Gatot Kaca Bli Bisa Mabur

Gatot Kaca Bli Bisa Mabur Sri Avista

Wayang golek gatot kaca,
Gatot kaca bli bisa mabur..
Weruh dewe katon neng mata,
Main cinta karo batur..

Wedang bandrek wedang bajigur,
Cabure panggangan roti..
Sapa wonge sing bli hancur,
Batur dewek menghianati..

reff:
Tuku suling neng jakarta,
Jakartane kebanjiran..
Ana maling, maling cinta
Kaligane ketangguhan..

Pancen cinta memang buta,
Bli pandeng batur lan tangga..
Ra perduli neng sahabat,
Deke batur ya diembat..

(gatot kaca bli bisa mabur),
Sing dicinta direbut batur..
(gatot kaca bli bisa mabur),
Putus cinta dadi ngelantur..

Wedang bandrek wedang bajigur,
Cabure panggangan roti..
Sapa wonge sing bli hancur,
Batur dewek menghianati..

reff:
Tuku suling neng jakarta,
Jakartane kebanjiran..
Ana maling, maling cinta
Kaligane ketangguhan..

Pancen cinta memang buta,
Bli pandeng batur lan tangga..
Ra perduli neng sahabat,
Deke batur ya diembat..

(gatot kaca bli bisa mabur),
Sing dicinta direbut batur..
(gatot kaca bli bisa mabur),
Putus cinta dadi ngelantur..

Wayang golek gatot kaca,
Gatot kaca bli bisa mabur..
Weruh dewe katon neng mata,
Main cinta karo batur..

Wedang bandrek wedang bajigur,
Cabure panggangan roti..
Sapa wonge sing bli hancur,
Batur dewek menghianati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *