Trasi Jembret

Dyah-Probo-Rini_Anom-S.
Versi: Dyah Probo Rini ft. Anom S.

Pr: Thithik thithik ngajak padu,
Pr: Sih coba’ salahku opo..
Lk: Gak kurang prayoga..
Pr: Wedang kopi wis tak cepakno,
Pr: Ojo riko golek perkoro,
Pr: Sing tanpo piguno..

Pr: Krupuk bandeng
Pr: Tempe penyet,nyet,nyet,nyet
Pr: Wis sediyo..
Pr: Dasar crewet
Pr: Wong lanang seneng jobriyo..

Lk: Aku gak jobriyo..
Pr: Karepmu yok opo,
Pr: Kok gak gelem nrimo..
Pr: Koyo wong sing turah bondo..
Pr: Seneng neko neko,
Pr: Mung tansah gawe gelo..
Pr: Nek peno wis gak percoyo,
Pr: Terno mulih nang wong tuwo..

reff:
Lk:
Trasi jembret dik sidoarjo,
Murah tapi adik sakbendino..
Aku crewet dudu lamis tanpo guno,
Thithik thithik ngejak ngirit..
Tapi nyampleng tur miroso..

Pr:
Nek mengkono sing mathuk efisiensi,
Prayogane dibecik gemi nastiti..
Cuma’ riko tak jaluk prasojo ati,
Mlaku bareng lo caca’ dadi sawiji..

reff:
Pr: Thithik thithik ngajak padu,
Pr: Sih coba’ salahku opo..
Lk: Gak kurang prayoga..
Pr: Wedang kopi wis tak cepakno,
Pr: Ojo riko golek perkoro,
Pr: Sing tanpo piguno..

Pr: Krupuk bandeng
Pr: Tempe penyet,nyet,nyet,nyet
Pr: Wis sediyo..
Pr: Dasar crewet
Pr: Wong lanang seneng jobriyo..

Lk: Aku gak jobriyo..
Pr: Karepmu yok opo,
Pr: Kok gak gelem nrimo..
Pr: Koyo wong sing turah bondo..
Pr: Seneng neko neko,
Pr: Mung tansah gawe gelo..
Pr: Nek peno wis gak percoyo,
Pr: Terno mulih nang wong tuwo..

reff:
Lk:
Trasi jembret dik sidoarjo,
Murah tapi adik sakbendino..
Aku crewet dudu lamis tanpo guno,
Thithik thithik ngejak ngirit..
Tapi nyampleng tur miroso..

Pr:
Nek mengkono sing mathuk efisiensi,
Prayogane dibecik gemi nastiti..
Cuma’ riko tak jaluk prasojo ati,
Mlaku bareng lo caca’ dadi sawiji..

Trasi jembret sidoarjo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: vuivoncv]
[ar: Dyah Probo Rini ft. Anom S]
[ti: Trasi Jembret]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:01]
[00:01.05]Trasi Jembret
[00:21.05]by: Dyah Probo Rini ft. Anom S.
[00:24.05]
[00:27.05]>>>
[00:28.05]>>
[00:29.05]>
[00:30.05]Pr: Thithik thithik ngajak padu,
[00:33.96]Pr: Sih coba’ salahku opo..
[00:39.27]Lk: Gak kurang prayoga..
[00:43.15]Pr: Wedang kopi wis tak cepakno,
[00:46.58]Pr: Ojo riko golek perkoro,
[00:50.83]Pr: Sing tanpo piguno..
[00:55.58]Pr: Krupuk bandeng
[00:57.14]Pr: Tempe penyet,nyet,nyet,nyet
[01:00.78]Pr: Wis sediyo..
[01:04.28]Pr: Dasar crewet
[01:06.58]Pr: Wong lanang seneng jobriyo..
[01:12.08]Lk: Aku gak jobriyo..
[01:15.21]Pr: Karepmu yok opo,
[01:19.08]Pr: Kok gak gelem nrimo..
[01:23.14]Pr: Koyo wong sing turah bondo..
[01:26.64]Pr: Seneng neko neko,
[01:30.59]Pr: Mung tansah gawe gelo..
[01:34.35]Pr: Nek peno wis gak percoyo,
[01:37.98]Pr: Terno mulih nang wong tuwo..
[01:41.47]
[02:02.53]>>>
[02:03.53]>>
[02:04.53]>
[02:05.53]Lk: Trasi jembret dik sidoarjo,
[02:10.78]Lk: Murah tapi adik sakbendino..
[02:17.10]Lk: Aku crewet dudu lamis tanpo guno,
[02:22.16]Lk: Thithik thithik ngejak ngirit..
[02:27.60]Lk: Tapi nyampleng tur miroso..
[02:35.53]Pr: Nek mengkono sing mathuk efisiensi,
[02:40.90]Pr: Prayogane dibecik gemi nastiti..
[02:46.28]Pr: Cuma’ riko tak jaluk prasojo ati,
[02:52.91]Pr: Mlaku bareng lo caca’ dadi sawiji..
[02:58.66]
[03:10.78]>>>
[03:11.78]>>
[03:12.78]>
[03:13.78]Pr: Thithik thithik ngajak padu,
[03:17.03]Pr: Sih coba’ salahku opo..
[03:22.69]Lk: Gak kurang prayoga..
[03:26.49]Pr: Wedang kopi wis tak cepakno,
[03:30.37]Pr: Ojo riko golek perkoro,
[03:34.24]Pr: Sing tanpo piguno..
[03:38.44]Pr: Krupuk bandeng
[03:40.15]Pr: Tempe penyet,nyet,nyet,nyet
[03:43.78]Pr: Wis sediyo..
[03:46.90]Pr: Dasar crewet
[03:50.04]Pr: Wong lanang seneng jobriyo..
[03:54.22]Lk: Aku gak jobriyo..
[03:58.60]Pr: Karepmu yok opo,
[04:01.98]Pr: Kok gak gelem nrimo..
[04:05.73]Pr: Koyo wong sing turah bondo..
[04:09.73]Pr: Seneng neko neko,
[04:13.42]Pr: Mung tansah gawe gelo..
[04:17.29]Pr: Nek peno wis gak percoyo,
[04:20.86]Pr: Terno mulih nang wong tuwo..
[04:24.73]
[04:45.11]>>>
[04:46.11]>>
[04:47.11]>
[04:48.11]Lk: Trasi jembret dik sidoarjo,
[04:52.98]Lk: Murah tapi adik sakbendino..
[04:59.29]Lk: Aku crewet dudu lamis tanpo guno,
[05:04.36]Lk: Thithik thithik ngejak ngirit..
[05:10.11]Lk: Tapi nyampleng tur miroso..
[05:15.42]Pr: Nek mengkono sing mathuk efisiensi,
[05:21.66]Pr: Prayogane dibecik gemi nastiti..
[05:27.54]Pr: Cuma’ riko tak jaluk prasojo ati,
[05:33.79]Pr: Mlaku bareng lo caca’ dadi sawiji..
[05:40.05]
[05:48.56]Ft: Trasi jembret sidoarjo..
[05:58.05]
———–
Preview:

Advertisements

Bingung (teguh ribawanto)

Teguh-Ribawanto
Versi: Teguh Ribawanto,SS

Bingung ngrasakke jaman saiki,
Ruh patrape poro mudho mudhi..
Sing wis tuwo ugo emoh keri,
Kuping irung podho ditindhik’i..

Jroning atiku ra iso mikir,
Yen weruh rambut podho disemir..
Najan gak macem ning ra kuatir,
Diarani koyo londo kenthir..

Aduh gusti nganggo jilbab,
Koyo santri jebul ora tau ngaji..
Aduh gusti nganggo peci,
Koyo kiai klakoane koyo glali..

Aku bingung duh gusti jan aku bingung,
Dunyo iki duh gusti akeh wong gemblung..
Ora bedo sing tenan karo neng panggung,
Dho keblinger koyo wong mendem gadhung..

Aku bingung duh gusti jan tambah bingung,
Dunyo iki duh gusti akeh wong pengung..
Tiwas mikir awakku koyo wong linglung,
Biso biso aku malah koyo mbilung..

reff:
Sedih atiku ora karuan,
Cah saiki dho ora nduwe sopan..
Seneng rempat tur ugal-ugalan,
Jare emoh ketinggalan jaman..

Opo maneh yen ono tontonan,
Mesti kanggo ajange tawuran..
Bangga yen diarani jagoan,
Ning nangis yen wis mlebu tahanan..

Aduh gusti kuping kiwo ditindhik’i,
Ben diarani wong seni..
Aduh gusti rambut podho disemiri,
Ning rupane ra mbejaji..

Aku bingung duh gusti jan aku bingung,
Dunyo iki duh gusti akeh wong gemblung..
Ora bedo sing tenan karo neng panggung,
Dho keblinger koyo wong mendem gadhung..

Aku bingung duh gusti jan tambah bingung,
Dunyo iki duh gusti akeh wong pengung..
Tiwas mikir awakku koyo wong linglung,
Biso biso aku malah koyo mbilung..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wvcaopcv]
[ar: Teguh Ribawanto]
[ti: Bingung]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:21]
[00:01.03]Bingung – Teguh Ribawanto,SS
[00:46.03]
[00:48.03]>>>
[00:49.03]>>
[00:50.03]>
[00:51.03]Bingung ngrasakke jaman saiki,
[00:55.80]Ruh patrape poro mudho mudhi..
[01:03.43]Sing wis tuwo ugo emoh keri,
[01:09.75]Kuping irung podho ditindhik’i..
[01:15.06]
[01:20.82]Jroning atiku ra iso mikir,
[01:25.33]Yen weruh rambut podho disemir..
[01:32.57]Najan gak macem ning ra kuatir,
[01:39.44]Diarani koyo londo kenthir..
[01:44.70]
[01:50.07]Aduh gusti nganggo jilbab,
[01:52.69]Koyo santri jebul ora tau ngaji..
[01:57.13]
[02:02.26]Aduh gusti nganggo peci,
[02:05.97]Koyo kiai klakoane koyo glali..
[02:11.85]Aku bingung duh gusti
[02:14.31]jan aku bingung,
[02:15.95]Dunyo iki duh gusti
[02:17.12]akeh wong gemblung..
[02:19.21]Ora bedo sing tenan
[02:20.44]karo neng panggung,
[02:22.32]Dho keblinger
[02:23.12]koyo wong mendem gadhung..
[02:25.64]Aku bingung duh gusti
[02:27.12]jan tambah bingung,
[02:28.70]Dunyo iki duh gusti
[02:30.19]akeh wong pengung..
[02:32.33]Tiwas mikir awakku
[02:33.37]koyo wong linglung,
[02:35.20]Biso biso aku
[02:36.69]malah koyo mbilung..
[02:38.82]
[03:20.07]>>>
[03:21.07]>>
[03:22.07]>
[03:23.07]Sedih atiku ora karuan,
[03:27.20]Cah saiki dho ora nduwe sopan..
[03:34.76]Seneng rempat tur ugal-ugalan,
[03:40.99]Jare emoh ketinggalan jaman..
[03:46.17]
[03:51.42]Opo maneh yen ono tontonan,
[03:56.12]Mesti kanggo ajange tawuran..
[04:03.99]Bangga yen diarani jagoan,
[04:10.23]Ning nangis yen wis mlebu tahanan..
[04:15.36]
[04:19.92]Aduh gusti kuping kiwo ditindhik’i,
[04:24.96]Ben diarani wong seni..
[04:27.93]
[04:32.99]Aduh gusti rambut podho disemiri,
[04:37.97]Ning rupane ra mbejaji..
[04:43.13]Aku bingung duh gusti
[04:45.14]jan aku bingung,
[04:46.46]Dunyo iki duh gusti
[04:47.77]akeh wong gemblung..
[04:49.70]Ora bedo sing tenan
[04:51.14]karo neng panggung,
[04:52.89]Dho keblinger
[04:53.70]koyo wong mendem gadhung..
[04:56.08]Aku bingung duh gusti
[04:57.32]jan tambah bingung,
[04:59.13]Dunyo iki duh gusti
[05:00.70]akeh wong pengung..
[05:02.33]Tiwas mikir awakku
[05:03.89]koyo wong linglung,
[05:05.26]Biso biso aku
[05:08.14]malah koyo mbilung..
[05:10.63]
————
Preview:

Tembang Pitutur

Ahmad-Gufron
Versi: Ahmad Gufron

“mingkar mingkuring angkoro,
“hangkorono kerananing mardisiwi..
“sinawung resmining kidung,
“sinupo sinukarto..

Ing ngarso sun tulodho,
Ing madyo mangun karso..
Tutwuri handayani,
Nyembaho marang gusti..

Welinge kanjeng sunan,
Sing eling lan waspodo..
Urip neng ngalam ndunyo,
Kabeh bakale musno..

Pituture kanjeng nabi,
Iku kabeh soko gusti..
Yen wis krungu sworo adzan,
Enggal enggal podho sembahyang..

Agomo ageming aji,
Busono ajining rogo..
Yen kabeh wis nyembah gusti,
Gemah ripah loh jinawi..

Tentrem ayem negriku,
Tentrem ayem bangsaku..
Surodipo joyoningrat,
Lebur dening pangastuti..

reff:
Welinge kanjeng sunan,
Sing eling lan waspodo..
Urip neng ngalam ndunyo,
Kabeh bakale musno..

Pituture kanjeng nabi,
Iku kabeh soko gusti..
Yen wis krungu sworo adzan,
Enggal enggal podho sembahyang..

Agomo ageming aji,
Busono ajining rogo..
Yen kabeh wis nyembah gusti,
Gemah ripah loh jinawi..

Tentrem ayem negriku,
Tentrem ayem bangsaku..
Surodipo joyoningrat,
Lebur dening pangastuti..
—————–
[ver: lyrics]
[id: linkolcv]
[ar: Ahmad Gufron]
[ti: Tembang Pitutur]
[al: Pop Religi Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:43]
[00:05.20]”mingkar mingkuring angkoro,
[00:13.56]”hangkorono kerananing mardisiwi..
[00:23.94]”sinawung resmining kidung,
[00:30.25]”sinupo sinukarto..
[00:38.95]
[00:42.75]Ing ngarso sun tulodho,
[00:47.56]Ing madyo mangun karso..
[00:52.19]Tutwuri handayani,
[00:56.81]Nyembaho marang gusti..
[01:02.13]
[01:06.25]Welinge kanjeng sunan,
[01:10.94]Sing eling lan waspodo..
[01:16.06]Urip neng ngalam ndunyo,
[01:20.75]Kabeh bakale musno..
[01:25.56]
[01:29.20]Pituture kanjeng nabi,
[01:34.95]Iku kabeh soko gusti..
[01:40.12]Yen wis krungu sworo adzan,
[01:45.07]Enggal enggal podho sembahyang..
[01:49.20]
[01:53.95]Agomo ageming aji,
[01:59.26]Busono ajining rogo..
[02:04.32]Yen kabeh wis nyembah gusti,
[02:08.65]Gemah ripah loh jinawi..
[02:13.27]Tentrem ayem negriku,
[02:18.15]Tentrem ayem bangsaku..
[02:22.83]Surodipo joyoningrat,
[02:27.52]Lebur dening pangastuti..
[02:32.65]
[02:52.05]>>>
[02:53.05]>>
[02:54.05]>
[02:55.05]Welinge kanjeng sunan,
[02:58.96]Sing eling lan waspodo..
[03:04.01]Urip neng ngalam ndunyo,
[03:08.39]Kabeh bakale musno..
[03:13.14]
[03:16.95]Pituture kanjeng nabi,
[03:21.64]Iku kabeh soko gusti..
[03:28.45]Yen wis krungu sworo adzan,
[03:32.95]Enggal enggal podho sembahyang..
[03:37.09]
[03:41.96]Agomo ageming aji,
[03:46.83]Busono ajining rogo..
[03:52.34]Yen kabeh wis nyembah gusti,
[03:56.77]Gemah ripah loh jinawi..
[04:01.40]Tentrem ayem negriku,
[04:06.10]Tentrem ayem bangsaku..
[04:11.35]Surodipo joyoningrat,
[04:15.60]Lebur dening pangastuti..
[04:21.16]
———-
Preview:

Manuk Jalak

Lya-Variesta_2
Versi: Lya Variesta

Manuk jalak manuk kebonan,
Sedinane uripe seneng..
Yo sing tau nyingkal lan tandur,
Panganane yoro wis semanding..

Walang jangkrik sing entek entek,
Kari nyauti sak senenge..
Kok wis wareg mangkat tembangan,
Sak umure sing mbayar tanggungan..

reff:
Kadhung serngenge wis surub jeh,
Ayem kumpul lan anak rabine..
Nikmati pisan tutuge jeh,
Awak seger sing loro gegere..

Manuk jalak bedo lan kakang,
Sabendino kebontang banting..
Lengah sithik poco sing mangan,
Perandane magih diuber utang..

reff:
Sopo menang kang joyo jeh,
Mapan kuoso dadi wong mulyo..
Eman yo yong kelayung jeh,
Kembang cubung lali nang asale..

Manuk jalak ambi menungso,
Duwur kang endi derajate..
Apuwo kok seneng jalake,
Mergo menungso kakehan duso..
—————-
[ver: lyrics]
[id: kvpioicv]
[ar: Lya Variesta]
[ti: Manuk Jalak]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:37]
[00:01.09]Manuk Jalak – Lya Variesta
[00:40.09]
[00:42.09]>>>
[00:43.09]>>
[00:44.09]>
[00:45.09]Manuk jalak manuk kebonan,
[00:51.68]Sedinane uripe seneng..
[00:59.84]Yo sing tau nyingkal lan tandur,
[01:07.00]Panganane yoro wis semanding..
[01:14.64]Walang jangkrik sing entek entek,
[01:21.36]Kari nyauti sak senenge..
[01:28.95]Kok wis wareg mangkat tembangan,
[01:36.37]Sak umure sing mbayar tanggungan..
[01:43.04]
[01:57.04]>>>
[01:58.04]>>
[01:59.04]>
[02:00.04]Kadhung serngenge wis surub jeh,
[02:06.31]Ayem kumpul lan anak rabine..
[02:13.72]Nikmati pisan tutuge jeh,
[02:21.30]Awak seger sing loro gegere..
[02:28.65]Manuk jalak bedo lan kakang,
[02:35.42]Sabendino kebontang banting..
[02:43.21]Lengah sithik poco sing mangan,
[02:50.42]Perandane magih diuber utang..
[02:57.64]
[03:10.25]>>>
[03:11.25]>>
[03:12.25]>
[03:13.25]Sopo menang kang joyo jeh,
[03:19.69]Mapan kuoso dadi wong mulyo..
[03:27.03]Eman yo yong kelayung jeh,
[03:35.18]Kembang cubung lali nang asale..
[03:42.64]Manuk jalak ambi menungso,
[03:49.61]Duwur kang endi derajate..
[03:57.01]Apuwo kok seneng jalake,
[04:04.41]Mergo menungso kakehan duso..
[04:11.75]
———-
Preview:

Welas Temenan

Yuli-Astuti_2
Versi: Yuli Astuti

Duh atinisun kesengsem,
Raino bengi sun angen..
Isun wedi kelangan,
Mergane welas temenan..

Ono ring ati kepingin,
Raino bengi disandhing..
Kapan e keturutan,
Keloron urip bebarengan..

reff:
Akehe kembang ring taman,
Mung siji riko sun eman..
Semebyar akehe lintang,
Mung siji padhange ulan..

Sing ono wong liyo maneh,
Welase mung kanggo riko..
Sing ono wong liyo maneh,
Welase mung kanggo riko..

Ono ring ati kepingin,
Raino bengi disandhing..
Kapan e keturutan,
Keloron urip bebarengan..

reff:
Akehe kembang ring taman,
Mung siji riko sun eman..
Semebyar akehe lintang,
Mung siji padhange ulan..

Sing ono wong liyo maneh,
Welase mung kanggo riko..
Sing ono wong liyo maneh,
Welase mung kanggo riko..

Ono ring ati kepingin,
Raino bengi disandhing..
Kapan e keturutan,
Keloron urip bebarengan..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zvspoacv]
[ar: Yuli Astuti]
[ti: Welas Temenan]
[al: Kendang Kempul]
[by: yanilipatro]
[length: 04:19]
[00:01.02]Welas Temenan – Yuli Astuti
[00:19.41]
[00:32.34]>>>
[00:33.34]>>
[00:34.34]>
[00:35.34]Duh atinisun kesengsem,
[00:39.24]Raino bengi sun angen..
[00:44.29]Isun wedi kelangan,
[00:48.38]Mergane welas temenan..
[00:54.01]Ono ring ati kepingin,
[00:58.85]Raino bengi disandhing..
[01:03.12]Kapan e keturutan,
[01:07.29]Keloron urip bebarengan..
[01:12.77]
[01:43.38]>>>
[01:44.38]>>
[01:45.38]>
[01:46.38]Akehe kembang ring taman,
[01:50.64]Mung siji riko sun eman..
[01:55.69]Semebyar akehe lintang,
[02:00.12]Mung siji padhange ulan..
[02:04.41]Sing ono wong liyo maneh,
[02:07.70]Welase mung kanggo riko..
[02:12.25]Sing ono wong liyo maneh,
[02:17.01]Welase mung kanggo riko..
[02:21.82]
[02:24.37]Ono ring ati kepingin,
[02:29.20]Raino bengi disandhing..
[02:33.58]Kapan e keturutan,
[02:37.55]Keloron urip bebarengan..
[02:42.72]
[03:13.38]>>>
[03:14.38]>>
[03:15.38]>
[03:16.25]Akehe kembang ring taman,
[03:21.23]Mung siji riko sun eman..
[03:25.90]Semebyar akehe lintang,
[03:30.07]Mung siji padhange ulan..
[03:34.29]Sing ono wong liyo maneh,
[03:38.21]Welase mung kanggo riko..
[03:42.88]Sing ono wong liyo maneh,
[03:46.67]Welase mung kanggo riko..
[03:51.59]
[03:54.75]Ono ring ati kepingin,
[03:59.58]Raino bengi disandhing..
[04:03.88]Kapan e keturutan,
[04:07.79]Keloron urip bebarengan..
[04:12.91]
————–
Preview:

Getun (lya variesta)

Lya-Variesta_3
Versi: Lya Variesta

BAPAK EMAK,
ISUN NJALUK SEPURO..
RUMONGSO NDUWE SALAH NYANG RIKO,
NGGODHA NJALUK ATIN RIKO..
SEMONO RIKO SABAR NERIMO,
PERDULI ATI HANG LORO..

DUH NELONGSO,
SAIKINE WONG TUWEK WIS SING ONO..
YO KARI GETUNE,
ATINISUN KEROSO-ROSO..
DURUNG KEBALES BUDIN RIKO,
ISUN RIKO TINGGALNO..

reff:
BAPAK EMAK,
ISUN NJALUK SEPURO..
RUMONGSO NDUWE SALAH NYANG RIKO,
NGGODHA NJALUK ATIN RIKO..
SEMONO RIKO SABAR NERIMO,
PERDULI ATI HANG LORO..

DUH NELONGSO,
SAIKINE WONG TUWEK WIS SING ONO..
YO KARI GETUNE,
ATINISUN KEROSO-ROSO..
DURUNG KEBALES BUDIN RIKO,
ISUN RIKO TINGGALNO..
—————-
[ver: lyrics]
[id: qcablwcv]
[ar: Lya Variesta]
[ti: Getun]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:47]
[00:01.10]Getun – Lya Variesta
[00:30.10]
[00:32.10]>>>
[00:33.10]>>
[00:34.10]>
[00:35.10]Bapak emak,
[00:43.87]isun njaluk sepuro..
[00:51.84]Rumongso nduwe salah
[00:56.66]nyang riko,
[00:59.82]Nggodha njaluk atin riko..
[01:07.84]
[01:09.06]Semono riko sabar nerimo..
[01:17.63]Perduli ati hang loro..
[01:23.74]
[01:30.08]Duh nelongso,
[01:37.10]Saikine wong tuwek
[01:41.10]wis sing ono..
[01:46.45]Yo kari getune,
[01:56.03]Atinisun keroso-roso..
[02:02.69]Durung kebales budin riko..
[02:13.38]Isun riko tinggalno..
[02:19.51]
[02:51.88]>>>
[02:52.88]>>
[02:53.88]>
[02:54.88]Bapak emak,
[03:02.03]isun njaluk sepuro..
[03:11.68]Rumongso nduwe salah
[03:16.71]nyang riko,
[03:19.83]Nggodha njaluk atin riko..
[03:27.36]
[03:29.41]Semono riko sabar nerimo..
[03:37.50]Perduli ati hang loro..
[03:44.65]
[03:51.02]Duh nelongso,
[03:57.01]Saikine wong tuwek
[04:01.40]wis sing ono..
[04:07.06]Yo kari getune,
[04:16.02]Atinisun keroso-roso..
[04:24.23]Durung kebales budin riko..
[04:33.52]Isun riko tinggalno..
[04:39.79]
————–
Preview:

Motor Kridit

Noor-Elfathony_Sultan-Trenggono
Versi: Noor Elfathony ft. Sultan Trenggono

Lk:
Ayam kate dawa jenggere,
Wayah esuk kluruke..
Sapa bae senok arane,
Wonge ayu gede bokonge..

Pr:
Dasar wong lanang bli sopan,
Ngrayu-ngrayu wadon neng dalan..
Tingkae kaya brandalan,
Ngomong ngaco ora karuan..

reff:
Lk:
Aja sombong dadi wong wadon,
Bokat mengko dadi ketuwon..
Ayu ajak kanggo kadiran,
Ngko kapok temen dadi edan..

Pr:
Pitung dukun pitung menyan,
Ora bakal demen sampean..
Mader lanang bli karuan,
Modale mung motor kriditan..

Lk: Sombong
Pr: Endag petak
LK: Judes
Pr: Bagensora
Lk: Tek jragal pisan..weahh..
Pr: Tek lapor nang neng satpam..

reff:
Pr:
Modal rayuan, neng pinggir dalan
Dasar sampean wong lanang bli sopan..

Lk:
Cuma guyonan, tamba ngangguran
Lagi nurut wadon sing geleman..

Lk: Wis senoke gelema bae,
Pr: Emong, sampeane langka duite
Lk: Ki masih due duit receh,
Pr: Bli cukup nggo tuku bensine,
Pr: Dasar wong lanang kere,
Pr: Luruh gratisan wae..

Lk:
Aja sombong dadi wong wadon,
Bokat mengko dadi ketuwon..
Ayu ajak kanggo kadiran,
Ngko kapok temen dadi edan..

Pr:
Pitung dukun pitung menyan,
Ora bakal demen sampean..
Mader lanang bli karuan,
Modale mung motor kriditan..

Lk: Sombong
Pr: Endag pitak
LK: Judes
Pr: Bagensora
Lk: Tek jragal pisan..weahh
Pr: Tek lapor nang neng satpam..

reff:
Pr:
Modal rayuan, neng pinggir dalan
Dasar sampean wong lanang bli sopan..

Lk:
Cuma guyonan, tamba ngangguran
Lagi nurut wadon sing geleman..

Lk: Wis senoke gelema bae,
Pr: Emong, sampeane langka duite,
Lk: Ki masih due duit receh,
Pr: Bli cukup nggo tuku bensine,
Pr: Dasar wong lanang kere,
Pr: Luruh gratisan wae..

Lk:
Ayam kate dawa jenggere,
Wayah esuk kluruke..
Sapa bae senok arane,
Wonge ayu gede bokonge..

Pr:
Dasar wong lanang bli sopan,
Ngrayu-ngrayu wadon neng dalan..
Tingkae kaya brandalan,
Ngomong ngaco ora karuan..

Lk:
Aja sombong dadi wong wadon,
Bokat mengko dadi ketuwon..
Ayu ajak kanggo kadiran,
Ngko kapok temen dadi edan..

Pr:
Pitung dukun pitung menyan,
Ora bakal demen sampean..
Mader lanang bli karuan,
Modale mung motor kriditan..

Lk: Sombong
Pr: Endag pitak
LK: Judes
Pr: Bagensora
Lk: Tek jragal pisan..weahh
Pr: Tek lapor nang neng satpam..
—————–
[ver: lyrics]
[id: lsnzlbcv]
[ar: Noor Elfathony ft. Sultan Trenggono]
[ti: Motor Kridit]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:10]
[00:01.04]Motor Kridit
[00:28.44]by: Noor Elfathony ft. Sultan Trenggono
[00:31.44]
[00:34.44]>>>
[00:35.44]>>
[00:36.44]>
[00:37.44]Lk: Ayam kate dawa jenggere,
[00:39.69]Lk: Wayah esuk kluruke..
[00:41.88]Lk: Sapa bae senok arane,
[00:44.33]Lk: Wonge ayu gede bokonge..
[00:47.57]Pr: Dasar wong lanang bli sopan,
[00:50.57]Pr: Ngrayu-ngrayu wadon neng dalan..
[00:53.75]Pr: Tingkae kaya brandalan,
[00:56.51]Pr: Ngomong ngaco ora karuan..
[01:00.39]
[01:02.97]>>>
[01:03.97]>>
[01:04.97]>
[01:05.97]Lk: Aja sombong dadi wong wadon,
[01:09.09]Lk: Bokat mengko dadi ketuwon..
[01:12.16]Lk: Ayu ajak kanggo kadiran,
[01:14.91]Lk: Ngko kapok temen dadi edan..
[01:17.28]Pr: Pitung dukun pitung menyan,
[01:19.99]Pr: Ora bakal demen sampean..
[01:23.36]Pr: Mader lanang bli karuan,
[01:26.11]Pr: Modale mung motor kriditan..
[01:29.55]Lk: Sombong
[01:30.74]Pr: Endag petak
[01:31.68]LK: Judes
[01:32.09]Pr: Bagensora
[01:33.03]Lk: Tek jragal pisan..weahh..
[01:35.91]Pr: Tek lapor nang neng satpam..
[01:39.72]
[02:03.78]>>>
[02:04.78]>>
[02:05.78]>
[02:06.78]Pr: Modal rayuan,
[02:09.16]Pr: neng pinggir dalan..
[02:12.22]Pr: Dasar sampean,
[02:14.78]Pr: wong lanang bli sopan..
[02:18.47]
[02:30.10]Lk: Cuma guyonan,
[02:32.85]Lk: tamba ngangguran..
[02:35.71]Lk: Lagi nurut
[02:39.41]Lk: wadon sing geleman..
[02:42.53]Lk: Wis senoke gelema bae,
[02:44.34]Pr: Emong, sampeane langka duite
[02:47.91]Lk: Ki masih due duit receh,
[02:50.97]Pr: Bli cukup nggo tuku bensine,
[02:53.78]Pr: Dasar wong lanang kere,
[02:56.71]Pr: Luruh gratisan wae..
[03:01.03]
[03:01.97]Lk: Aja sombong dadi wong wadon,
[03:05.02]Lk: Bokat mengko dadi ketuwon..
[03:07.97]Lk: Ayu ajak kanggo kadiran,
[03:10.83]Lk: Ngko kapok temen dadi edan..
[03:13.28]Pr: Pitung dukun pitung menyan,
[03:15.65]Pr: Ora bakal demen sampean..
[03:18.90]Pr: Mader lanang bli karuan,
[03:21.72]Pr: Modale mung motor kriditan..
[03:25.34]Lk: Sombong
[03:26.21]Pr: Endag pitak
[03:27.03]LK: Judes
[03:27.83]Pr: Bagensora
[03:28.96]Lk: Tek jragal pisan..weahh
[03:31.91]Pr: Tek lapor nang neng satpam..
[03:35.91]
[03:59.29]>>>
[04:00.29]>>
[04:01.29]>
[04:02.29]Pr: Modal rayuan,
[04:04.97]Pr: neng pinggir dalan..
[04:08.10]Pr: Dasar sampean
[04:10.47]Pr: wong lanang bli sopan..
[04:13.85]
[04:25.60]Lk: Cuma guyonan,
[04:28.29]Lk: tamba ngangguran..
[04:31.41]Lk: Lagi nurut
[04:33.66]Lk: wadon sing geleman..
[04:38.09]Lk: Wis senoke gelema bae,
[04:40.41]Pr: Emong, sampeane langka duite,
[04:43.41]Lk: Ki masih due duit receh,
[04:46.41]Pr: Bli cukup nggo tuku bensine,
[04:49.42]Pr: Dasar wong lanang kere,
[04:52.29]Pr: Luruh gratisan wae..
[04:56.66]Lk: Ayam kate dawa jenggere,
[05:00.22]Lk: Wayah esuk kluruke..
[05:03.84]Lk: Sapa bae senok arane,
[05:06.53]Lk: Wonge ayu gede bokonge..
[05:08.78]Pr: Dasar wong lanang bli sopan,
[05:11.16]Pr: Ngrayu-ngrayu wadon neng dalan..
[05:14.41]Pr: Tingkae kaya brandalan,
[05:17.10]Pr: Ngomong ngaco ora karuan..
[05:21.29]
[05:27.72]Lk: Aja sombong dadi wong wadon,
[05:30.23]Lk: Bokat mengko dadi ketuwon..
[05:32.85]Lk: Ayu ajak kanggo kadiran,
[05:35.85]Lk: Ngko kapok temen dadi edan..
[05:38.10]Pr: Pitung dukun pitung menyan,
[05:40.97]Pr: Ora bakal demen sampean..
[05:44.04]Pr: Mader lanang bli karuan,
[05:46.72]Pr: Modale mung motor kriditan..
[05:50.10]Lk: Sombong
[05:51.35]Pr: Endag pitak
[05:52.16]LK: Judes
[05:53.22]Pr: Bagensora
[05:54.73]Lk: Tek jragal pisan..weahh
[05:57.85]Pr: Tek lapor nang neng satpam..
[06:01.22]
———–
Preview: