Ora Tego

Versi: Cak Dikin

Upamane sampean ngerti,
Njero batin iki..
Ra bakal ati iki,
Katut karo wong liyo..

Mergo iki kabeh punjere,
Ono sliramu..
Pancen tak akoni duwe,
Wanito simpenan..

Wis bacut batin iki,
Duwe janji neng ati..
Ngajak urip bareng koyo,
Aku lan sliramu..
Nanging aku ora tego,
Nglarani atimu..

reff:
Ngertio kedadean iki,
Ora tak sengojo..
Mergo kowe ra ngerti karepku,
Ojo mung golek benere dewe..

Jo golek perkoro,
Nanging ayo kabeh podho sadaro..
Manungso kanggenan,
Luput lan dosa..

reff:
Upamane sampean ngerti,
Njero batin iki..
Ra bakal ati iki,
Katut karo wong liyo..

Mergo iki kabeh punjere,
Ono sliramu..
Pancen tak akoni duwe,
Wanito simpenan..

Wis bacut batin iki,
Duwe janji neng ati..
Ngajak urip bareng koyo,
Aku lan sliramu..
Nanging aku ora tego,
Nglarani atimu..

reff:
Ngertio kedadean iki,
Ora tak sengojo..
Mergo kowe ra ngerti karepku,
Ojo mung golek benere dewe..

Jo golek perkoro,
Nanging ayo kabeh podho sadaro..
Manungso kanggenan,
Luput lan dosa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *