Angen Angen (dilly ayu)

Versi: Dilly Ayu

Isun kudu kelendi,
Nuruti duh karepe ati..
Roso welas ring njerone ati,
Yo mung kanggo riko duh angene ati..

Bisone yo mung angen angen,
Mergane ati wis kadhung kesemsem..
Seru lawase sun sidhem sidhem,
Embuh sampek kapan biso kelaksanan..

reff:
Arep ngomong mergo magih sing wani,
Ngenes ring njerone ati..
Ati wis semandhing ring raino lan bengi,
Welas hang suci nono ngancani..

Bisone yo mung angen angen,
Mergane ati wis kadhung kesemsem..
Seru lawase sun sidhem sidhem,
Embuh sampek kapan biso kelaksanan..

reff:
Arep ngomong mergo magih sing wani,
Ngenes ring njerone ati..
Ati wis semandhing ring raino lan bengi,
Welas hang suci nono ngancani..

Arep ngomong mergo magih sing wani,
Ngenes ring njerone ati..
Ati wis semandhing ring raino lan bengi,
Welas hang suci nono ngancani..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *