Senadyan Neng Suriname

Versi: Engkong Ari

Yen tak matke,
Yen tak sawang-sawang..
Ing samubarang merak ati katone,
Lan tanpo pamrih yen tumandang gawe..

Lanang wadon,
Endah solah bawane..
Sak bendinane coro londo wicarane,
Lan tansah asih mring sak podho pepadhane..

Senadyan neng suriname lahir dan uripe,
Nanging ora dilalekke jawane..
Nganti saiki ora lali,
Nguri-uri piwelinge leluhure..

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *