Kapan Lamaran

Versi: Cak Dikin ft. Wiwid Widayati

Pr:
Wis piran taun kakang,
Kulo ndiko pacaran..
Aku iki selak ora tahan,
Kapan tekane lamaran..

Lk:
Dik tak jaluk sing sabar,
Lagi ngitung pasaran..
Supoyo cocok jejodoan,
Slamet anggone bebrayan..
Bebrayan..

reff:
Lk:
Yen ora ono alangan,
Wulan ngarep lamaran..
Bapakku njaluk kang sliro,
Mantenan mesti sido..

Pr:
Mulo ayo den ati ati,
Supoyo adoh ing bilahi..

Ft:
Ra kendat podho dungo,
Mring gusti moho kuoso..
Wis ora bakal pepisahan,
Ngugemi janji katresnan..
Katresnan..

reff:
Lk:
Yen ora ono alangan,
Wulan ngarep lamaran..
Bapakku njaluk kang sliro,
Mantenan mesti sido..

Pr:
Mulo ayo den ati ati,
Supoyo adoh ing bilahi..

Ft:
Ra kendat podho dungo,
Mring gusti moho kuoso..
Wis ora bakal pepisahan,
Ngugemi janji katresnan..
Katresnan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *