[01:00.72]Tak golek’i kangmas ora ono,
[01:03.84]Bener bener kangmas gawe ati gelo..
[01:07.96]Limang stasiun limang terminal,
[01:11.90]Tak ubengi nadyan aku bingung..
[01:15.28]Tawun ngawi magetan sarangan,
[01:18.78]Tresno iki ojo mbok gawe dolanan..
[01:23.22](ojo ngono dik ojo ngono),
[01:29.40](kasetyanku ora bakal lungo..)
[01:36.21](ojo ngono dik ojo ngono),
[01:42.53](entenono neng prapatan kartonyono..)
[01:48.91]
[02:17.04]>>>
[02:18.04]>>
[02:19.04]>
[02:20.04]Bingung aku bingung,
[02:23.34]Bingung mikir kowe..
[02:26.42]Sak penakmu dewe,
[02:29.49]Piye piye karepe..
[02:33.43]
[02:35.42]Koyo manuk wae,
[02:37.48]Wis lali kandange..
[02:41.17]Sobo mrono mrene,
[02:44.04]Bingung nggolek’i kowe..
[02:49.30]Madiun ngawi nganti magetan,
[02:52.05]Ko’ caruban bablas ponorogo..
[02:56.05]Tak golek’i kangmas ora ono,
[02:59.49]Bener bener kangmas gawe ati gelo..
[03:03.86]Limang stasiun limang terminal,
[03:07.24]Tak ubengi nadyan aku bingung..
[03:11.17]Tawun ngawi magetan sarangan,
[03:14.42]Tresno iki ojo mbok gawe dolanan..
[03:18.92](ojo ngono dik ojo ngono),
[03:24.67](kasetyanku ora bakal lungo..)
[03:31.74](ojo ngono dik ojo ngono),
[03:38.36](entenono neng prapatan kartonyono..)
[03:45.18](entenono neng prapatan kartonyono..)
[03:51.67]
————
Preview:

Alun Alun Ngawi Dadi Saksi

Kanthi
Versi: Kanthi

Aku ora bakal lali,
Kenangan naliko neng kutho ngawi..
Neng alun alun ringin kembar iki,
Janjine lungamu mung sewengi..

Tanggal telu ulan pitu,
Kelingan aku ngeterke lungamu..
Mbrebes banyu moto netes neng pipimu,
Abot rasane kowe ninggal aku..

reff:
Sedino rasane koyo setaun,
Aku setyo ngenteni neng alun alun..
Seminggu rasane koyo sewindu,
Neng alun alun ngawi kowe tak tunggu..

Ndang balio ndang balio,
Aku kangen opo kowe ora kroso..
Ndang balio ndang balio,
Neng ringin kembar kene aku ngenteni..

reff:
Tanggal telu ulan pitu,
Kelingan aku ngeterke lungamu..
Mbrebes banyu moto netes neng pipimu,
Abot rasane kowe ninggal aku..

reff:
Sedino rasane koyo setaun,
Aku setyo ngenteni neng alun alun..
Seminggu rasane koyo sewindu,
Neng alun alun ngawi kowe tak tunggu..

Ndang balio ndang balio,
Aku kangen opo kowe ora kroso..
Ndang balio ndang balio,
Neng ringin kembar kene aku ngenteni..
Neng ringin kembar kene aku ngenteni..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hahhbkcv]
[ar: Kanthi]
[ti: Alun Alun Ngawi Dadi Saksi]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:46]
[00:01.04]Alun Alun Ngawi Dadi Saksi
[00:30.04]by: Kanthi
[00:33.04]
[00:36.04]>>>
[00:37.04]>>
[00:38.04]>
[00:39.04]Aku ora bakal lali,
[00:45.40]Kenangan naliko neng kutho ngawi..
[00:53.53]Neng alun alun ringin kembar iki,
[01:01.78]Janjine lungamu mung sewengi..
[01:09.60]
[01:13.36]Tanggal telu ulan pitu,
[01:20.67]Kelingan aku ngeterke lungamu..
[01:27.92]Mbrebes banyu moto
[01:32.29]netes neng pipimu,
[01:36.11]Abot rasane kowe ninggal aku..
[01:42.35]
[01:57.00]>>>
[01:58.00]>>
[01:59.00]>
[02:00.00]Sedino rasane koyo setaun,
[02:06.06]Aku setyo ngenteni neng alun alun..
[02:15.22]
[02:22.36]Seminggu rasane koyo sewindu,
[02:29.43]Neng alun alun ngawi
[02:32.47]kowe tak tunggu..
[02:37.70]Ndang balio ndang balio,
[02:45.20]Aku kangen opo kowe ora kroso..
[02:53.02]Ndang balio ndang balio,
[03:00.27]Neng ringin kembar
[03:02.89]kene aku ngenteni..
[03:06.91]
[03:38.41]>>>
[03:39.41]>>
[03:40.41]>
[03:41.41]Tanggal telu ulan pitu,
[03:48.79]Kelingan aku ngeterke lungamu..
[03:55.97]Mbrebes banyu moto
[04:00.22]netes neng pipimu,
[04:04.09]Abot rasane kowe ninggal aku..
[04:10.34]
[04:24.66]>>>
[04:25.66]>>
[04:26.66]>
[04:27.66]Sedino rasane koyo setaun,
[04:34.41]Aku setyo ngenteni neng alun alun..
[04:42.59]
[04:50.60]Seminggu rasane koyo sewindu,
[04:57.42]Neng alun alun ngawi
[05:00.48]kowe tak tunggu..
[05:05.41]Ndang balio ndang balio,
[05:12.73]Aku kangen opo kowe ora kroso..
[05:20.61]Ndang balio ndang balio,
[05:28.42]Neng ringin kembar
[05:30.42]kene aku ngenteni..
[05:35.80]Neng ringin kembar
[05:38.23]kene aku ngenteni..
[05:42.99]
————-
Preview:

Kebladeng

Alex-Sweet
Versi: Alex Sweet

Kebladeng maning kebladeng maning,
Mana mene demen mana mene seneng,
Mana mene cinta sing ora berdaya..

Kebladeng maning kebladeng maning,
Bohong mana mene hindari wong sanja,
Apel malam minggu sampe ora sida..

reff:
Bli emong nyakiti gawe ladel ati,
Rela bli ndueni, bagaimana mene beli..

Bokat sejen wektu pengeran maringi,
Jodo kang sejati sing tek anti awan bengi..

Kebladeng maning kebladeng maning,
Bohong mana mene hindari wong sanja,
Apel malam minggu sampe ora sida..

reff:
Bli emong nyakiti gawe ladel ati,
Rela bli ndueni, bagaimana mene beli..

Bokat sejen wektu pengeran maringi,
Jodo kang sejati sing tek anti awan bengi..

Kebladeng maning kebladeng maning,
Mana mene demen mana mene seneng,
Mana mene cinta sing ora berdaya..

Kebladeng maning kebladeng maning,
Bohong mana mene hindari wong sanja,
Apel malam minggu sampe ora sida..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hahubicv]
[ar: Alex Sweet]
[ti: Kebladeng]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:08]
[00:01.01]Kebladeng – Alex Sweet
[00:50.01]
[00:53.01]>>>
[00:54.01]>>
[00:55.01]>
[00:56.01]Kebladeng maning
[00:58.41]kebladeng maning,
[01:01.47]Mana mene demen
[01:03.41]mana mene seneng,
[01:06.97]Mana mene cinta
[01:09.60]sing ora berdaya..
[01:12.73]
[01:23.22]Kebladeng maning
[01:25.97]kebladeng maning,
[01:29.10]Bohong mana mene
[01:31.54]hindari wong sanja,
[01:34.60]Apel malam minggu
[01:37.42]sampe ora sida..
[01:40.47]
[01:59.48]>>>
[02:00.48]>>
[02:01.48]>
[02:02.48]Bli emong nyakiti
[02:04.84]gawe ladel ati,
[02:07.66]Rela bli ndueni,
[02:10.28]bagaimana mene beli..
[02:12.97]
[02:24.02]Bokat sejen wektu
[02:26.72]pengeran maringi,
[02:29.60]Jodo kang sejati
[02:32.22]sing tek anti awan bengi..
[02:35.97]
[02:37.84]Kebladeng maning
[02:40.58]kebladeng maning,
[02:43.71]Bohong mana mene
[02:46.02]hindari wong sanja,
[02:48.97]Apel malam minggu
[02:51.84]sampe ora sida..
[02:54.72]
[03:13.61]>>>
[03:14.61]>>
[03:15.61]>
[03:16.61]Bli emong nyakiti
[03:19.17]gawe ladel ati,
[03:22.10]Rela bli ndueni,
[03:24.73]bagaimana mene beli..
[03:28.42]
[03:39.05]Bokat sejen wektu
[03:41.10]pengeran maringi,
[03:43.91]Jodo kang sejati
[03:46.55]sing tek anti awan bengi..
[03:50.04]
[03:52.10]Kebladeng maning
[03:54.80]kebladeng maning,
[03:57.68]Mana mene demen
[04:00.43]mana mene seneng,
[04:03.37]Mana mene cinta
[04:06.06]sing ora berdaya..
[04:09.05]
[04:19.57]Kebladeng maning
[04:22.45]kebladeng maning,
[04:25.57]Bohong mana mene
[04:27.94]hindari wong sanja,
[04:30.88]Apel malam minggu
[04:33.75]sampe ora sida..
[04:36.95]
———-
Preview:

Medot Taline Roso

Wandra_Suliyana_1
Versi: Wandra ft. Suliyana

Lk:
Biso bisane wong tuwek riko,
Medotno tali roso sun lan riko..
Mung mergo isun menungso biasa,
Opo sun welas nong riko iku salah..

Paribasane biso sun jaluk,
Ojo ndeleng sun mung mergo bondo dunyo..
Tapi welas iki magih santer ring ati,
Mugo baen wong tuwek riko ngerestui..

reff:
Pr:
Riko ojo kuatir
Kadhung riko jodho nisun,
Mugo baen hang kuoso ngerestui..
Tetepno welas ring ati
Sun sing bakal nyulayani,
Hang sun arep sun lan riko dadi siji..

Lk:
Saben demenan apuwo isun diloro ati,
Opo mergo isun iki kurang gati..
Sing kuat maning sun ngerasakaken duh gusti,
Apuwo wong tuweke riko sing ngerestui..

Pr:
Isun percoyo welas riko nong njero ati,
Sun kepengen riko lan isun dadi siji..
Sabaro sulung jogonen tulus welase ring ati,
Mugo baen isun lan riko dadi siji..

reff:
Lk:
Saben demenan apuwo isun diloro ati,
Opo mergo isun iki kurang gati..
Sing kuat maning sun ngerasakaken duh gusti,
Apuwo wong tuweke riko sing ngerestui..

Pr:
Isun percoyo welas riko nong njero ati,
Sun kepengen riko lan isun dadi siji..
Sabaro sulung jogonen tulus welase ring ati,
Mugo baen isun lan riko dadi siji..
—————-
[ver: lyrics]
[id: qwsvbhcv]
[ar: Wandra ft. Suliyana]
[ti: Medot Taline Roso]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:33]
[00:01.07]Medot Taline Roso
[00:26.09]by: Wandra ft. Suliyana
[00:29.09]
[00:31.09]>>>
[00:32.09]>>
[00:33.09]>
[00:34.09]Lk: Biso bisane
[00:37.79]Lk: wong tuwek riko,
[00:41.82]Lk: Medotno tali roso
[00:44.32]Lk: sun lan riko..
[00:48.89]Lk: Mung mergo isun
[00:52.53]Lk: menungso biasa,
[00:56.03]Lk: Opo sun welas
[00:58.47]Lk: nong riko iku salah..
[01:02.41]
[01:05.66]Lk: Paribasane biso sun jaluk,
[01:13.68]Lk: Ojo ndeleng sun
[01:15.92]Lk: mung mergo bondo dunyo..
[01:20.87]Lk: Tapi welas iki
[01:23.68]Lk: magih santer ring ati,
[01:27.80]Lk: Mugo baen wong tuwek
[01:30.37]Lk: riko ngerestui..
[01:34.24]
[01:44.73]>>>
[01:45.73]>>
[01:46.73]>
[01:47.73]Pr: Riko ojo kuatir
[01:52.43]Pr: Kadhung riko jodho nisun,
[01:56.33]Pr: Mugo baen
[01:58.14]Pr: hang kuoso ngerestui..
[02:03.39]Pr: Tetepno welas ring ati
[02:06.64]Pr: Sun sing bakal nyulayani,
[02:10.51]Pr: Hang sun arep
[02:12.39]Pr: sun lan riko dadi siji..
[02:16.96]
[02:21.33]Lk: Saben demenan
[02:23.19]Lk: apuwo isun diloro ati,
[02:28.37]Lk: Opo mergo isun
[02:30.74]Lk: iki kurang gati..
[02:35.06]Lk: Sing kuat maning
[02:37.07]Lk: sun ngerasakaken duh gusti,
[02:42.50]Lk: Apuwo wong tuweke
[02:45.06]Lk: riko sing ngerestui..
[02:49.06]Pr: Isun percoyo
[02:51.23]Pr: welas riko nong njero ati,
[02:56.78]Pr: Sun kepengen
[02:58.47]Pr: riko lan isun dadi siji..
[03:03.41]Pr: Sabaro sulung
[03:05.78]Pr: jogonen tulus welase ring ati,
[03:11.17]Pr: Mugo baen
[03:12.11]Pr: isun lan riko dadi siji..
[03:17.60]
[03:49.04]>>>
[03:50.04]>>
[03:51.04]>
[03:52.04]Lk: Saben demenan
[03:53.73]Lk: apuwo isun diloro ati,
[03:58.86]Lk: Opo mergo isun
[04:00.55]Lk: iki kurang gati..
[04:05.55]Lk: Sing kuat maning
[04:07.55]Lk: sun ngerasakaken duh gusti,
[04:12.92]Lk: Apuwo wong tuweke
[04:14.86]Lk: riko sing ngerestui..
[04:19.92]Pr: Isun percoyo
[04:22.04]Pr: welas riko nong njero ati,
[04:27.42]Pr: Sun kepengen
[04:29.11]Pr: riko lan isun dadi siji..
[04:34.36]Pr: Sabaro sulung
[04:36.48]Pr: jogonen tulus welase ring ati,
[04:42.18]Pr: Mugo baen
[04:43.55]Pr: isun lan riko dadi siji..
[04:49.30]
————-
Preview:

Tangise Atiku

Dedy-Pitak_3
Versi: Dedy Pitak

GEMRUJUG SWARANE BANYU,
GAWE TRENYUH RASANE ATIKU..
KELINGAN JAMANE SEMANA,
NALIKANE AKU URIP REKASA..

KADHANG AREP NGUMBAR HAWA,
NINGEN EMUT MARING SING KUASA..
NGRUMANGSANI DADI WONG ORA NDUWE,
AJA NGANTI URIP SEKEPENAKE..

reff:
LUH.. DUDU ELUH,
KRASA GETIH SING NETES NANG PIPIKU..
KRASA ABOT NGRASAKNA NASIB URIPKU,
KAYA KLEANG SING KABUR KANGINAN..

NRIMA.. AKU NRIMA,
KAYA KIYE RASANE NYANDANG SENGSARA..
AKU PANCEN BOCAH SING ESIH LUGU,
KUDU NGALAH NANG NGAREP KANCA-KANCAKU..

RAMA BIYUNG WIS ORA NANA,
MULA AKU KUDU NGOBAHNA RAGA..
NGAJAR NEPSU LAN NDANDANI URIPKU,
GUSTI MENIKO TANGISE ATI KULO..

reff:
KADHANG AREP NGUMBAR HAWA,
NINGEN EMUT MARING SING KUASA..
NGRUMANGSANI DADI WONG ORA NDUWE,
AJA NGANTI URIP SEKEPENAKE..

reff:
LUH.. DUDU ELUH,
KRASA GETIH SING NETES NANG PIPIKU..
KRASA ABOT NGRASAKNA NASIB URIPKU,
KAYA KLEANG SING KABUR KANGINAN..

NRIMA.. AKU NRIMA,
KAYA KIYE RASANE NYANDANG SENGSARA..
AKU PANCEN BOCAH SING ESIH LUGU,
KUDU NGALAH NANG NGAREP KANCA-KANCAKU..

RAMA BIYUNG WIS ORA NANA,
MULA AKU KUDU NGOBAHNA RAGA..
NGAJAR NEPSU LAN NDANDANI URIPKU,
GUSTI MENIKO TANGISE ATI KULO..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wvwpbacv]
[ar: Dedy Pitak]
[ti: Tangise Atiku]
[al: Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:30]
[00:01.08]Tangise Atiku – Dedy Pitak
[00:40.53]
[00:42.53]>>>
[00:43.53]>>
[00:44.53]>
[00:45.53]GEMRUJUG SWARANE BANYU,
[00:51.52]GAWE TRENYUH RASANE ATIKU..
[01:00.34]KELINGAN JAMANE SEMANA,
[01:08.34]NALIKANE AKU URIP REKASA..
[01:16.28]
[01:19.15]KADHANG AREP NGUMBAR HAWA,
[01:25.34]NINGEN EMUT MARING SING KUASA..
[01:33.47]NGRUMANGSANI DADI WONG ORA NDUWE,
[01:41.84]AJA NGANTI URIP SEKEPENAKE..
[01:50.16]
[02:04.90]>>>
[02:05.90]>>
[02:06.90]>
[02:07.90]LUH.. DUDU ELUH,
[02:15.15]KRASA GETIH SING NETES NANG PIPIKU..
[02:23.65]KRASA ABOT NGRASAKNA NASIB URIPKU,
[02:31.84]KAYA KLEANG SING KABUR KANGINAN..
[02:39.79]
[02:49.22]NRIMA.. AKU NRIMA,
[02:56.98]KAYA KIYE RASANE NYANDANG SENGSARA..
[03:05.66]AKU PANCEN BOCAH SING ESIH LUGU,
[03:13.54]KUDU NGALAH NANG NGAREP KANCA-KANCAKU..
[03:20.41]
[03:24.35]RAMA BIYUNG WIS ORA NANA,
[03:30.35]MULA AKU KUDU NGOBAHNA RAGA..
[03:38.66]NGAJAR NEPSU LAN NDANDANI URIPKU,
[03:46.73]GUSTI MENIKO TANGISE ATI KULO..
[03:55.29]
[04:28.42]>>>
[04:29.42]>>
[04:30.42]>
[04:31.42]KADHANG AREP NGUMBAR HAWA,
[04:36.99]NINGEN EMUT MARING SING KUASA..
[04:45.61]NGRUMANGSANI DADI WONG ORA NDUWE,
[04:53.74]AJA NGANTI URIP SEKEPENAKE..
[05:02.04]
[05:17.03]>>>
[05:18.03]>>
[05:19.03]>
[05:20.03]LUH.. DUDU ELUH,
[05:27.13]KRASA GETIH SING NETES NANG PIPIKU..
[05:35.63]KRASA ABOT NGRASAKNA NASIB URIPKU,
[05:43.76]KAYA KLEANG SING KABUR KANGINAN..
[05:51.89]
[06:01.54]NRIMA.. AKU NRIMA,
[06:08.83]KAYA KIYE RASANE NYANDANG SENGSARA..
[06:17.52]AKU PANCEN BOCAH SING ESIH LUGU,
[06:25.71]KUDU NGALAH NANG NGAREP KANCA-KANCAKU..
[06:32.95]
[06:36.58]RAMA BIYUNG WIS ORA NANA,
[06:42.33]MULA AKU KUDU NGOBAHNA RAGA..
[06:50.71]NGAJAR NEPSU LAN NDANDANI URIPKU,
[06:58.95]GUSTI MENIKO TANGISE ATI KULO..
[07:06.95]
———–
Preview:

Ati Kangen

Sanguturu
Versi: Nanik Wulandari

Padhange ulan,
Kelap kelip sorote lintang..
Ati senenge temenan,
Nulih langit katon rumang..

Sun sawang yo sun sawang,
Sun kudang arume kembang..
Semebrung ning dalan dalan,
Wangine hing gelem ilang..

Kang yaduh kakang,
Lawase hing ono nyambang..
Ati kangen temenan,
Koyo koyo hing serantan..

Kepingine disayang,
Dirangkul dieman eman..
Taping kapan biso keturutan,
Kadhung riko lali lalian..

reff:
Mugo mugo riko,
Gancango geliso teko..
Mumpung ulan lan lintange,
Magih madhangi langite..

Kadhung riko nono,
Akhire mendung ndang moro..
Nutupi langit hang padhang,
Ulan lan lintange musno..

Kang yaduh kakang,
Lawase hing ono nyambang..
Ati kangen temenan,
Koyo koyo hing serantan..

Kepingine disayang,
Dirangkul dieman eman..
Taping kapan biso keturutan,
Kadhung riko lali lalian..

reff:
Mugo mugo riko,
Gancango geliso teko..
Mumpung ulan lan lintange,
Magih madhangi langite..

Kadhung riko nono,
Akhire mendung ndang moro..
Nutupi langit hang padhang,
Ulan lan lintange musno..

Kang yaduh kakang,
Lawase hing ono nyambang..
Ati kangen temenan,
Koyo koyo hing serantan..

Kepingine disayang,
Dirangkul dieman eman..
Taping kapan biso keturutan,
Kadhung riko lali lalian..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Nanik Wulandari]
[ti: Ati Kangen]
[al: Kendang Kempul]
[by: yanilipatro]
[length: 04:13]
[id: iwkibccv]
[00:01.00]Ati Kangen – Nanik Wulandari
[00:18.69]
[00:20.69]>>>
[00:21.69]>>
[00:22.69]>
[00:23.69]Padhange ulan,
[00:27.05]Kelap kelip sorote lintang..
[00:31.11]Ati senenge temenan,
[00:34.36]Nulih langit katon rumang..
[00:39.00]Sun sawang yo sun sawang,
[00:41.79]Sun kudang arume kembang..
[00:45.61]Semebrung ning dalan dalan,
[00:49.09]Wangine hing gelem ilang..
[00:52.86]
[00:56.56]Kang yaduh kakang,
[00:59.90]Lawase hing ono nyambang..
[01:02.85]Ati kangen temenan,
[01:07.49]Koyo koyo hing serantan..
[01:11.60]Kepingine disayang,
[01:14.57]Dirangkul dieman eman..
[01:18.12]Taping kapan biso keturutan,
[01:21.68]Kadhung riko lali lalian..
[01:25.88]
[01:40.08]>>>
[01:41.08]>>
[01:42.08]>
[01:43.08]Mugo mugo riko
[01:46.38]Gancango geliso teko..
[01:50.39]Mumpung ulan lan lintange,
[01:53.40]Magih madhangi langite..
[01:57.12]Kadhung riko nono,
[02:01.57]Akhire mendung ndang moro..
[02:04.33]Nutupi langit hang padhang,
[02:08.76]Ulan lan lintange musno..
[02:11.48]
[02:15.69]Kang yaduh kakang,
[02:17.93]Lawase hing ono nyambang..
[02:22.04]Ati kangen temenan,
[02:25.10]Koyo koyo sing serantan..
[02:29.66]Kepingine disayang,
[02:32.29]Dirangkul dieman eman..
[02:36.03]Taping kapan biso keturutan,
[02:39.97]Kadhung riko lali lalian..
[02:44.48]
[02:57.08]>>>
[02:58.08]>>
[02:59.08]>
[03:00.08]Mugo mugo riko
[03:04.45]Gancango geliso teko..
[03:08.33]Mumpung ulan lan lintange,
[03:11.63]Magih madhangi langite..
[03:15.88]Kadhung riko nono ,
[03:19.20]Akhire mendung ndang moro..
[03:22.82]Nutupi langit hang padhang,
[03:26.52]Ulan lan lintange musno..
[03:30.07]
[03:33.68]Kang yaduh kakang,
[03:35.76]Lawase hing ono nyambang..
[03:40.08]Ati kangen temenan,
[03:43.08]Koyo koyo sing serantan..
[03:47.40]Kepingine disayang,
[03:50.46]Dirangkul dieman eman..
[03:54.33]Taping kapan biso keturutan,
[03:57.89]Kadhung riko lali lalian..
[04:02.78]
————-
Preview: