Nyolong Atiku

Lirik Lagu Sanguturu ke-3250 Nyolong Atiku
Versi: Cak Dikin ft. Rima Fortuna

Lk:
DUDU MERGO AYUMU,
DUDU MERGO SUGIHMU..
AKU SENENG SLIRAMU,
AMUNG MERGO SIFATMU..

AYU BAKALE LUNTUR,
DUNYO BAKALE KABUR..
AKU TRESNO SLIRAMU,
KOWE NYOLONG ATIKU..

Pr:
RA BEDO KONO KENE,
WONG YEN AKEH KAREPE..
DIPOLKE RAYUANE,
MESTI AKEH GOMBALE..

AKU ORA PERCOYO,
KARO TEMBANG TEMBUNG TRESNO..
WIS WAREG DIAPUSI,
WELUT KECEMPLUNG OLI..

Lk:
JO DIGEBYAH,
JO DIGEBYAH UYAH PODHO ASINE
MBOK DIBEDAH ING DHADHAKU
ONO GAMBAR SLIRANE..

JO DIGEBYAH,
JO DIGEBYAH UYAH PODHO ASINE
MBOK DIBEDAH ING DHADHAKU
ONO GAMBAR SLIRANE..

Pr:
MAS KAWINE DUWIT SAK MILYARD,
SRAH SRAHANE MOBILE ALPHARD..
ONO OMAH MEWAH BERTINGKAT,
Lk: AKU SEKARAT..

reff:
Lk:
DUDU MERGO AYUMU,
DUDU MERGO SUGIHMU..
AKU SENENG SLIRAMU,
AMUNG MERGO SIFATMU..

AYU BAKALE LUNTUR,
DUNYO BAKALE KABUR..
AKU TRESNO SLIRAMU,
KOWE NYOLONG ATIKU..

Pr:
RA BEDO KONO KENE,
WONG YEN AKEH KAREPE..
DIPOLKE RAYUANE,
MESTI AKEH GOMBALE..

AKU ORA PERCOYO,
KARO TEMBANG TEMBUNG TRESNO..
WIS WAREG DIAPUSI,
WELUT KECEMPLUNG OLI..

Lk:
JO DIGEBYAH,
JO DIGEBYAH UYAH PODHO ASINE
MBOK DIBEDAH ING DHADHAKU
ONO GAMBAR SLIRANE..

JO DIGEBYAH,
JO DIGEBYAH UYAH PODHO ASINE
MBOK DIBEDAH ING DHADHAKU
ONO GAMBAR SLIRANE..

Pr:
MAS KAWINE DUWIT SAK MILYARD,
SRAH SRAHANE MOBILE ALPHARD..
ONO OMAH MEWAH BERTINGKAT,
Lk: AKU SEKARAT..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *