Welas Temenan

Versi: Yuli Astuti

Duh atinisun kesengsem,
Raino bengi sun angen..
Isun wedi kelangan,
Mergane welas temenan..

Ono ring ati kepingin,
Raino bengi disandhing..
Kapan e keturutan,
Keloron urip bebarengan..

reff:
Akehe kembang ring taman,
Mung siji riko sun eman..
Semebyar akehe lintang,
Mung siji padhange ulan..

Sing ono wong liyo maneh,
Welase mung kanggo riko..
Sing ono wong liyo maneh,
Welase mung kanggo riko..

Ono ring ati kepingin,
Raino bengi disandhing..
Kapan e keturutan,
Keloron urip bebarengan..

reff:
Akehe kembang ring taman,
Mung siji riko sun eman..
Semebyar akehe lintang,
Mung siji padhange ulan..

Sing ono wong liyo maneh,
Welase mung kanggo riko..
Sing ono wong liyo maneh,
Welase mung kanggo riko..

Ono ring ati kepingin,
Raino bengi disandhing..
Kapan e keturutan,
Keloron urip bebarengan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *