Cinta Sing Terlambat

Versi: Wawas Ibanez

Rasa getun bli kejagan,
Bengen nolak cintane kakang..
Sing akhire kakang kecewa,
Lunga langka kabar lan berita..

Wong lanang sing kula sayangi,
Sering pisan gawe lara ati..
Batin sun rasane sedih,
Laki ning kula ora perduli..

reff:
Kang ana ning endi,
Kula pengen nemoni..
Cinta sing terlambat,
Gawe ati sun kesiksa..

Langit ketutup ning mendung,
Urip sun rasa keduhung..
Sering gawa demenan,
Ning kula laki sering niba tangan..

Lamon bengen sun gelem dikawin sampean,
Wis tentu rumah tangga pasti bahagia..

reff:
Wong lanang sing kula sayangi,
Sering pisan gawe lara ati..
Batin sun rasane sedih,
Laki ning kula ora perduli..

reff:
Kang ana ning endi,
Kula pengen nemoni..
Cinta sing terlambat,
Gawe ati sun kesiksa..

Langit ketutup ning mendung,
Urip sun rasa keduhung..
Sering gawa demenan,
Ning kula laki sering niba tangan..

Lamon bengen sun gelem dikawin sampean,
Wis tentu rumah tangga pasti bahagia..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *