Rantas

Versi: Yukki Otaka

Ho ho..ha ha ha..
Ho ho..ha ha ha..

Rantase welas sing kurang mergo,
Sun lan riko saiki bedo dalan..
Nuruti galur-galure lakon,
Sing nemu tombo pisahan..

Rantag srengenge nengeri lakune,
Semono lawase urip keloronan..
Koyo koyo sing keneng dipisah,
Kari kari mung loro ati..

reff:
Rantas pedote tali asih iki,
Nggawe mbilere ati..
Koyo koyone urip
Magih nong njero ngimpi..
Sing percoyo..

Rantas pedote tali asih iki,
Nggawe mbilere ati..
Koyo koyone urip
Magih nong njero ngimpi..

Mulo sing keneng isun tangisi,
Mulo sing keneng isun getuni..
Mulo sing keneng isun tangisi,
Mulo sing keneng isun getuni..

Ho ho..ha ha ha..
Ho ho..ha ha ha..

Rantase welas sing kurang mergo,
Sun lan riko saiki bedo dalan..
Nuruti galur-galure lakon,
Sing nemu tombo pisahan..

Rantag srengenge nengeri lakune,
Semono lawase urip keloronan..
Koyo koyo sing keneng dipisah,
Kari kari mung loro ati..

reff:
Rantas pedote tali asih iki,
Nggawe mbilere ati..
Koyo koyone urip
Magih nong njero ngimpi..
Sing percoyo..

Rantas pedote tali asih iki,
Nggawe mbilere ati..
Koyo koyone urip
Magih nong njero ngimpi..

Mulo sing keneng isun tangisi,
Mulo sing keneng isun getuni..
Mulo sing keneng isun tangisi,
Mulo sing keneng isun getuni..

Mulo sing keneng isun tangisi,
Mulo sing keneng isun getuni..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *