Trasi Jembret

Versi: Dyah Probo Rini ft. Anom S.

Pr: Thithik thithik ngajak padu,
Pr: Sih coba’ salahku opo..
Lk: Gak kurang prayoga..
Pr: Wedang kopi wis tak cepakno,
Pr: Ojo riko golek perkoro,
Pr: Sing tanpo piguno..

Pr: Krupuk bandeng
Pr: Tempe penyet,nyet,nyet,nyet
Pr: Wis sediyo..
Pr: Dasar crewet
Pr: Wong lanang seneng jobriyo..

Lk: Aku gak jobriyo..
Pr: Karepmu yok opo,
Pr: Kok gak gelem nrimo..
Pr: Koyo wong sing turah bondo..
Pr: Seneng neko neko,
Pr: Mung tansah gawe gelo..
Pr: Nek peno wis gak percoyo,
Pr: Terno mulih nang wong tuwo..

reff:
Lk:
Trasi jembret dik sidoarjo,
Murah tapi adik sakbendino..
Aku crewet dudu lamis tanpo guno,
Thithik thithik ngejak ngirit..
Tapi nyampleng tur miroso..

Pr:
Nek mengkono sing mathuk efisiensi,
Prayogane dibecik gemi nastiti..
Cuma’ riko tak jaluk prasojo ati,
Mlaku bareng lo caca’ dadi sawiji..

reff:
Pr: Thithik thithik ngajak padu,
Pr: Sih coba’ salahku opo..
Lk: Gak kurang prayoga..
Pr: Wedang kopi wis tak cepakno,
Pr: Ojo riko golek perkoro,
Pr: Sing tanpo piguno..

Pr: Krupuk bandeng
Pr: Tempe penyet,nyet,nyet,nyet
Pr: Wis sediyo..
Pr: Dasar crewet
Pr: Wong lanang seneng jobriyo..

Lk: Aku gak jobriyo..
Pr: Karepmu yok opo,
Pr: Kok gak gelem nrimo..
Pr: Koyo wong sing turah bondo..
Pr: Seneng neko neko,
Pr: Mung tansah gawe gelo..
Pr: Nek peno wis gak percoyo,
Pr: Terno mulih nang wong tuwo..

reff:
Lk:
Trasi jembret dik sidoarjo,
Murah tapi adik sakbendino..
Aku crewet dudu lamis tanpo guno,
Thithik thithik ngejak ngirit..
Tapi nyampleng tur miroso..

Pr:
Nek mengkono sing mathuk efisiensi,
Prayogane dibecik gemi nastiti..
Cuma’ riko tak jaluk prasojo ati,
Mlaku bareng lo caca’ dadi sawiji..

Trasi jembret sidoarjo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *